Teraz jest 7 sie 2025, o 15:06

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu.

Lenovo S850 został zaprezentowany w 2014 na targach MWC, i zwrócił uwagę pokrytą szkłem obudową, różnorodnością kolorów i podświetlanym logo.

Obrazek

Lenovo S850 posiada 5,3-calowy ekran HD o rozdzielczości 1280 x 720,8-rdzeniowy procesor 1,7 Ghz MTK6592 wspomagany przez 2GB pamięci RAM, 13-megapikselowy przetwornik z diodą doświetlającą LED, kamerę do połączeń wideo o matrycy 5 Mpx, baterię nie mniejszą niż 2000 mAh, a wszystko pracuje pod kontrolą Androida 4.4 KitKat .

Telefon jest dostępny w wielu ...
Czytaj więcej : Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu. | Wyświetlone : 2531 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

[SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB

Witam.
Sprzedam 3 miesięcznego zopo zp980+ 1GB RAM/32/GB rom.
Stan ogólny idealny oprócz wgniecenia ramki przy gnieździe ładowania. (fot do wysłania).
Oprócz w/w szczegółu telefon w pełni sprawny. Sprzedaję bo przerzucam się na iphona którego dostałem w cenie promocyjnej.
W komplecie:
telefon zopo zp980+ octacore 1gb/32gb (kupiony w marcu w goldway na aliexpress)
ładowarka zopo
silikonowy pokrowiec zopo czarny (nowy, nie używany)
folia na wyświetlacz 1 szt. + jedna sztuka naklejona na wyświetlacz (folie na ...
Czytaj więcej : [SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB | Wyświetlone : 1305 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Elephone P1000 - tani telefon z LTE

Elephone w zeszłym roku prowadził do produkcji smartfony z Androidem , modele P6 i P7 wyglądały świetnie, oferując przyzwoity sprzęt w niskiej cenie.

Obrazek

Elephone obecnie pracuje nad kolejnymi modelami , elephone P10 i elephone P1000. Elephone P10 zadebiutuje na dniach, ale naprawdę interesujące jest to, że elephone P1000 zaoferuje obsługe transmisji w standardzie LTE .

Nie ma ustalonej daty uruchomienia i cen dla P1000, ale prawdopodobnie nowy telefon LTE będzie wyposażony w nowy 8-rdzeniowy ...
Czytaj więcej : Elephone P1000 - tani telefon z LTE | Wyświetlone : 1677 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić?

Zopo z powodzeniem sprzedaje wiele telefonów z procesorem mediateka, ale pierwszy raz wypuści telefon za równowartość 300 zł.

Obrazek

Zopo będzie w chinach sprzedawał Zopo ZP6470 za zaledwie 599 Yuan(100$), który ma być konkurencją dla tanich chińskich telefonów jak Jiayu czy Doogeeale. Zopo zazwyczaj jest droższe od podobnych urządzeń innych marek, a co otrzymamy tym razem za 100 dolarów?

W Zopo ZP6470 zobaczymy 4,5-calowy ekran o rozdzielczości 960 x 540 , dwurdzeniowy procesor i 512 ...
Czytaj więcej : Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić? | Wyświetlone : 3224 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Koszulki piłkarskie

Zamawiał ktoś?
Ja kupiłem Arsenal away z Ozilem na plecach.
Wyszło 19,80$. Jak wiadomo herb się różni. Materiał jest dosyć dobry i przypomina ten z oryginału (posiadam home z arsenal.com). Jakość nadruku w porządku. Dzisiaj będzie prana to zobaczymy jak to wytrzyma :D. Na razie nie wystawiłem żadnego komentarza. Rozmiar XL i wszystko się zgadza. 1:1 jak z oryginałem. Przyszła zapakowana w torbę Nike (nawet był tam polski język, ale znalazł się też błąd :D) ...
Czytaj więcej : Koszulki piłkarskie | Wyświetlone : 46746 | Odpowiedzi : 142 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Telefon nie chce się ładować

Od kilku dni telefon mi się nie chce ładować. Podłączam go do ładowarki, chwile się ładuje, ale potem przestaje. Muszę go odłączyć i podłączyć jeszcze raz. To bardzo uciążliwe. Wie ktoś może o co chodzi? Model telefonu to ZOPO ZP990.
Czytaj więcej : Telefon nie chce się ładować | Wyświetlone : 8764 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

lornetka

Witam,

Kupował ktoś lornetkę i moze podzielić się jakimis wrażeniami, ewentualnie linkiem do aukcji? Chce ja wykorzystywac głównie do oglądania ptaków. z tego co przeglądalem ali to wybór jest ogromny i co niektorzy opisują 'excellent' inni opisuja jako 'toy' a jak wiadomo zabawki nie chcialbym kupic. Bede wdzieczny za wszystkie opinie. Dodam jeszcze ze chciałbym kupic taka lornetke do max $50 a fajniej akby udało się zejsc niżej
Czytaj więcej : lornetka | Wyświetlone : 5162 | Odpowiedzi : 9 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

GSM +TD-SCDMA

Chciałbym się upewnić jak to jest z telefonami bez WCDMA. Czy w Polsce będą działać normalnie tylko nie będzie działać internet z sieci? Rozmowy głosowe i smsy będą działać normalnie? Dokładnie chodzi mi o Jiayu G2F.
Czytaj więcej : GSM +TD-SCDMA | Wyświetlone : 1570 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[Sprzedam] JiaYu G4S

jak w tytule - nowy, zafoliowany, komplet + oryginalne etui.
cena dla forumowiczów 730zł + kurier 10zł
dla kolekcjonerów komentarzy możliwe allegro (ponad 600 komentarzy, 100% pozytywnych), wtedy 750zł.

działa aero i gps bez problemu.

zdjęcia na weekend wrzucę.

zapraszam via PW
Czytaj więcej : [Sprzedam] JiaYu G4S | Wyświetlone : 1702 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

Sprzedam etui (MOFI Flip) do Lenovo a820 KRAKÓW

Witam, zamiast do mojego ZTE przyszło mi etui do Lenovo więc chętnie się go pozbędę, nowe nie używane, przednia osłona wzmacniana(pancerna?)
tak to wygląda: http://img.alibaba.com/img/pb/568/033/8 ... 68_044.jpg

Cena jaka mnie interesuje to 30zł + ewentualne koszty wysyłki, do odbioru w Krakowie, kontakt 797804895
Czytaj więcej : Sprzedam etui (MOFI Flip) do Lenovo a820 KRAKÓW | Wyświetlone : 1131 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579