Teraz jest 9 paź 2025, o 20:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mi A2 Lite - nie można edytować kontaktów

Kłaniam się

Mam problem.
Po aktualizacji oczekującej aktualizacji z A8 do A9 kontakty wprawdzie się zachowały ale nie można ich edytować. W ogóle nie ma takiej opcji przy kontakcie. Można go tylko usunąć. Synchronizacja włączona.
Ubocznym problemem potwierdzającym ww. kłopoty jest np to, że chcąc przypisać zdjęcie do kontaktu pojawia się komunikat iż jest to niemożliwe bo nie można edytować kontaktu.

Czy ktoś może orientuje się co może być tego przyczyną i w jaki sposób ...
Czytaj więcej : Mi A2 Lite - nie można edytować kontaktów | Wyświetlone : 3683 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pomoc techniczna

Sklep z czesciami do telefonow

Czesc,
Czy jest jakis sprawdzony chinski sklep z czesciami do telefonow poza Aliexpress? Nie chodzi tu o akcesoria, tylko typowe czesci zamienne jak ekrany, glosniki, baterie itp. Moze ktos zna taki?
Czytaj więcej : Sklep z czesciami do telefonow | Wyświetlone : 2924 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Chińskie sklepy

Leeco Le Max 2 - nie ładuje się

Witam,
kilka dni temu pojawił się problem z telefonem Leeco Le Max 2. Otóż nie podłaczyłem go do ładowania w zwiazku z czym tel się rozładował. Niestety po podłaczeniu tel do ładowarki nie ładuje się. Myslałem, że to problem kabla więc poleciałem do sklepu i kupiłem nowy kabel. Niestety, nie pomogło.
Co ciekawe po podłaczeniu tel do ładowania zaczyna migać czerwona dioda telefonu.

Widziałem na youtubie jakiś sposób na rozebranie tel i grzebanie w nim ...
Czytaj więcej : Leeco Le Max 2 - nie ładuje się | Wyświetlone : 3138 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Pomoc techniczna

Elephone A6 Max, Duży ekran i NFC za 160$

Już w poniedziałek do sprzedaży trafi Elephone A6 Max, budżetowy telefon z bardzo dużym wyświetlaczem i modułem NFC

Czytaj dalej
ELEPHONE A6 Max

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Elephone A6 Max, Duży ekran i NFC za 160$ | Wyświetlone : 2538 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Telefon z dobrym aparatem do 600 zł

Cześć i czołem!
Poszukuję telefonu z dobrym aparatem i w miarę pojemną baterią do 600 zł. Najlepiej 4GB RAM i przynajmniej 32GB pamięci. Dual SIM mile widziane. Rozmiar nie większy niż 5,5", chętnie bym kupił nawet 4,7", ale pewnie obecnie nie ma szans.

Cena (bez VAT): 500 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: max 5,5", ale preferuję mniejsze np. 4,7"
Ilość RAM/ROM/Procesor: 4GB, przynajmniej 32GB, procesor dowolny
Dual/Single sim: preferowane DUAL Sim
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): dowolne ...
Czytaj więcej : Telefon z dobrym aparatem do 600 zł | Wyświetlone : 4818 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Jaki telefon kupić ?

witam

witam poleci ktoś smartfona ,z dużym i ładnym wyświetlaczem? dobra bateria i szybkość działania,też fajnie aby miał dobry aparat, kwota 1300 zł zastanawiam sie nad xiaomi redmi note 7 lub honor 8x chyba ze dopłacić i skusić się nad samsung a70>???
Czytaj więcej : witam | Wyświetlone : 2351 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cool1 kilka problemów

Od prawie 2 lat użytkujemy z żoną 2x cool1.
Ostatnim czasy mojemu coś odbiło i wysiadł dotyk w dolnej części ekranu - chętnie kupie ekran jeśli ktoś posiada.

Użytkując dwa osobne telefony stwierdzam, że albo coś robimy nie tak albo cool1 ma aż taką rażącą różnicę w wykonaniu.

Mój telefon:
-często gubi lte, trzeba restartowac zeby załapał
-wysiadł dotyk
-często ma problem z zalogowaniem się do sieci 4g, najczęściej podczas podróży
-totalny brak dostępu do ...
Czytaj więcej : Cool1 kilka problemów | Wyświetlone : 4885 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Coolpad

BlackShark 2 Specyfikacja telefonu dla wymagających graczy

BlackShark 2 Pro to kolejny telefon Xiaomi dla fanów gier. Smartfon zostanie oficjalnie wydany 30 lipca, ale już znamy wiele przecieków specyfikacji.

Obrazek

Czytaj dalej
BlackShark 2 Pro
Czytaj więcej : BlackShark 2 Specyfikacja telefonu dla wymagających graczy | Wyświetlone : 2246 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Dual sim - priorytet aparat - 1500 zł

Cena (bez VAT): 1300 pln
Wielkość samego telefonu: 150mmx75mm
Ilość RAM/ROM/Procesor: min. 4GB/ min. 64GB
Dual/Single sim: dual
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska

Opis: Szukam w miarę kompaktowego telefonu z możliwie jak najlepszym aparatem. Oprócz tego zależy mi na baterii, która wytrzyma min. 1 dzień normalnego użytkowania (rozmowy, sprawdzenie poczty). Telefon głównie do gadania, internetu, sporadycznie GPSa, żadnych gier. NFC byłoby miłym dodatkiem. Póki co jestem zdecydowany na Huwaweia P20, ale w związku z ...
Czytaj więcej : Dual sim - priorytet aparat - 1500 zł | Wyświetlone : 3327 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Insurancea a wysyłka bez numeru śledzenia. Pytanie.

Witam
Jak to jest z opcją Insurance gdy się zamówi towar ale wysyłką zwykła nierejestrowana? Płatność kartą kredytową.
"Standard Shipping
Free Shipping & 7-35 business days"
Czy jeśli towar zaginie to bg rzeczywiście odda kasę lub towar? Czy będą zasłaniali się spiewką, że przesyłka nie była rejestrowana i mogę pocałować się w du.e?
I jak to jest przy płaceniu PP. Jak wezmę nierejestrowaną bez Insurancea a towar zaginie to PP odda kase?
Czytaj więcej : Insurancea a wysyłka bez numeru śledzenia. Pytanie. | Wyświetlone : 2392 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Banggood.com

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165056 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583