Teraz jest 6 lis 2025, o 18:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

DOOGEE DG330 Mint

Doogee to producent telefonów za niewielkie pieniądze, który sprzedaje swoje urządzenia także poza Chinami.

Obrazek

Podobnie jest z DOOGEE Mint DG330 który jest przeznaczony dla klientów z ograniczonym budżetem, i tych, którzy nie potrzebują w telefonie najwyższych osiągów.

Obrazek

Telefon jest wyposażony w 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 854 x 480, 1GB RAM, czterordzeniowy procesor MT6582, 4 GB pamięci ROM i baterię o pojemności 1700mAh. Smartfon posiada kamerę o matrycy 13 mega pikseli i aparat przedni ...
Czytaj więcej : DOOGEE DG330 Mint | Wyświetlone : 1946 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Goophone S5 - zbity ekran

Cześć

Mam mały proble i potrzebuję waszej pomocy gdyż upadł mi mój Goophone S5 i ma zbity ekran.Telefon chodzi jednak nic nie widać na ekranie.Moje pytanie brzmi czy można gdzieś wymienić ten ekranik w jakimś serwisie i w jakiej cenie by to było?czy w ogóle opłaca się go naprawiać?

Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Goophone S5 - zbity ekran | Wyświetlone : 1185 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo Vibe Z2 Pro

Lenovo sukcesywnie zabiega o zwiększeniu udziałów w rynku projektując coraz ciekawsze telefony. Jednym z nich jest Lenovo Vibe Z2 Pro, naprawdę niesamowity sprzęt.

Obrazek

Cechy flagowego Lenovo Z2 Pro to 6 calowy ekran w rozdzielczości 2K: 2560 x 1440, smukły korpus ze stopu 7.7mm, procesor Snapdragon 801 taktowany zegarem 2,5 GHz i aparat z matrycą 16 mega pikseli .

Pomimo cienkiego korpusu ( 7,7 mm) udało się inżynierom Lenovo upchać w Vibe Z2 NFC i ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z2 Pro | Wyświetlone : 1616 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Blokowanie niechcianych numerów.

Ostatnio natrętnie wydzwania do mnie plus z super ofertami można by zablokować numer ale dzwonią z różnych to niektóre z nich:

324660004
324660061
324660041
324660044
324660087
324660013
324660008
324660001

Mam tego znacznie więcej ale bezsensu wypisywać w każdym razie potrzebuję zgrabną aplikację która blokuje numer 3246600** i najlepiej usuwa z historii połączeń itp. najlepiej tak bym nawet nie czuł, że coś się dzieje :lol: Czasem czekam na ...
Czytaj więcej : Blokowanie niechcianych numerów. | Wyświetlone : 1337 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

CyanogenMod 10.1 dla MT6589T

Witam szanownych kolegów,
od pewnego czasu korzystam na moim klonie note 3 (no.1 n3) z cyanogenmoda 10.1. Telefon jest na MTK6589T. Jest zauważalnie szybciej od stocka, wynik w antutu też lepszy o chyba 2 tys. pkt. no i ten czysty android bez chińskiego syfu.
Mam pytanie - czy da się jakoś wgrywać do niego aktualizacje, które wychodza do Cyanogenmoda na jego oficjalnej stronie? Bo to co mam, to jest port i nie bardzo wiem jak ...
Czytaj więcej : CyanogenMod 10.1 dla MT6589T | Wyświetlone : 1637 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu.

Lenovo S850 został zaprezentowany w 2014 na targach MWC, i zwrócił uwagę pokrytą szkłem obudową, różnorodnością kolorów i podświetlanym logo.

Obrazek

Lenovo S850 posiada 5,3-calowy ekran HD o rozdzielczości 1280 x 720,8-rdzeniowy procesor 1,7 Ghz MTK6592 wspomagany przez 2GB pamięci RAM, 13-megapikselowy przetwornik z diodą doświetlającą LED, kamerę do połączeń wideo o matrycy 5 Mpx, baterię nie mniejszą niż 2000 mAh, a wszystko pracuje pod kontrolą Androida 4.4 KitKat .

Telefon jest dostępny w wielu ...
Czytaj więcej : Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu. | Wyświetlone : 2597 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

[SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB

Witam.
Sprzedam 3 miesięcznego zopo zp980+ 1GB RAM/32/GB rom.
Stan ogólny idealny oprócz wgniecenia ramki przy gnieździe ładowania. (fot do wysłania).
Oprócz w/w szczegółu telefon w pełni sprawny. Sprzedaję bo przerzucam się na iphona którego dostałem w cenie promocyjnej.
W komplecie:
telefon zopo zp980+ octacore 1gb/32gb (kupiony w marcu w goldway na aliexpress)
ładowarka zopo
silikonowy pokrowiec zopo czarny (nowy, nie używany)
folia na wyświetlacz 1 szt. + jedna sztuka naklejona na wyświetlacz (folie na ...
Czytaj więcej : [SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB | Wyświetlone : 1382 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Elephone P1000 - tani telefon z LTE

Elephone w zeszłym roku prowadził do produkcji smartfony z Androidem , modele P6 i P7 wyglądały świetnie, oferując przyzwoity sprzęt w niskiej cenie.

Obrazek

Elephone obecnie pracuje nad kolejnymi modelami , elephone P10 i elephone P1000. Elephone P10 zadebiutuje na dniach, ale naprawdę interesujące jest to, że elephone P1000 zaoferuje obsługe transmisji w standardzie LTE .

Nie ma ustalonej daty uruchomienia i cen dla P1000, ale prawdopodobnie nowy telefon LTE będzie wyposażony w nowy 8-rdzeniowy ...
Czytaj więcej : Elephone P1000 - tani telefon z LTE | Wyświetlone : 1752 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić?

Zopo z powodzeniem sprzedaje wiele telefonów z procesorem mediateka, ale pierwszy raz wypuści telefon za równowartość 300 zł.

Obrazek

Zopo będzie w chinach sprzedawał Zopo ZP6470 za zaledwie 599 Yuan(100$), który ma być konkurencją dla tanich chińskich telefonów jak Jiayu czy Doogeeale. Zopo zazwyczaj jest droższe od podobnych urządzeń innych marek, a co otrzymamy tym razem za 100 dolarów?

W Zopo ZP6470 zobaczymy 4,5-calowy ekran o rozdzielczości 960 x 540 , dwurdzeniowy procesor i 512 ...
Czytaj więcej : Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić? | Wyświetlone : 3306 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Koszulki piłkarskie

Zamawiał ktoś?
Ja kupiłem Arsenal away z Ozilem na plecach.
Wyszło 19,80$. Jak wiadomo herb się różni. Materiał jest dosyć dobry i przypomina ten z oryginału (posiadam home z arsenal.com). Jakość nadruku w porządku. Dzisiaj będzie prana to zobaczymy jak to wytrzyma :D. Na razie nie wystawiłem żadnego komentarza. Rozmiar XL i wszystko się zgadza. 1:1 jak z oryginałem. Przyszła zapakowana w torbę Nike (nawet był tam polski język, ale znalazł się też błąd :D) ...
Czytaj więcej : Koszulki piłkarskie | Wyświetlone : 47800 | Odpowiedzi : 142 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165103 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588