Teraz jest 5 lis 2025, o 07:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader

Witam serdecznie,

mam telefon THL T200. Telefonik ma procesor MTK6592. Chce do niego wgrać roma, więc podłączam telefon bez baterii pod USB. Mam zainstalowane sterowniki pod MTK6592. Pojawia się jednak problem - telefon co 2s jest wykrywany i się rozłącza w menedżerze urządzeń. Pojawia się w zakładce porty jako PreLoader USB VCOM Port i znika. I tak w kółko. Jak więc mam wgrać rom? Ten sam problem mam na innych komputerach, dodatkowo mój znajomy też ...
Czytaj więcej : Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader | Wyświetlone : 1177 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Pokaż zakupy.

Zapraszam do udziału w konkursie w którym prezentujemy nasze zakupy z Chin. Niemal wszyscy forumowicze kupują coś w Chinach i każdy z nas szuka okazji zakupowych, tanich towarów, niedostępnych w Polsce, itp.
Wszyscy na tym skorzystamy.

szczegóły:
konkurs-pochwal-sie-zakupem-odbierz-nagrode-t12176.html
Czytaj więcej : Pokaż zakupy. | Wyświetlone : 4374 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Konkursy

PRoblem z przesyłką

Witam, załączam poniżej skany ze stronki śledzącej, czekam juz około miesiąca na przesyłke, i zastanawiam się czy miał ktoś juz taki problem, i czy jest mi w stanie pomóc, pozdrawiam i z góry dziękuje.
Co myślicie? jak widac czekam juz jakis czas, gosc odpisał tylko jakies 2tygodnie temu, że przesyłki stoją, ale nie wiem z jakiego powodu, miał ktoś podobną sytuacje? jest szansa, ze towar dojdzie? Dwa telefony marki XIAOMI.

Data Kod pocztowy Miejsce Wydarzenie ...
Czytaj więcej : PRoblem z przesyłką | Wyświetlone : 1691 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Scene - ciekawa alternatywa dla galerii

Scene: A new way to do photos

Scene - ciekawa alternatywa dla galerii. Każdemu kto lubi pstryknąć kilka fotek przy dowolnej okazji swoim smartfonem aplikacja się spodoba, gdyż kataloguje fotki wg daty i wyświetla miniaturki w stylu linii czasu. Natknąłem się na nią ostatnio w Google Play - jest za darmo.

Scene w Google Play

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Scene - ciekawa alternatywa dla galerii | Wyświetlone : 2563 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Drodzy użytkownicy forum http://telchina.pl

Zapraszamy do odwiedzenia sklepu -> http://www.aliexpress.com/store/311331

HongKong Goldway to największy sprzedawca elektroniki (przede wszystkim smartfonów) na Aliexpress.
O jakości sklepu świadczy ilość ponad 192000 pozytywnych komentarzy pozakupowych, a także jego bardzo duża popularność na tym forum.
Zakupy u Goldway to pewność oryginalności zamawianego sprzętu, szybka i darmowa wysyłka, ubezpieczenie od podatku VAT, a także bezproblemowy serwis pozakupowy.

Zaglądajcie do tego tematu aby być na bieżąco ...

Chuwi DX1 tablet z obrotową kamerą

OPPO N1 być może wyznaczył nowy trend - obrotowy aparat. Teraz tym tropem poszedł mało znany producent z Chin i zaprezentował światu pierwszy tablet obrotowym aparatem mowa tu o Chuwi DX1.
Obrazek
Największym ficzerem urządzenia jest oczywiście 13 megapikselowy obracający się o 206 stopni aparat. Towarzyszy mu dioda led, która pozwoli na robienie fotek nawet w nocy. Sercem urządzenia jest SoC MT8382 wspierany przez 1 GB ram. Użytkownik będzie miał do dyspozycji 16 GB pamięci ...
Czytaj więcej : Chuwi DX1 tablet z obrotową kamerą | Wyświetlone : 1111 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jaki ROM dla Redmi Note

Jest obecnie kilka mozliwości
1.zostac na tym chinskim Miui bez recovery i opcji updater
2. wgrac Miui Polska
3 lub Miui EU
Chodzi oczywiscie o Xiaomi Redmi Note WCDMA - Stable 36.0.0 Multilang ze strony http://xiaomi.eu/community/threads/4-9-26.25796/
Napiszcie czy warto zmieniac na EU i co tracę zmieniajac z Miui Polska na EU?
Moze ktoś z Was miał wszystkie 3 ROMy i mógłby cos napisac.
Czytaj więcej : Jaki ROM dla Redmi Note | Wyświetlone : 4383 | Odpowiedzi : 9 | Dział : ROM'y i modyfikacje

GPS test - jak moge ocenić swój gps i na co patrzeć?

witam, na YT jest wiele testów GPS na podstawie tej aplikacji

https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest

jak przy pomocy tej aplikacji moge ocenic swoj gps z innymi telefonami, gdzie ich testy są na YT? zapewne tez ma wplyw na to gdzie sie znajduje w momencie testu? czy to okolica mocno zurbanizowana czy nie?
Czytaj więcej : GPS test - jak moge ocenić swój gps i na co patrzeć? | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

ZOPO ZP999 4G MTK6595 3GB RAM 32GB kiler Meizu MX4

ZOPO zapowiada zabójce MEIZU MX4, firma chce wypuścić jako jedna z pierwszych telefon z najnowszym procesorem Mediateka MTK6595

Obrazek

Zopo ZP999, bo o nim mowa, będzie wyposażony w ośmiordzeniowy procesor MTK MT6595 o częstotliwości zegara 2,2GHz ,ma posiadać aż 3GB pamięci operacyjnej RAM i 32GB pamięci wewnętrznej . Ekran ma mieć przekątną 5.5 cali w rozdzielczości Full HD.Producent zapowiada ze telefon osiągnie Lepszą wydajność niż Meizu MX4, w popularnym benchmarku antutu ma przekroczyć 50000pkt

Szczegółowa ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP999 4G MTK6595 3GB RAM 32GB kiler Meizu MX4 | Wyświetlone : 3636 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Telefon Xiaomi za 50$ z systemem windows?

Dyrektor generalny Microsoftu, Satya Nadella, odwiedził siedzibę Xiaomi w Pekinie, zabiega o ewentualnie uruchomienie telefonu Xiaomi z systemem Windows za 50$

Obrazek

Xiaomi w ciągu zaledwie 4 lat stał się jednym z największych producentów smartfonów na świecie i skupia uwagę największych korporacji. Jedną z nich jest Microsoft który liczy na pomoc Xioami w celu zwiększenia udziałów w rynku przez system Windows Mobile!

Xiaomi udowodniło już , że są mistrzami w marketingu social media i w ...
Czytaj więcej : Telefon Xiaomi za 50$ z systemem windows? | Wyświetlone : 2059 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165097 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588