Teraz jest 28 kwi 2025, o 01:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu M1 zaprezentowany

Dziś w Pekinie na konferencji prasowej Meizu zaprezentował wyczekiwany nowy telefon, Meizu M1

Obrazek

Z konferencji dowiedzieliśmy się, że za komunikację w telefonie będą odpowiedzialne moduły LTE 4G, Bluetooth, 4, WIFI, GPS i Glonass. Telefon posiada dwa aparaty, przedni aparat ma matrycę 5 mega pikseli, a tylna kamera ma czujnik 13 mega pikseli z doświetleniem pojedynczą diodą LED.
Meizu m1 posiada pamięć wewnętrzną o pojemności 8 GB z możliwością rozbudowy o 128 GB za pomocą ...
Czytaj więcej : Meizu M1 zaprezentowany | Wyświetlone : 4519 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Windows Phone

Czy jacyś "magicy" zainstalowali Windows Phone na telefonie z Androidem? Widziałem jakieś ubuntu, FirefoxOS a co z WP?
Czytaj więcej : Windows Phone | Wyświetlone : 1535 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Najwydajniejszy procesor?

Witam :)
Mam pytanie, a mianowicie jaki procesor będzie najwydajniejszy: MTK6582, Mtk6589T, MTK6592M, Snapdragon 400 MSM8926.
Jeśli ktoś potrafi to niech wypisze je od najlepszego do najgorszego wydajnościowo (gry itp.). Z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Najwydajniejszy procesor? | Wyświetlone : 1645 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

PUZZLEPHONE zamień starego smartfona w komputer

Puzzlephone to pomysł na wykorzystanie starych smartfonów.
Prawie każdy z nas ma szufladę pełną starych, niechcianych czy uszkodzonych smartfonów.
A co jeśli możliwe będzie wykorzystanie każdego z nich do zbudowania jednego superkomputera? W obudowie bedącej tak naprawdę stacją dokującą dla wszelkich typów smartonów powstałby jeden sprawnie działający PC-et. A gdyby do tego dało się wykorzystać baterie zamontowane w smartfonach i powstałby komputer mniej zależny od źródła zasilania? Czy to będzie tylko niepraktyczny gadżet czy może ...
Czytaj więcej : PUZZLEPHONE zamień starego smartfona w komputer | Wyświetlone : 1474 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Eachine M1 opinie

Witajcie,

Miał ktoś z Was styczność z telefonem Eachine M1? Może ktoś mógłby coś na jego temat powiedzieć?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Czytaj więcej : Eachine M1 opinie | Wyświetlone : 26280 | Odpowiedzi : 119 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Kupno mocniejszej ładowarki niż fabryczna

Hej
Mam pytanie do obeznanych w temacie, czy zastosowanie ładowarki np. 5a do telefonu który ma fabrycznie ładowarkę 1a (honor 3c) jest bezpieczne dla urządzenia i czy telefon będzie w stanie wykorzystać taką ładowarkę, żeby szybciej ładować baterię?
Czytaj więcej : Kupno mocniejszej ładowarki niż fabryczna | Wyświetlone : 1672 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Galacy note 4

Witam mam już od tygodnia Galaxy note 4 mtk6592 no i działało wszystko super no ale dziś wchodząc w szkole w aplikacje chciałem ją zamnkąc przyciskiem Home ale sie nie dało wiec zresetowałem fona no i nadal nie działa przycisk wstecz i ustawienia działa.przy tzw obudzeniu home działa ale gdy chce przycisnąc dłużej by zobaczyć aktywne aplikacje lub wyjsc z aplikacji to sie nie da ale świecą sie ktoś pomoże ?
Czytaj więcej : Galacy note 4 | Wyświetlone : 2806 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

THL 2015 64bit MT6752, 2GB RAM

THL zapowiedział, że weźmie udział w zbliżających się targach MWC , gdzie zaprezentują swój nowy telefon flagowy. Już teraz możemy poznać niektóre szczegóły specyfikacji THL 2015, bo o nim mowa.

Obrazek

Z najnowszych przecieków wynika, że THL 2015 będzie dla bezpieczeństwa wyposażony w skaner linii papilarnych, który ma działać na tej samej zasadzie jak w Vivo XPlay 3S. Nie jest to iestety najbardziej zaawansowana technologia skanowania odcisków palca.

Obrazek

THL 2015 posiadał będzie metalową obudowę, ...
Czytaj więcej : THL 2015 64bit MT6752, 2GB RAM | Wyświetlone : 11687 | Odpowiedzi : 39 | Dział : Nowości

Installation aborted

Witam!
Próbuję zainstalować ROM na Cubot gt99 z poziomu CWM, próbowałem już z kilkoma wersjami romów i nadal wyskakuje mi ten sam błąd - "Installation aborted.". Miał ktoś podobny problem? Jak go rozwiązać?
Czytaj więcej : Installation aborted | Wyświetlone : 2000 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Coolpad IVVI 4.7mm grubości czy 4.7 calowy ekran?

Coolpad może przejąć tytuł najcieńszego telefonu na świecie za sprawą nowego telefonu swojej sub marki IVVI .
Obrazek

Już od kilku lat tytuł najcieńszego telefonu posiadają przemienne chińscy producenci: OPPO i ViVo.
Jednak jest bardzo prawdopodobne że tytuł przejmie sub marka należąca do firmy Coolpad

Dziś pojawiła się zapowiedz produktu, na grafice widzimy pytanie: 4.7mm? 4,7 cala?
Jest możliwe że telefon będzie posiadał i jedno i drugie, ale czy ten najcieńszy na świeci smartfon pomieści ...
Czytaj więcej : Coolpad IVVI 4.7mm grubości czy 4.7 calowy ekran? | Wyświetlone : 5642 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570