Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Android 6.0 i Helio P10 w Elephone P9000

Elephone chce być pierwszym producentem telefonów który uruchomi telefon z najnowszym procesorem Mediatek Helio P10, firma może być też pierwszym chińskim producentem telefonów z systemem Androidem 6.0.Obrazek

Android 6.0 ma zostać zaprezentowany 29 września i pierwszym telefonem raczej będzie Huawei Nexus, ale Elephone może być kolejnym który uzyska Androida 6.0, jest też duże prawdopodobieństwo że pierwsi na świecie zastosują chip Helio P10.

Elephone jeszcze w tym roku wyda 3 telefony Elephone P9000.
Nowy smartfon Elephone ...
Czytaj więcej : Android 6.0 i Helio P10 w Elephone P9000 | Wyświetlone : 1964 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Wymiana samego LCD bez dotyku

Witam,
Prawdopodobnie po przenoszeniu mebli, mojemu iocean x7hd doskwiera czarny ekran, działa podświetlenie, dotyk (mogę na ślepo odbierać połączenia).
Rozebrałem go, posprawdzałem taśmy ale nic to nie dało. Jako, że można znaleźć używane ioceany z zbitą szybką to zastanawiam się czy można przełożyć z jednego dotyk a z drugiego lcd żeby miało to jakiś sens? Czy dam radę to zrobić sam w domowych warunkach?
Czytaj więcej : Wymiana samego LCD bez dotyku | Wyświetlone : 1430 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Umi Hammer S ma znakomity stosunek ceny do jakości.

Umi Hammer S ma trafić do sprzedaży w przyszłym tygodniu, taka informacja pojawiła się na profilu Umi na Facebooku.

Obrazek

Umi Hammer S ma zadziwiający stosunek ceny do jakości. Hammer S wyposażony jest w 5,5-calowy wyświetlacz HD IPS, 2 GB pamięci RAM, 32 GB pamięci wewnętrznej, czterordzeniowy procesor MTK6735, dość duży akumulator 3200mAh, 13 megapikselową kamerę Sony IMX179 i 2 megapikselowy aparat fotograficzny z przodu.

Hammer S posiada również kilka zaskakujących funkcji, takich jak port ...
Czytaj więcej : Umi Hammer S ma znakomity stosunek ceny do jakości. | Wyświetlone : 4672 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Aktualne promocje, kupony rabatowe na zakup TV Box

Nie ma takiego tematu z tego co widzę, a żeby nie robić osobno informacji o promocjach boxów, najlepiej będzie umieszczać je w jednym temacie.
Zamieszczajcie tutaj tylko i wyłącznie oferty dotyczące promocyjnych cen TV Box'ów, kuponów itp rzeczy w sklepach :
Model + Link + cena ( kod promocyjny jeśli takowy jest ) ewentualnie małe info o urządzeniu.
Będziemy mogli na bieżąco śledzić ciekawe i aktualne promocje.
Jeśli chcecie dyskutować na temat jakiegoś modelu proszę ...
Czytaj więcej : Aktualne promocje, kupony rabatowe na zakup TV Box | Wyświetlone : 69148 | Odpowiedzi : 192 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Cubot H1 z ogromną baterią 5200mAh

Cubot nie może pochwalić się telefonem który by ostatnio przebił ogromną konkurencję i zainteresował większą grupę ludzi swoją propozycją, ale to się może zmienić dzięki Cubot H1.

Obrazek
Główną zaletą H1 będzie ogromna baterią 5200mAh i możliwość używania go jako power bank, trzeba przyznać, że to dobre posunięcie ponieważ nie ma za wiele telefonów obecnie które mogły by się pochwalić tak wielką baterią, dodatkowym atutem będzie na pewno wparcie technologii szybkiego ładowania (naładowanie telefonu potrwa ...
Czytaj więcej : Cubot H1 z ogromną baterią 5200mAh | Wyświetlone : 1623 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ROM do Goophone i6 MTK6592 Octa Core 1.7GHz

Jak w temacie... potrzebny mi rom do Goophone i6 MTK6592 Octa Core 1.7GHz. Przy próbie wgrania nowego jak się później okazało złego(rom do modelu MTK6582 Quad Core 1.4GHz) telefon uceglony. Może ktoś potrafi pomóc bo w sieci nie mogę nic znaleźć.
Kukusiek
Czytaj więcej : ROM do Goophone i6 MTK6592 Octa Core 1.7GHz | Wyświetlone : 1553 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Gionee S5.1 Pro - ładny i za drogi

Kilka dni temu zdjęcia nowego telefonu od Ginee wypłynęły na Weibo, na samych zdjęciach widać wyraźnie że wzorowano się bardzo na iPhone 6, co będzie zapewne wielkim plusem telefonu, urządzenie ma posiadać już po wyjęciu z pudełka Androida 5.1 z UI od Gionee.

Obrazek

S5.1 Pro ma wspierać 4g LTE, posiadać 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720p, wiadomo też, że telefon będzie wyposażony w ośmio-rdzeniowy procesor MT6753 o taktowaniu 1,3GHz, wsparty o 2GB pamięci RAM oraz ...
Czytaj więcej : Gionee S5.1 Pro - ładny i za drogi | Wyświetlone : 1299 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Doogee Y200 ze skanerem lini papilarnych.

Doogee już w październiku wyda swój pierwszy telefon z czytnikiem linii papilarnych.

Obrazek
Doogee serii "Y", został zaprojektowany z myślą o młodzieży i dla wszystkich szukających niedrogiego telefonu.

Doogee Y200 ma pojawić się w sprzedaży już w październiku i będzie wyposażony w duży 5,5-calowy wyświetlacz 720p, procesor MediaTek MT6735 oraz w 2GB pamięci RAM co powinno mu dać niezłą wydajność.

Doogee Y200 będzie wyróżniał się fizycznym przyciskiem HOME z zintegrowanym skanerem linii papilarnych do szybkiego ...
Czytaj więcej : Doogee Y200 ze skanerem lini papilarnych. | Wyświetlone : 1874 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

problem z inew V8

Witam serdecznie, .Moj iNew V8 mam od ok. roku i niestety pare razy udalo mu sie upasc :(, co i tak dzielnie znosil. Niestety po kolejnym upadku telefon dziala mi tylko w trybie glosnomowiacym tzn jak jest w trybie normalnym to ja nie slysze rozmowcy, ale rozmowca mnie slyszy. Czy jest mozliwe naprawienie tego?
I druga sprawa pamiec telefonu 16 Gb podzielona jest u mnie na 1 Gb pamieci wewnetrznej i 15 Gb pam. telefonu, ...
Czytaj więcej : problem z inew V8 | Wyświetlone : 1360 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

telefon z ekranem 3d bez okularów

Zauważyłem promocje na coolicool na "pierwszy" telefon z ekranem 3D bez okularów, technologia ciekawa bo posiada 4 dodatkowe kamery na podczerwień, które śledzą ruch głowy oglądającego, co też zastosował Amazon w swoim telefonie 3D.

Jednak moje pytanie jest inne... czy ktoś widział/posiada taki wynalazek i może powiedzieć jak to działa? w sensie w praktyce jak to wygląda itp. itd., czy daje to jakieś wymierne korzyści podczas używania smartfona lub wręcz przeciwnie, negatywne ( nie wiem ...
Czytaj więcej : telefon z ekranem 3d bez okularów | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570