Teraz jest 5 maja 2025, o 21:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA

Ostatnie miesiące dla LeEco nie były zbyt udane z powodu kłopotówh finansowych, firma dokonała redukcji zatrudnienia w amerykańskim oddziale firmy. Mimo kłopotów, chińska spółka zanotowała wzrost przychodów w Q1 2017. Na horyzoncie pojawił się też kolejny telefon sub-marki Cool
Obrazek
Czytaj dalej
LeEco Cool CVC-A0
Czytaj więcej : Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA | Wyświetlone : 1395 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią

W ostatnim czasie obserwowaliśmy szybki postęp we wzroście wydajności telefonów, jakości zdjęć czy jakości prezentowanego obrazu.
Jednak nadal nie ma postępu w dziedzinie zwiększenia pojemności akumulatorów.
Obrazek

Czytaj dalej;
UMIDIGI Z1
Czytaj więcej : UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Czy to Xiaomi Redmi 5?

W sieci pojawiły się zdjęcia nowego telefonu Xiaomi , sądzi się że może to być Xiaomi Redmi 5.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
Xiaomi Redmi 5
Czytaj więcej : Czy to Xiaomi Redmi 5? | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Pełna specyfikacja bezramkowego Nubia Z17 już dostępna

Od dobrych kilkunastu dni było głośno o nowym telefonie Nubia, czyli o modelu Z17. Uwaga na tym modelu skupiła się zwłaszcza po zapowiedziach, w których szczególnie podkreślano mocną specyfikację tego telefonu.

Obrazek

Model Z17 ma zbliżony design do swojego poprzednika Z11, może nie licząc podwójnego aparatu umieszczonego na tylnej klapce, jednak jest to raczej zmiana związana z samej specyfikacji urządzenia. Pod maską Z17 znajdziemy procesor Snapdragon 835 z taktowaniem 2.45GHz, wsparty 8GB pamięci RAM oraz ...
Czytaj więcej : Pełna specyfikacja bezramkowego Nubia Z17 już dostępna | Wyświetlone : 1808 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Wymiana szybki obiektywu

Witam dzisiaj zauważyłem że przez środek szybki obiektywu przechodzi gruba rysa niestety wpywajaca na jakość robionych zdjęć czy można ją wymienić? Kupić a aliexpress może nie samą te szybke a cały tylny panel proszę o pomoc

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Wymiana szybki obiektywu | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google

Witam.

Sprzedalem telefon samsung s7. Przed wyslaniem zrobilem reset fabryczNy, cache itp.
Okazalo sie ze nowy wlasciciel ma komunikat przy wlaczeniu google:

"Urządzenie zostalo zresetowane. Aby kontynuowac zaloguj sie na konto google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu."

I tu pojawia sie problem bo przeciez hasel nie dam do konta google.

Czy moge jakos sie tego pozbyc?
znalazlem cois takiego w koncie G"

Obrazek

i jak sie kliuknie w usun jest:

Obrazek

Czy jak ...
Czytaj więcej : Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google | Wyświetlone : 2150 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Vivo sponsorem FIFA World Cup 2018 i 2022r

Na wczorajszej konferencji prasowej ogłoszono, że firma Vivo będzie oficjalnym sponsorem Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej w Rosji oraz Katarze w 2018 i 2022 roku . Wszystko wskazuje, że rozpocznie się międzynarodowa ekspansja telefonów marki VIVO
Obrazek

Vivo FIFA World Cup
Czytaj więcej : Vivo sponsorem FIFA World Cup 2018 i 2022r | Wyświetlone : 1521 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Ulefone Gemini Pro nagrywa wideo 4K z efektem bokeh

Ulefone Gemini Pro kolejny raz chwali się kamerą. Smartfon posiada podwójną kamerę Sony IMX258 13 MP. która umożliwi robienia zdjęć z efektem bokeh i wideo w rozdzielczości 4K. Niespodzianką jest, że wideo w rozdzielczości 4K także może być zapisane z efektem bokeh !
Obrazek

Flagowy Ulefone Gemini Pro dziś (31 maja) trafił do przedsprzedaży .
Aktualna cena w Gearbest
Aktualna cena Aliexpress

Czytaj dalej
Ulefone Gemini Pro wideo 4K bokeh
Czytaj więcej : Ulefone Gemini Pro nagrywa wideo 4K z efektem bokeh | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Xiaomi Mi6 był długo wyczekiwanym telefonem z którym fani marki wiązali duże nadzieje. Czy wszystkie oczekiwania zostały spełnione? A może Xiaomi ma coraz trudniej czymś zaskoczyć swoich klientów. Poniżej opisałem swoje pierwsze chwile z telefonem.
Obrazek

Czytaj dalej
Pierwsze chwile z Xiaomi Mi6
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie | Wyświetlone : 2162 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

MyPhone Q-Smart Plus jaki chiński odpowiednik ?

Ktoś się orientuje jaki jest chiński odpowiednik sprzedawanego w Biedronce Myphone Q-Smart Plus ?
Poszukuje wzmocnionego futerału i szkła hartowanego.
Czytaj więcej : MyPhone Q-Smart Plus jaki chiński odpowiednik ? | Wyświetlone : 1965 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571