Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TCL 3S cenowy zabójca Mi4i dostępny w przedsprzedaży za 140$

TCL zapowiedział telefon z specyfikacją prawie taką sama jak Mi4i, ale za znacznie niższą cenię.
Obrazek
TCL 3S ma oferować 5-calowy wyświetlacz 1920 x 1080p, sercem telefonu ma być Snapdragon 615 octa-core , 2GB of RAM, 16GB of ROM, telefon będzie wyposażony w 13 mega-pixelowy aparat z tyłu oraz 8 mega-pixelowy aparat na froncie, na uwagę również zasługują wymairy telefonu ponieważ przy ekranie 5" i świetnej baterii 3050mAh to rozmiary 139.6x69.6x8.9mm wydają się być prawie ...
Czytaj więcej : TCL 3S cenowy zabójca Mi4i dostępny w przedsprzedaży za 140$ | Wyświetlone : 5379 | Odpowiedzi : 32 | Dział : Nowości

Jaki smartfon byś dzisiaj kupił dla siebie ???

A taką zabawę wymyśliłem.. - ciekaw jestem jaki telefon kupiłbyś dzisiaj dla siebie.
Siadasz przy kompie i zamawiasz.. Bez tłumaczenia dlaczego, po co jak, do czego po co itp.
Nie zakup jutro, nie miesiąc temu.
Dzisiaj :)
Acha i nie chodzi mi o telefon Twoich marzeń, tylko co kupujesz .
Czytaj więcej : Jaki smartfon byś dzisiaj kupił dla siebie ??? | Wyświetlone : 3937 | Odpowiedzi : 28 | Dział : HydePark

Ecoo E05 - pierwsze zdjęcia szpiegowskie i specyfikacja

Obrazek

Ostatnimi czasu, ucichło trochę na temat firmy Ecoo, która po prezentacji modelu E04, można by pomyśleć, że usiadła na laurach, lecz to nie prawda, bowiem już za niedługo będzie nam dane zobaczyć najnowszy model, którego przygotowania idą pełną para - ECOO E05. Poniżej kilka informacji, na temat nadchodzącego produktu.

Obecny model E04 charakteryzuje się ekranem o przekątnej wyświetlacza 5,5" oraz 3gb pamięci ram. W swoim następnym urządzeniu, producent planuje zmniejszyć wielkość wyświetlacza, przy zachowaniu ...
Czytaj więcej : Ecoo E05 - pierwsze zdjęcia szpiegowskie i specyfikacja | Wyświetlone : 1490 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UMi Zero 2 z dwoma wyświetlaczami - już 1 września!

Obrazek

UMI nie próżnuje, ci z was którzy są pod wrażeniem nowego modelu UMI Iron, z całą pewnością będą zaskoczeni po prezentacji następcy popularnego modelu ZERO, który według najnowszych doniesień, będzie posiadał podwójny wyświetlacz!

3 lipca, na znanym portalu społecznościowym stworzona została nowa strona, o wymownej nazwie UMi Zero 2. Nie znajdziemy tam zbyt wiele informacji, ale za to jest jedno zdjęcie, które wzbudza ogromne zainteresowanie.

Tytułowy obrazek, posiada wymowne hasło "Duplex Life", (duplex:dwukanałowa transmisja) ...
Czytaj więcej : UMi Zero 2 z dwoma wyświetlaczami - już 1 września! | Wyświetlone : 5210 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Nowości

Jaki program do powiadomień Flashem o połączeniach i smsach?

Witam. Poszukuję programu który będzie mnie powiadamiał o nieodebranych połączeniach mailach i smsach oraz innych zdarzeniach. Program jest mi potrzebny ponieważ w telefonie mam tak małą diodę że jej nie widać dobrze i mam też pokrowiec który ją zakrywa. Znalazłem kilka programów ale jest z nimi problem. Program jaki mnie interesuje musiał by mieć opcję takie jak ustawianie co ile ma migać dioda i np. ile razy. Te programy które mam mrugają co 1 sekundę ...
Czytaj więcej : Jaki program do powiadomień Flashem o połączeniach i smsach? | Wyświetlone : 1362 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

DOOGEE F2015 - Android 5.1, 5,5" FullHD 2.5D, 3GB ram

Doogee F2015 to nowy phablet który zadebiutuje już we wrześniu. Jak możecie przeczytać poniżej, doogee nie próżnuje i idzie za ciosem, pokazując coraz to nowsze i lepsze produkty, a już za dwa miesiące będziemy mogli się przekonać, jak sprawuje się ich propozycja z 3GB ram i dużym 5,5' wyświetlaczem.

Obrazek

Doogee F2015 będzie posiadał jak już wspomniałem 5.5 calową matrycę, pokrytą szkłem 2.5D, która będzie chroniła warstwa Gorilla Glass 3, a obraz będzie prezentowany w ...
Czytaj więcej : DOOGEE F2015 - Android 5.1, 5,5" FullHD 2.5D, 3GB ram | Wyświetlone : 1875 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Netbook czy tablet?

Mam pytanie bo sam się pogubiłem. Potrzebowałbym do pracy coś z ekranem ok 10 cali, obecnie mam asusa eeepc i trochę muli przy przeglądaniu pdf i pisaniu w wordzie. Trochę czytałem i zastanawiam się jak sobie radzą w miarę nowe tablety z dołączoną klawiaturą z takimi zadaniami. Tablet mają moje dzieci, jednak jest to taki staroć że nawet one odłożyły go na półkę bo nie mają cierpliwości. Ja sprzętu używam głównie do pdf (duże pliki ...
Czytaj więcej : Netbook czy tablet? | Wyświetlone : 1412 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

PIPO X8 TV box z dual boot, 2GB RAM

Pipo to marka znana nam z produkcji tabletów, firma ma też w ofercie interesującego TV-Boxa pracującego w trybie dual boot z Windows 8.1 i Androidem 4.4
Obrazek

Ci którzy chcą zamienić starszy telewizor w smart TV, to powinni się zainteresować ta propozycją . PIPO X8 Mini TV BOX może pracować pod kontrolą dwóch systemów operacyjnych, użytkownik ma do wyboru Windowsa 8.1 lub Androida 4.4. W sieci są też roomy pracujące z linuxem ubuntu. Urządzenie wyposażono ...
Czytaj więcej : PIPO X8 TV box z dual boot, 2GB RAM | Wyświetlone : 1812 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Flash Lenovo S90C

Proszę o pomoc...

Niedawno kupiłem telefon Lenovo S90C. Zorientowałem się dopiero po fakcie, iż jest to fake, co wiąże się z tym, że w sobie nie do końca ma to, co podane jest w specyfikacji. Zacząłem grzebać w internecie w poszukiwaniu instrukcji instalacji stock romu do tego smartfona. Znalazłem to: http://www.needrom.com/download/alps-k500/
Flashowałem według instrukcji, ale nie przyniosło to wymiernego rezultatu. Telefon (chyba) zbrickowałem i nie pojawia się na nim ...
Czytaj więcej : Flash Lenovo S90C | Wyświetlone : 3573 | Odpowiedzi : 14 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570