Teraz jest 18 maja 2026, o 08:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Potrzebny rom do jiake jk730

Witam potrzebuje rom do jiake jk730. Czy ktoś pomoże?
Czytaj więcej : Potrzebny rom do jiake jk730 | Wyświetlone : 2171 | Odpowiedzi : 11 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Siswoo Longbow C55, android 5.1, 2GB RAM i bateria 4200mAh

Siswoo to kolejna nowa chińska marka która chce uzyskać międzynarodowy rozgłos. Firma wypuściła w ostatnich tygodniach kilka interesujących urządzeń, najnowsze to Siswoo Longbow C55 w obudowie ze szkła i aluminium, z Androidem 5.1 Lollipop na pokładzie i ogromnym akumulatorem 4200mAh !
Obrazek

W przyszłym miesiącu Siswoo chce wydać smartfona o nazwie Siswoo Longbow C55. Na stronie producenta możemy przeczytać, że telefon będzie miał ogromną baterię 4200mAh, 64-bitowy czterordzeniowy procesor MT6735, 2GB RAM, Android 5.1 i ...
Czytaj więcej : Siswoo Longbow C55, android 5.1, 2GB RAM i bateria 4200mAh | Wyświetlone : 4027 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Co kupić? Smartwatch? może Smartband? Bracelet, Wristband?

Nie widzę, takiego zbiorczego tematu, może źle szukam, a może po prostu większość z Was stroni od kupowania tego typu urządzeń, czy może po prostu jeszcze jest za wcześnie jeśli chodzi o popularność tego gadżetu? :shock:

Więc, może ktoś się pochwali tym czego używa, a może znajomy znajomego śmiga z jakimś fajnym smartem na nadgarstku... a może ktoś miał do czynienia z większą ilością tego typu urządzeń ...
Czytaj więcej : Co kupić? Smartwatch? może Smartband? Bracelet, Wristband? | Wyświetlone : 107561 | Odpowiedzi : 499 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

chińskie recovery

Witam
Jak w temacie czy ktoś zna sposób na pozbycie sie takiego jak na zdjęciu boot menagera i zastąpienie go normalnym cwm na przykład , dodam że wgrywałem przez flas tool inne ale nic to nie daje http://visihow.com/images/9/99/Samsung-chinese-factory-reset.png telefon to lenovo a936
Naprawde szukałem juz na forum ale pomimo znalezionych informacji nie moge tego nadpisac innym recovery
Czytaj więcej : chińskie recovery | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Najtańszy JiaYu F2

Jiayu rozpoczyna sprzedaż tańszej wersji swojego modelu F2. Na terenie Chin ma on kosztować jedyne 299 Yuanów co w przeliczeniu daje kwotę około 43 euro.
JiaYu F2 jest odpowiedzią na smartfon od Xiaomi czyli Redmi 2A za 599 Yuanów czyli około 87 euro . JiaYu F2 obsługuje nastepujące częstotliwości: TD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, TD-SCDMA i oczywiście GSM. Za tak niską ceną kryją się cięcia w specyfikacji więc procesor Mediatek MT6582 zastąpiono procesorem Spreadtrum SC9830 z czterema ...
Czytaj więcej : Najtańszy JiaYu F2 | Wyświetlone : 3290 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Jiayu S3 i iOcean M6752 dostaną aktualizację do android 5.0

Możemy śmiało powiedzieć, że w tym roku Chińscy producenci telefonów w końcu zrozumieli , że klienci chcą aktualizacji dla swoich urządzeń.
Obrazek

Elephone, Ulefone, Umi i inne małe chińskie marki zaczęły udostępniać aktualizacje dla swoich starszych urządzeń.
Dziś dobiegły nas kolejne informacje, z których dowiadujemy się że IOcean M6752 dostanie aktualizacje do androida 5.1 Lollipop.

Podobne informacje dotarły od JiaYu które zaktualizuje JiaYu S3 do androida 5.0
Obrazek

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Jiayu S3 i iOcean M6752 dostaną aktualizację do android 5.0 | Wyświetlone : 2213 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Wyciekły zdjęcia Meizu M1 Note 2

Zaledwie kilka chwil po zapowiedzi Meizu M1 Note 2 do sieci wyciekły zdjęcia urządzenia.
Obrazek

Przeciek pochodzi z wiarygodnego źródła, które w przeszłości ujawniało dokładne dane telefonów komórkowych takich jak Meizu czy LeTV Na opublikowanym zdjęciu widać Meizu Note 2 obok Meizu MX4 Pro.
Ze zdjęcia można odczytać kilka szczegółów, widzimy przeprojektowany przycisk Home w Note 2 , jest bardziej zaokrąglony i bardziej atrakcyjny wizualnie niż prostokątny przycisk w MX4 Pro. Jest prawdopodobne że zrezygnowano ...
Czytaj więcej : Wyciekły zdjęcia Meizu M1 Note 2 | Wyświetlone : 2027 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Gionee Elife E8 szokuje megapikselami

Gionee Elife E8 to smartfon doskonale wpisujący się w trend epatowania cyferkami i walki o sprzedaż za pomocą nieprawdopodobnych parametrów. Najczęściej stosowanym chwytem jest wielkości wyświetlacza, twórcy Gionee postawili jednak na megapiksele.

E8 został otrzymał już niezbędne certifikaty od TENAA i jest to smartfon o wymiarach 164.0 x 82.3 x 9.6mm z 6 calowym ekranem o rozdzielczości 2560 x 1440 i baterią o pojemności 3520mAh. Przypomina on nieco IUNI U3, głównie za sprawą ukształtowania ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E8 szokuje megapikselami | Wyświetlone : 1846 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

m horse problem z systemem

Witam. Mam telefon m horse 9500 mini i niestety mam taki problem, że telefon włącza się tylko do pewnego momentu. I chciałbym zapytać, czy da się w ogóle wgrać do niego system od nowa? W nim jest chyba android. Wyczytałem, że aby coś wgrać to trzeba wejść w tryb download, a ja wejść w takowy nie mogę, bo telefon nie włącza się do końca, kombinacjami klawiszy też nie daje rady. Czy da się coś z ...
Czytaj więcej : m horse problem z systemem | Wyświetlone : 1831 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Laude Mars M7

Co myślicie o tym modelu? Skusiłem się na niego w TinyDeal.com za 99$

Obrazek

Ekran: 5.5"
CPU: MTK6592M
CPU Frequency: 1.4MHz
GPU: OpenGL ES 2.0, Mali-450 MP4
ROM: 8GB
RAM: 1GB
3G: WCDMA 850MHz, WCDMA 1900MHz, WCDMA 2100MHz
2G: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz
Ekran: HD, 720P, Touch screen, Capacitive
Rozdzielczość: 1280 x 720 pixels
Bateria: 2800mAh,

Co prawda nie ma LTE, ani 3G 900 MHz ale miałem Lauda ...
Czytaj więcej : Laude Mars M7 | Wyświetlone : 4537 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152355 • Liczba wątków: 4646 • Liczba użytkowników: 39608