Dobre dwa tygodnie temu pojawiła się informacja o nowym zegarku Huawei. Sprzedaż w Chinach modelu Honor S1 ruszyła, a już wczoraj pojawiła się informacją, że firma postanowiła wydać nowy inteligentny zegarek. Huawei Fit ma zastąpić Honor ...
Teraz jest 14 sie 2025, o 16:26
Najnowsze plotki pochodzące z Chin mówią , że 14 listopada zostanie wydany OnePlus 3T. Jak widać OnePlus podobnie jak inni chińscy producenci wypuszcza bliźniacze telefony aby uzyskać rozgłos w mediach.
OnePlus 3T ma być swoistym łącznikiem pomiędzy 1+3, a OnePlus 4 który ma być wydany w przyszłym roku.
Oczekuje się, że OnePlus 3T ...
Media obiegła informacja, że pierwsza partia Xiaomi Mi Note 2 została sprzedana w 50 sekund. Rekord nie przetrwał długo, telefony Xiaomi Mi Mix zostały wykupione jeszcze szybciej.
Pierwsza partia Xiaomi Mi Mix została sprzedana w ciągu zaledwie 10 sekund, sprzedaż rozpoczęto o godzinie 10:00 czasu chińskiego. Obecnie do Mi Mix należy rekord ...
Opaska MiBand 2 odniosła spory sukces, nic więc dziwnego, że jest chętnie naśladowana przez innych chińskich producentów jak Cubot a ostatnio przez firmę NO.1. Ten chiński producent znany jest z produkcji smartwatchy, teraz dołączy ...
LeEco X850 już niebawem trafi do sprzedaży, warto będzie czekać na telefon z podwójna tylna kamerą i wyświetlaczem 2K
Telefon oznaczony jako LEX850 będzie wyposażony w wyświetlacz 2K o przekątnej 5.7cala, procesor Snapdragon 821 taktowany zegarem 2.34GHz , podwójną tylna kamerę ...
Xiaomi Redmi 4, po wielu zapowiedziach doczeka się premiery 4 listopada.
Za dwa dni oficjalnie poznamy specyfikacje telefonu, jednak już dziś wiemy o nim niemal wszystko.
Poniżej kilka zdjęć Redmi 4.
Jak widać telefon posiada ...
Najpopularniejszy w Chinach producent telefonów Vivo kolejny raz zaskakuje, tym razem telefonem z podwójnym aparatem fotograficznym z przodu.
Vivo jest najpopularniejszą marką ...
Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580