Teraz jest 14 sie 2025, o 06:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

PlanetPlus Zwrot za zakupy w Polsce i na Aliexpress

W lany poniedziałek PlanetPlus ma fajną promocję, "Lany Cashback" .
Obrazek
W promocji dostaniemy 10zł zwrotu za zrobiony zakup, 10zł za zarejestrowanie się z czyjegoś polecenia i kolejne 10zł za każdego, kto zarejestrował się z twojego polecenia.
Serwis oferuje zwrot za zakupy w wielu popularnych polskich sklepach jak np. Elektro.pl, agito.pl a także zagranicznych, jak aliexpress.com

Poniżej szczegóły oferty, zainteresowani mogą się zarejestrować z tego polecenia
Życzę udanych zakupów i dużych zwrotów.

Dokonaj dowolnej transakcji ...
Czytaj więcej : PlanetPlus Zwrot za zakupy w Polsce i na Aliexpress | Wyświetlone : 125183 | Odpowiedzi : 989 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zmodernizowany Elephone P8000

Elephone planuje wydać zaktualizowaną wersję P8000, Zobaczcie co się zmieni.
Obrazek
Elephone P8000 był dosyć popularnym telefonem w ubiegłym roku i nadal cieszy się sporym zainteresowaniem, dlatego jest nadal w produkcji.

Nowy telefon Elephone P8000 będzie posiadał Androida 6.0 na pokładzie, powiększony zostanie też skaner linii papilarnych znajdujący się w tylnej części telefonu. Nowy czujnik pozwoli użytkownikom wybudzić i odblokować telefon za pomocą jednego dotknięcia.
Elephone na swojej stronie internetowej opublikował informację , że pierwsza ...
Czytaj więcej : Zmodernizowany Elephone P8000 | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

FotaProvider ~~~ problem?

Czy spotkaliście się z tym programem (aplikacją)? Mój antywirus wskazuje ja jako problem ale nawet gdy go usunę to za chwilę znów jest na komórkę.

Jakieś pomysły co to jest i jak potencjalnie usunąć?

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : FotaProvider ~~~ problem? | Wyświetlone : 2904 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

LTE-A

Chciałbym zapytać czy w Internecie znajdziemy jakąś listę albo wyszukiwartę typowo chińskich telefonów z LTE-A ?

Dodam iż istnieją następujące odmiany LTE-A:
Kategoria 4. oznacza, że urządzenie działa w technologii LTE.
Kategoria 6. oznacza, że urządzenie obsługuje agregację 2 pasm częstotliwości.
Kategoria 9. i 11 oznaczają, że urządzenie obsługuje agregację 3 pasm częstotliwości.
Czytaj więcej : LTE-A | Wyświetlone : 2914 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Firewall z monitorowaniem połączeń

Jakiś kornik zaczął mi żreć pakiet. Możecie polecić coś do namierzenia/zablokowania intruza? Najlepiej coś lekkiego, żadnych kobył w stylu kasperski itp. Root'a mam.
Czytaj więcej : Firewall z monitorowaniem połączeń | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi TV Box 3 w sprzedaży.

Firma Xiaomiwydała swój najnowszy produkt, jakim jest Mi Box 3 . Teraz każdy posiadacz starszego modelu telewizora, może go unowocześnić, zmieniając go w Smart TV.
Obrazek

Mi TV Box 3 jest komputerem podłączanym do odbiornika telewizyjnego, który znacznie poszerza jego funkcjonalność. TV Bpx Xiaomi wyposażono w procesor z dwoma rdzeniami pracującymi w architekturze Cortex-A72 i czterema rdzeniami Cortex-A53 , wspieranym przez 2 GB pamięci RAM oraz 8 GB pamięci na nasze aplikacje..Wyposażono go także w ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi TV Box 3 w sprzedaży. | Wyświetlone : 2042 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Onda v919 air - problem

Tutaj kupiony : http://www.aliexpress.com/item/Onda-V91 ... 49143.html

Pierwsze uruchomienie po zakupie windowsa 10. Wszystko poszło sprawnie po za jedna sprawą, otóż podczas instalacji składników tablet się rozładował (nie podłączyłem do ładowarki). Tablet się włącza lecz należy kliknąć na ekranie by ponownie zainstalować windowsa i tutaj jest mój problem, nie potrafię tego zrobić bez klawiatury ewentualnie myszki, której tablet nie widzi przez kabel OTG

Tablet jest w wersji 64 GB wraz ...
Czytaj więcej : Onda v919 air - problem | Wyświetlone : 3371 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Nadchodzi metalowy Elephone S3

To już kolejny telefon Elephone z metalowym korpusem, telefon jest na pewno ładniejszy od poprzednika, Elephone m2 którego mieliśmy okazję testować, a który był już udaną konstrukcją. co sądzicie o tym telefonie, może zyskać większe grono użytkowników?

http://gadzet.telchina.pl/juz-kwietniu- ... ephone-s3/
Już w kwietniu na sklepowe półki trafi Elephone S3, ładny, metalowy telefon.
Obrazek
Elephone od dłuższego czasu próbuje zdobyć uwagę szerszego grona potencjalnych klientów. Firma wydała w przeszłości wiele ...
Czytaj więcej : Nadchodzi metalowy Elephone S3 | Wyświetlone : 1672 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Geekbuying Lucky Draw[ $1 Ticket For $599 Free Gifts ]

We Geekbuying in order to feedback our New/Old customer, start Lucky Draw. You just need $1 join the event, will have chance to get $599 Gifts for free. The Gifts include: RC Model, FPV, QQ smart watch and so on.

What are you waiting for? Friends, here we go!!!
Join the Event link by: http://www.geekbuying.com/item/-1-Ticket-For--599-Free-Gifts-364446.html

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Geekbuying Lucky Draw[ $1 Ticket For $599 Free Gifts ] | Wyświetlone : 1775 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580