Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:28

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

23 września Meizu wyda nowe urządzenie, co to będzie?

Na 23 września Meizu zapowiedział premierę swojego najnowszego urządzenia.

Obrazek

Zaraz po wydaniu Xiaomi Mi 4c Meizu zaprezentuje swoje najnowsze urządzenie. Sadzi się że nie będzie to MX5 Pro, ale być może Meizu ME5
Meizu reklamuje wydarzenie hasłem "Meizu Go Pro". Co to ​​może oznaczać?
Oznacza to, że albo Meizu uruchomi nowy telefon z serii Pro, lub wyda rywala dla GoPro. Być może zobaczymy e coś na wzór Xiaomi Yi

Meizu odnosi sukcesy w sprzedaży ...
Czytaj więcej : 23 września Meizu wyda nowe urządzenie, co to będzie? | Wyświetlone : 1658 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Duzy telefon - jak to nosic?

W innym temacie spytałem o to, ale żeby uniknąć spamowania nie na temat to zapytam tutaj, bo pytanie ogólne.

Gdzie mężczyźni noszą duże telefony (powyżej 5")?
Taki telefon nie mieści się w kieszeni. A jak się nawet zmieści to niewygodnie się siedzi (czasem nawet chodzi) z takim w kieszeni, dodatkowo łatwo go uszkodzić i wygląda to nieładnie.
Uczniowie/studenci noszą te telefony w torbach na zeszyty. Jak ktoś pracuje w biurze to w wewnętrznej kieszeni marynarki ...
Czytaj więcej : Duzy telefon - jak to nosic? | Wyświetlone : 8824 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

LeTV prezentuje gogle VR

1000 cali za 1200zł wszędzie gdzie tylko chcesz?! LeTV uznało, że jest już to możliwe!:)
Obrazek
Firma LeTV znana naszym forumowiczom ze świetnych smartfonów zapowiedziała gogle VR o nazwie "Super Helmet". Same gogle przypominają produkt SAMSUNG'a jednak produkt koreańskiej firmy potrzebuje do działania smartfonu. Tuataj zastosowano wyświetlacz od SHARP'a o rozdzielczości 2560x1440, który obsługuje także 3D. Potrafi odtwarzać materiały wideo 1080p w 60 klatkach na sekundę. Z boku okularów mamy przycisk do przełączania obrazu 2D/3D, ...
Czytaj więcej : LeTV prezentuje gogle VR | Wyświetlone : 1854 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

ZTE V5 4G za 179$

Ciągle nie potrafię zrozumieć dlaczego firma ZTE nie wprowadza do oficjalnej sprzedaży w Polsce swoich najciekawszych smartfonów (choćby z serii Nubia). Mam wielką nadzieję, że w końcu się to zmieni, tymczasem na rynkach zagranicznych debiutuje w przedsprzedaży smartfonowa nowość firmy, będąca kolejną już generacją tego produktu. Mowa o najnowszym ZTE V5 4G.

Produkt chińskiego ZTE jest kolejnym przedstawicielem tabletofonów z 5,5-calowym wyświetlaczem, którego rozdzielczość wynosi 1920 x 1080 pikseli (Full HD). Za jego działanie odpowiedzialny ...
Czytaj więcej : ZTE V5 4G za 179$ | Wyświetlone : 5313 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

OnePlus najbliższe plany, nowy telefon, fabryka

OnePlus ma ciekawe plany na przyszłość, chce przejąc fabrykę HTC i wypuścić na rynek nowy telefon.

Obrazek

HTC jest w poważnych tarapatach od dłuższego czasu, firma zwolniła dużą część swojej załogi, a także zamyka swoją fabrykę w Szanghaju. OnePlus ma zamiar kupić fabrykę Shangai HTC. Przejęcie Firmy HTC rozważał też chiński gigant Lenovo, jednak ostatecznie zakupił Motorolę.

OnePlus chciałby kupić fabrykę HTC w Szanghaju, bo nie ma własnej wytwórni, a to pozwoliło by na płynniejsze ...
Czytaj więcej : OnePlus najbliższe plany, nowy telefon, fabryka | Wyświetlone : 11708 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Elephone M2 w metalowym korpusie.

Znamy już podstawową specyfikację Elephone M2, tym razem postawiono na solidną obudowę ze stopu metalu, telefon nie będzie się wyginał.Obrazek

Elephone uruchamia nową serię M , która ma być zarezerwowana dla telefonów premium. Solidny metalowy korpus ma sprawić że będziemy czuli w ręce telefon z wyższej półki. Pod 5.5" ekranem w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080) kryje się ośmiordzeniowy procesor MT6753 o taktowaniu 1.5GHz , Producent obiecuje że przednia kamera o rozdzielczości 13MP będzie ...
Czytaj więcej : Elephone M2 w metalowym korpusie. | Wyświetlone : 2443 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Asus VivoStick z Windows 10 na pokładzie

Asus niedawno ogłosił dość ciekawą zabawkę, a mianowicie miniaturowy komputera VivoStick, urządzenie ma mieć na pokładzie Windows 10 i będzie konkurować zapewne z Intel Compute Stick. Ładny wygląd tego małego "komputerka" oraz bardzo ponętna cena na pewno w tym mu pomogą.

Obrazek

Urządzenie ma posiadać 2GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM, wspomagane procesorem Cherry Trail od Intela. VivoStick nie będzie wielkie, z powodzeniem zmieści się w kieszeni ( 138 x 34 x 15mm), ...
Czytaj więcej : Asus VivoStick z Windows 10 na pokładzie | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo Vibe X3 4,9 Calowy telefon z 20MP aparatem

Telefony z serii Vibe znane są z tego że oprócz dobrych parametrów mogą się pochwalić pięknym designem, o jakim wiele innych marek morze tylko pomarzyć ( co oczywiście niesie za sobą większe ceny tych modeli...no ale cóż, nie można mieć cukierka i zjeść cukierka ..).

Obrazek

Niewątpliwie Lenovo Vibe X3 będzie należeć właśnie do tych udanych, pięknie zaprojektowanych i ... zapewne drogich telefonów, jednym z tematów które krążą w okół tego modelu telefonu jest wyposażenie ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X3 4,9 Calowy telefon z 20MP aparatem | Wyświetlone : 1470 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Nie działa sklep google...

Witam, jakiś czas temu podczas "porządkowania" aplikacji coś musiałem sknocić z google. Co jakiś czas wyskakuje mi komunikat "Niestety, aplikacja Usługi Google Play została zatrzymana", nie działa również sklep play, wyskakuje "sprwadź połączenie", tak jakby nie było neta. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?
Czytaj więcej : Nie działa sklep google... | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Wiadomości na PW

Też dostajecie takie gówno na PW?

12345 napisał(a):Mowil ci ktoś zes jemiol jest?
Nie t ja ci to mowie jemiol jesteś lamer i dupa wielka, a w kroku masz tabliczke z napisem nie deptać może cos wyrosnie
Czytaj więcej : Wiadomości na PW | Wyświetlone : 1349 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570