Teraz jest 7 sie 2025, o 20:48

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[Sprzedam] Jiayu F1

Czytaj więcej : [Sprzedam] Jiayu F1 | Wyświetlone : 1258 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Oppo Find 7 mini do kupienia w Chinach za 287$

Dziś Oppo wprowadził do sprzedaży w Chinach za 287 dolarów Oppo R6007 LTE, czyli mini wersję Oppo Find 7 .

Obrazek

Równocześnie z rozpoczęciem przedsprzedaży Oppo N1 Mini za 2699 Yuan, Oppo do przedsprzedaży wprowadził Oppo R6007. Oppo Find 7 Mini posiada mniejszy, bo 4,7-calowy ekran HD 720p , procesor Snapdragon 400 taktowany z częstotliwością 1,6 GHz, 1GB RAM, 8GB pamięci i tylna kamerę o matrycy 8 mega pikseli z przesłoną F2.0.

Obrazek

Telefon wyróżnia ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 mini do kupienia w Chinach za 287$ | Wyświetlone : 1312 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[Sprzedam] Jiayu F1 po kosztach

Witam, do sprzedania Jiayu F1 po koszcie zakupu. Używałem 2 tygodnie w trakcie oczekiwania na g4s. Miał być dla mamy, ale przesiadka na androida z noki jednak nie wchodzi w grę :-)

Kolor czarny, stan idealny, w zestawie etui i folia idealnie naklejana pierwszego dnia. Bateria super, areo2 oczywiście śmiga, zrobiony reset fabryczny ale mogę zrobić modyfikacje dla nowego użytkownika.
Pełen zestaw z pudełkiem itp.

Cena to ...
Czytaj więcej : [Sprzedam] Jiayu F1 po kosztach | Wyświetlone : 7362 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

[Sprzedam] folie do telefonu Xiaomi Red Rice

Jak w temacie, cena 3,99.

Link do aukcji:

http://allegro.pl/folia-folie-xiaomi-ho ... 23379.html
Czytaj więcej : [Sprzedam] folie do telefonu Xiaomi Red Rice | Wyświetlone : 1093 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

NEO N003 1GB/4GB White

Czytaj więcej : NEO N003 1GB/4GB White | Wyświetlone : 1147 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

[Kupie] telefon z Dual Sim

Witam.
Jak w temacie poszukuję jakiegoś telefonu z Dual Sim.
moje wymagania :

telefon ma służyć jako rezerwowy, głównie do odbierania połączeń i sms'ów (główny SG S5)
wielkość ekranu: <= 4,7"
RAM: 512MB / 1GB
ROM: >=4GB
język polski
NIE musi obsługiwać Aero2
Kwota: 349 zł

(jeżeli nie dostanę do końca tyg. żadnej konkretnej propozycji to kupię na allegro telefon: Be United 3 za 249 zł, tak że bez ciśnienia tylko poważne oferty)
Czytaj więcej : [Kupie] telefon z Dual Sim | Wyświetlone : 1038 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

LG p880 zamiana na jakiegos chinczyka lub inny

Witam mam na zamiane LG p880 telefon w stanie bdb,folia na ekranie,brak simlocka,w zestawie sluchawki i ladowarka,jedyny mankament to problem z aparatem(wyswietla sie komunikat brak polaczenia z aparatem) nie wiem czy to wina software czy hardware(nowy modul aparatu z przesylko 57 pln na allegro)nie chce mi sie bawic w rootowanie go lub wymiane czesci dlatego chce go zamienic,ewentualnie moge sprzedac jesli ktos da normalna propozycje.

PS.dodam link z olx.pl jak pojawi sie ogloszenie
...
Czytaj więcej : LG p880 zamiana na jakiegos chinczyka lub inny | Wyświetlone : 1188 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Samsung Galaxy S3 I9300

Witam mam problem gdyż mogę kupić Samsunga Galaxy S3 I9300. Nie autoryzowana chińska podróbka za 60 zł. Moje pytanie brzmi:
Ktoś korzystał z tego modelu?
Opinie jakieś o tym lub strona na której mogę się czegoś dowiedzieć więcej.
Dziękuje z góry za odpowiedzi :).
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S3 I9300 | Wyświetlone : 1051 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

problem z ekranem lcd

witam

kupilem na geekbuying 2 telefony kingsing k2. pierwszy z nich spisuje sie znakomicie natomiast z drugim mam powazny problem.normalnie sie włącza,pokazuje logo i ekran menu ale nie działa dotyk tzn nie mozna wybrac zadnej ikonki ani tez odblokowac telefonu. kontaktowalem sie z geekbuying i tam mi doradzono wgrac od nowa rom.niestety nic to nie pomogło.mialem juz sporo chinskich telefonow ale taki wynalazek trafil mi pierwszy raz.najgorsze ze nie wiem jak to rozwiazac i chyba ...
Czytaj więcej : problem z ekranem lcd | Wyświetlone : 952 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Brak łączności z siecią komórkową !!

Witam, otóż od 2-dni jestem w posiadaniu telefonu Youpu u6 dual sim..
Problem polega na tym, że przy próbie połączenia z siecią ORANGE PL wyświetla sie komunikat "unable to connect to this network at this time. please try again later." Druga karta z play działa bez zarzutów.
Dodam jeszcze,że karta na innym fonie dziala normalnie ,a ten ją czyta ponieważ zgrało mi wszystkie kontakty.. Tylko problem mam z tą siecią .
Zauważyłam, że karty nieco ...
Czytaj więcej : Brak łączności z siecią komórkową !! | Wyświetlone : 957 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579