Teraz jest 8 sie 2025, o 08:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon z dobrym aparatem do 600 zł

Cześć i czołem!
Poszukuję telefonu z dobrym aparatem i w miarę pojemną baterią do 600 zł. Najlepiej 4GB RAM i przynajmniej 32GB pamięci. Dual SIM mile widziane. Rozmiar nie większy niż 5,5", chętnie bym kupił nawet 4,7", ale pewnie obecnie nie ma szans.

Cena (bez VAT): 500 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: max 5,5", ale preferuję mniejsze np. 4,7"
Ilość RAM/ROM/Procesor: 4GB, przynajmniej 32GB, procesor dowolny
Dual/Single sim: preferowane DUAL Sim
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): dowolne ...
Czytaj więcej : Telefon z dobrym aparatem do 600 zł | Wyświetlone : 4639 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Jaki telefon kupić ?

witam

witam poleci ktoś smartfona ,z dużym i ładnym wyświetlaczem? dobra bateria i szybkość działania,też fajnie aby miał dobry aparat, kwota 1300 zł zastanawiam sie nad xiaomi redmi note 7 lub honor 8x chyba ze dopłacić i skusić się nad samsung a70>???
Czytaj więcej : witam | Wyświetlone : 2307 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cool1 kilka problemów

Od prawie 2 lat użytkujemy z żoną 2x cool1.
Ostatnim czasy mojemu coś odbiło i wysiadł dotyk w dolnej części ekranu - chętnie kupie ekran jeśli ktoś posiada.

Użytkując dwa osobne telefony stwierdzam, że albo coś robimy nie tak albo cool1 ma aż taką rażącą różnicę w wykonaniu.

Mój telefon:
-często gubi lte, trzeba restartowac zeby załapał
-wysiadł dotyk
-często ma problem z zalogowaniem się do sieci 4g, najczęściej podczas podróży
-totalny brak dostępu do ...
Czytaj więcej : Cool1 kilka problemów | Wyświetlone : 4845 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Coolpad

BlackShark 2 Specyfikacja telefonu dla wymagających graczy

BlackShark 2 Pro to kolejny telefon Xiaomi dla fanów gier. Smartfon zostanie oficjalnie wydany 30 lipca, ale już znamy wiele przecieków specyfikacji.

Obrazek

Czytaj dalej
BlackShark 2 Pro
Czytaj więcej : BlackShark 2 Specyfikacja telefonu dla wymagających graczy | Wyświetlone : 2198 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Dual sim - priorytet aparat - 1500 zł

Cena (bez VAT): 1300 pln
Wielkość samego telefonu: 150mmx75mm
Ilość RAM/ROM/Procesor: min. 4GB/ min. 64GB
Dual/Single sim: dual
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska

Opis: Szukam w miarę kompaktowego telefonu z możliwie jak najlepszym aparatem. Oprócz tego zależy mi na baterii, która wytrzyma min. 1 dzień normalnego użytkowania (rozmowy, sprawdzenie poczty). Telefon głównie do gadania, internetu, sporadycznie GPSa, żadnych gier. NFC byłoby miłym dodatkiem. Póki co jestem zdecydowany na Huwaweia P20, ale w związku z ...
Czytaj więcej : Dual sim - priorytet aparat - 1500 zł | Wyświetlone : 3212 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Insurancea a wysyłka bez numeru śledzenia. Pytanie.

Witam
Jak to jest z opcją Insurance gdy się zamówi towar ale wysyłką zwykła nierejestrowana? Płatność kartą kredytową.
"Standard Shipping
Free Shipping & 7-35 business days"
Czy jeśli towar zaginie to bg rzeczywiście odda kasę lub towar? Czy będą zasłaniali się spiewką, że przesyłka nie była rejestrowana i mogę pocałować się w du.e?
I jak to jest przy płaceniu PP. Jak wezmę nierejestrowaną bez Insurancea a towar zaginie to PP odda kase?
Czytaj więcej : Insurancea a wysyłka bez numeru śledzenia. Pytanie. | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Banggood.com

Shipping Insurance

Cześć,
Macie jakieś opinie o tym ubezpieczeniu, warto to brać ?
Czytaj więcej : Shipping Insurance | Wyświetlone : 2518 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Do 600zł z mocną baterią - coś po za Xiaomi Mi A2 Lite 3/32?

Jak w temacie. Znajdę coś lepszego od tego Xiaomi mając na uwadze mocna baterię? Najlepiej by nie był jakąs wielką patelnią.
Ten model można wyrwać za 570zł więc z etui wyjdzie zakładane 600.
Czytaj więcej : Do 600zł z mocną baterią - coś po za Xiaomi Mi A2 Lite 3/32? | Wyświetlone : 1919 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Witam jaka kamera domobserwacji domu na zewnątrz?

Witam potrzebowałbym kamery do obserwacji domu w nocy jak i dzień takie żeby uruchamiały się na czujkę jak wykryją ruch
Czytaj więcej : Witam jaka kamera domobserwacji domu na zewnątrz? | Wyświetlone : 2716 | Odpowiedzi : 1 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Meizu Note 9 vs Lenovo Z6 youth Alternatywy dla Redmi note 7

Szukam użytkowników obu telefonów, moze ktoś podzieli się opinią. Szczególnie atrakcyjnie wygląda Lenovo. Snap710 w tym budżecie to bardzo dobra propozycja
Czytaj więcej : Meizu Note 9 vs Lenovo Z6 youth Alternatywy dla Redmi note 7 | Wyświetlone : 7534 | Odpowiedzi : 53 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579