Teraz jest 25 kwi 2025, o 20:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Modecom xino z46x4 4- rdzeiowy smartphone z polski

Witam, jestem ciekawy jak wypadnie ten telefon Szczerze mówiać zastanawiam się nad tym czy zamawiac lenovo a850 czy moze poczekac na testy tego telefonu ? ma obslugiwać 2 karty sim niestety WCDMA tylko 2100 czyli niema 900 - na której pracuje AERO2 i ciekawe jak długo będziemy musieli czekać na romy umożliwiające zapis programów na karcie pamięci http://www.modecom.pl/modecom_xino_z46_ ... /produkty/
Czytaj więcej : Modecom xino z46x4 4- rdzeiowy smartphone z polski | Wyświetlone : 1853 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Myszka z Ali

Cześć wszystkim!
Jestem w trakcie sporu z jednym ze sprzedawców i czekam na zwrot pieniędzy za zakup. Czekając na nie jedno pytanie nie daje mi spokoju, a mianowicie czy kupując myszkę np. Razer Deathadder, jaką mam szansę, że zostanie ona oclona, albo zatrzymana?
Za odpowiedzi dzięki i pozdrawiam :D
Czytaj więcej : Myszka z Ali | Wyświetlone : 3998 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Komputery i internet

Klon S4 mtk6577 /4GB ROM/512 mb RAM [rom]

Przypadkiem jako prezent dostałem telefon od takich parametrach :

General Specifications
Manufacturer: GT-I9500
Model:
Android: 4.2.2; eng.root.1376803191; SDK15
Display: 800 x 480; DPI: 240; Evaluated Size: 3,9"
Touch Screen: Multitouch 2 points
GPU: PowerVR SGX 531; Imagination Technologies; OpenGL ES-CM 1.1; OpenGL ES 2.0 build 1.8@2116011
RAM: 512 MB (484 MB available)
Flash: 4 GB (3.589 GB actual); 32 GB (29.440 GB actual)
Processor: 4 cores; UNIVERSAL5410 SMDK4x12; Max: 1890,0 MHz; Min: 384,0 MHz
Communications ...
Czytaj więcej : Klon S4 mtk6577 /4GB ROM/512 mb RAM [rom] | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Inne pytania..:)

Mam pytanie.
Kupiłem fona z foliami na wyświetlacz, lekko sie pogięły w transporcie i przy nałożeniu na ekran nie wyglądają za fajnie.
I tu pytanie: czy znacie jakąś metodę na wyprostowanie folii ochronnej?
I drugie: jak wytrzeć dokładnie ekran bez użycia ściereczki dołączanej do zestawu z folią?
Czytaj więcej : Inne pytania..:) | Wyświetlone : 1041 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Kamera - snowboard :)

Witajcie, poszukuję kamery na snowboard - macie może jakieś modele w rozsądnych cenach? Z racji tego, że jeżdżę na tydzień raz do roku liczę, że coś taniego co się sprawdzi uda się wyrwać :)

Czekam na wasze propozycje :)
Czytaj więcej : Kamera - snowboard :) | Wyświetlone : 2852 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Xiaomi Hongmi 2 ekran 5.5 8 rdzeniowy procesor za 165 dol

Xiaomi Hongmi / Red Rice spowodował swego rodzaju rewolucje w chińskim przemyśle telefonicznym . Urządzenie z czterordzeniowym procesorem które zadebiutowało kilka miesięcy temu z ceną zaledwie 130 dolarów w chinach wyznaczyło nowe trendy. Ruch taki skłonił wielu producentów aby konkurować w tym przedziale cenowym.

Obrazek

Jeszcze rynek nie ochłonął po sukcesie Xiaomi RED Rice/ Hongmi a już szykuje się kolejna rewolucyjna oferta .
Według przecieków nowy telefon Xiaomi Hongmi będzie posiadał 5,5-calowy ekran i 8 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi 2 ekran 5.5 8 rdzeniowy procesor za 165 dol | Wyświetlone : 3051 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Iocean X7 HD tanim telefonem za 130$

Do grona producentów mających w ofercie tani telefon chce niebawem dołączyć iOcean. Marka ta zadebiutowała w zeszłym roku za sprawą iOcean X7 który to został wyposażony w czterordzeniowy procesor i ekran w rozdzielczości Full HD o przekątnej 5 cali.

Obrazek

Oczywiście budżetowa wersja iOcean nie bedzie posiadała tak dobrych parametrów jak flagowy produkt ale możemy się spodziewać czterordzeniowego procesora MT6582 znanego z ZOPO ZP820, o częstotliwości taktowania zegara wynoszącej 1,3 GHz, ekran zapewne nie przekroczy ...
Czytaj więcej : Iocean X7 HD tanim telefonem za 130$ | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

likwidacja konta na aliexpres

Witam serdecznie krótkie pytanie czy można zlikwidować konto na aliexpres, jeśli tak to jak? Pozdrawiam
Czytaj więcej : likwidacja konta na aliexpres | Wyświetlone : 3285 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Promocja noworoczna na Pandawill

Jak w tytule. Nie wiem co warta ta promocja, czy nie obniżają wcześniej podniesionych cen, ale może komuś się przyda:

http://www.pandawill.com/2014newyearsales.html
Czytaj więcej : Promocja noworoczna na Pandawill | Wyświetlone : 2198 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Czyszczenie build. prop z fake wpisów?

Witam czy ktoś robił taka operacje i czy to ma sens jak mi wszystko działa w fake S4.
Podam dane telefonu za godzinkę.

Wysłane z mojego GT-I9500 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Czyszczenie build. prop z fake wpisów? | Wyświetlone : 1520 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569