Teraz jest 7 sie 2025, o 23:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Alcatel One Touch D820 z wyswietlaczem Quad HD

Do wyścigu "Quad HD" dołączył właśnie Alcatel. W sieci pojawiła się jego specyfikacja. Pierwsze co rzuca się w oczy to rozdzielczość ekranu wynosząca 2560 x 1440 pikseli, co już przestaje dziwić, ale pierwszy raz mamy do czynienia z ekranem którego przekątna wynosi 4,6 cala co oznacza że zagęszczenie pikseli wynosi na nim 634 ppi.
Osobiście nie wiem jaki jest sens takiego wyświetlacza, będzie on drogi w produkcji, a później w utrzymaniu, jego apetyt na energie ...
Czytaj więcej : Alcatel One Touch D820 z wyswietlaczem Quad HD | Wyświetlone : 5143 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zamówiłem zapłaciłem, a sprzedawce zablokowali

Na aliexpress kupiłem przedmiot. Sprzedawca miał przy tym przedimocie ponad 1 000 zadowolonych osób, a zaraz po moim zakupie zablokowali go. Status zamówienia "Suspicious Order". Przedmiot zamówiłem i zapłaciłem za niego 19 maja. Jasne, że kolesia zablokowali i przedmiotu nie dostanę, ale kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy? Płaciłem kartą.
Czytaj więcej : Zamówiłem zapłaciłem, a sprzedawce zablokowali | Wyświetlone : 1081 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

scatter file - problem z wygenerowaniem

Code:
c:\Android>adb devices
List of devices attached
JFQ**********DYTCEE        device

c:\Android>adb shell
shell@S8:/ $

shell@S8:/ $ exit
exit

c:\Android>ad adb
Nazwa 'ad' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,
program wykonywalny lub plik wsadowy.

c:\Android>adb shell
shell@S8:/ $ cat /proc/mtb
cat /proc/mtb
/system/bin/sh: cat: /proc/mtb: No such file or directory
1|shell@S8:/ $

Code:
C:\Android\sdk\platform-tools

https://www.youtube.com/watch?v=M6cw5eQyI0I
Jakieś pomysły o co chodzi i czemu mam problem?
Czytaj więcej : scatter file - problem z wygenerowaniem | Wyświetlone : 1210 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

JIAKE V8 brak zasięgu

Proszę o pomoc. Kupiłem od Geekbuying JIAKE V8 MTK6592. Telefon nie łapie zasięgu. Na wyświetlaczu w miejscu zasięgu świeci się tylko czerwona kropka. Czy to sprawa ustawień fona (to mój pierwszy chińczyk) czy będę musiał wysyłać do naprawy ?
Czytaj więcej : JIAKE V8 brak zasięgu | Wyświetlone : 949 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

klon samsunga note2

Witam!
posiadam klon samsunga note 2.Nie wiem jaki posiada ROM i cala reszte poniewaz nie zdazylem tego sprawdzic telefon dzialal okolo 3 dni po czym nie uruchamia sie w 100%.wlacza sie i widnieje czany ekran.chcialbym dowiedziec sie czy moge cos zrobic z tym telefonem czy nadaje sie do kosza??
moge dodac ze telefon jest clonem 1:1 niby wszystko jest jak w oryginalnym ale to chinska podrobka.chcialbym jakos przywrocic telefon do zycia.
pozdrawiam
Czytaj więcej : klon samsunga note2 | Wyświetlone : 1898 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Track Checker 2

Jakiś czas temu była na andka fajna aplikacja do śledzenia przesyłek Track Checker, ale niestety od jakiegoś czasu przestała działać.
Jest dostępna działająca i nowsza wersja pod tytułem Track Checker 2, ale nie ma jej w sklepie play i dużo osób o niej nie wie.

Tu macie link do aplikacji

A tu link do całej strony z projektem

Mam nadzieję że Wam się przyda.
Czytaj więcej : Track Checker 2 | Wyświetlone : 4412 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Proszę o pomoc ! Jaki rom do telefonu

Producent XH Model N9000 Kopia note3. Naklejka z płyty głównej telefonu w załaczniku. Proszę o pomoc jaki rom będzie pasował.
Czytaj więcej : Proszę o pomoc ! Jaki rom do telefonu | Wyświetlone : 1414 | Odpowiedzi : 6 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Elephone P2000 7.6mm, 2GHz 2GB RAM czytnik lini papilarnych

Znane sa już pierwsze oficjalne szczegóły dotyczące smartfona elephone P2000.

Obrazek

Elephone P2000 to unikalny telefon z portfolio elephone, jako jedyny posiada czytnik lini papilarnych co zwiększa bezpieczeństwo, pozwalając jednocześnie szybko odblokować urządzenie.
Pozostała specyfikacja obejmuje 5,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości HD, 8-rdzeniowy procesor 2,0 GHz, 2 GB pamięci RAM, 13-megapikselowy aparat z tyłu i najnowszy Android 4.4 KitKat.

Wąska na 7.6mm obudowa jest kolejnym ważnym elementem telefonu, ale pomimo smukłej sylwetki w telefonie znajduje się ...
Czytaj więcej : Elephone P2000 7.6mm, 2GHz 2GB RAM czytnik lini papilarnych | Wyświetlone : 1882 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Aero2 - usprawnienie captcha

Nie będę się rozpisywał zbytnio tylko powiem w skrócie a resztę sobie doczytacie.
A chodzi o to, że jak wiecie od niedawna aero2 jest strzeżone przez kody captcha które utrudniają życie, a dodatkowo trzeba jeszcze resetować ręcznie połączenie już po wpisaniu kodu, jest to trochę niewygodne.
Z pomocą przychodzą nam programy do obsługi aero2.

Cały artykuł jest tu -
Code:
 http://jdtech.pl/2014/06/aero2-i-captcha-aplikacje-pomagajace-w-codziennym-korzystaniu.html

A to linki do aplikacji, piszcie swoje spostrzeżenia na ich temat:

Code:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ks.aero2captcha.app

Code:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuplesoft.aero2

Code:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shilimobi.aeroconn
Czytaj więcej : Aero2 - usprawnienie captcha | Wyświetlone : 4000 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

ZTE Grand S Pro do kupienia za 250 dolarów

ZTE, jeden z większych producentów chińskich telefonów prezentuje nowy smartfon ZTE Grand S Pro.

Obrazek

Specyfikacja nowego ZTE Grand S Pro:
Bateria: 2300mAh, 10 godzin rozmów
Aparat fotograficzny: 13-megapikselowy aparat z tyłu, 2-megapikselowy aparat z przodu
Wymiary: 5,6 × 2,8 × 0,4 cala
ekranu: Ekran 5 cali 720p HD,
Pamięć: 2GB RAM, 8GB ROM, z możliwością rozbudowy do 32 GB
Sieć: CDMA , 4G LTE B2/B4/B5/B12/B17
System: Android 4.3 Jelly Bean
Procesor: 2,3 GHz Qualcomm ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S Pro do kupienia za 250 dolarów | Wyświetlone : 2710 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579