http://gadzet.telchina.pl/xieami-redmi- ... on-xiaomi/
Xiaomi wydało kolejną wersję Redmi 4, telefon Redmi 4A będzie bardzo tanim urządzeniem, przynajmniej w Chinach.
Seria Redmi oferuje tanie telefony, lecz Redmi 4A jest ...
Teraz jest 15 paź 2025, o 20:57
Xiaomi wydało kolejną wersję Redmi 4, telefon Redmi 4A będzie bardzo tanim urządzeniem, przynajmniej w Chinach.
Seria Redmi oferuje tanie telefony, lecz Redmi 4A jest ...
W dniu 11 listopada w Polsce świętujemy odzyskanie niepodległości, tymczasem w Państwie Środka obchodzi się dzień singla który wiąże się z wielkim przecenami i promocjami w chińskich sklepach.
11.11, nazywany jest w Chinach dniem „podwójnej ...
Najnowsze plotki pochodzące z Chin mówią , że 14 listopada zostanie wydany OnePlus 3T. Jak widać OnePlus podobnie jak inni chińscy producenci wypuszcza bliźniacze telefony aby uzyskać rozgłos w mediach.
OnePlus 3T ma być swoistym łącznikiem pomiędzy 1+3, a OnePlus 4 który ma być wydany w przyszłym roku.
Oczekuje się, że OnePlus 3T ...
Media obiegła informacja, że pierwsza partia Xiaomi Mi Note 2 została sprzedana w 50 sekund. Rekord nie przetrwał długo, telefony Xiaomi Mi Mix zostały wykupione jeszcze szybciej.
Pierwsza partia Xiaomi Mi Mix została sprzedana w ciągu zaledwie 10 sekund, sprzedaż rozpoczęto o godzinie 10:00 czasu chińskiego. Obecnie do Mi Mix należy rekord ...
Opaska MiBand 2 odniosła spory sukces, nic więc dziwnego, że jest chętnie naśladowana przez innych chińskich producentów jak Cubot a ostatnio przez firmę NO.1. Ten chiński producent znany jest z produkcji smartwatchy, teraz dołączy ...
Liczba postów: 165065 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584