Teraz jest 13 mar 2026, o 18:13

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Program graficzny pod filmik animowany

Potrzebujemy zrobić kilku min filmik animowany + podkład lektorski. Jaki soft sprawdzi się najlepiej? Chodzi o przedstawienie pewnej usługi w łatwy i zrozumiały sposób dla użytkowników.
Czytaj więcej : Program graficzny pod filmik animowany | Wyświetlone : 1841 | Odpowiedzi : 1

Brexit

Dziwie się nieco dlaczego taki wątek nie został jeszcze założony, przecież wyjście UK z Unii będzie miało dla nas - kupujących z Chin pośredni wpływ.

Przykładem są tu choćby sklepy pokroju gearbest, banggood które mają swoje "magazyny" w UK, a już niedługo będzie to kraj taki sam jak każdy inny spoza Unii Europejskiej. Dolar także poszedł mocno w górę, teraz delikatnie spada, ale nie wiadomo jak będzie wyglądał w ciągu kilku dni jak wszyscy się ...
Czytaj więcej : Brexit | Wyświetlone : 2406 | Odpowiedzi : 9

kalkulator akcyzy

Hej

Stworzyłem taką stronę i proszę o Waszą ocenę: http://akcyzowy.pl Kalkulator ten umożliwia wyliczenie końcowej ceny sprowadzonego zza granicy samochodu.

Myślę, że wielu osobom może się przydać przy zakupie samochodu zza granicy:)

dyzio
Czytaj więcej : kalkulator akcyzy | Wyświetlone : 1963 | Odpowiedzi : 2

Jak myślicie czy to coś zmieni?

http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/porozumie ... 54925.html

ps. Przepraszam za marne źródło ];)
Czytaj więcej : Jak myślicie czy to coś zmieni? | Wyświetlone : 1908 | Odpowiedzi : 1

[POMOCY] Opłata

Witam, z gory mowie ze jestem totalnie zielony w sprawach zakupow na ali oraz w sprawach zwiazanych z bankami itp itd dlatego chcialbym dowiedziec sie pewnej rzeczy, na ktora mimo miliona poradnikow nie potrafie z jakiegos powodu znalezc odpowiedzi i licze na to ze ktos z was bedzie na tyle mily ze mi pomoze i ladnie wyjasni. Mianowicie chodzi o to ze chcialbym dokonac pierwszego zakupu na ali natomiast nie wiem z jakimi kosztami bedzie ...
Czytaj więcej : [POMOCY] Opłata | Wyświetlone : 2170 | Odpowiedzi : 3

PLAY promocja przeniesienie numeru

Może kogoś zainteresuje taka opcja:
Play daje bonusy za rejestrację numeru i dla przenoszących też :-)
Pełne wyjaśnienie promocji i kody opisane są tu: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=86090
Robimy tak:
Rejestrujemy swoje freemium przez zalogowanie się na stronie virgin i wpisujemy swoje dane.
Idziemy do salonu play i przenosimy numer.
Gdy numer jest przeniesiony i aktywny doładowujemy konto za 5zł(daje nam to dodatkowe 60zł za przeniesienie numeru)
Wpisujemy kod, który ...
Czytaj więcej : PLAY promocja przeniesienie numeru | Wyświetlone : 2129 | Odpowiedzi : 7

Xon24 i Xon24_eu

Czy użytkownicy Allegro o nickach Xon24 i Xon24_eu to ta sama osoba i czy sa wiarygodni?
Czytaj więcej : Xon24 i Xon24_eu | Wyświetlone : 2637 | Odpowiedzi : 8

Adapter Dual SIM - 2 karty SIM w Tel

Witam
Obrazek
Zastanawiam sie na kupnem takiego adaptera do mojego LG L90.
Testował ktoś kiedyś cos takiego??
Czytaj więcej : Adapter Dual SIM - 2 karty SIM w Tel | Wyświetlone : 2038 | Odpowiedzi : 0

Z jakiego banku najlepiej wysyłać przelewy dolarów do Chin ?

Jako że jestem przed moim pierwszym importem chciałbym podpytać o kwestię przelewu pieniędzy na konto do Chin.
W jakim banku najprościej i najtaniej będzie wysłać przelew w USD?
Czytaj więcej : Z jakiego banku najlepiej wysyłać przelewy dolarów do Chin ? | Wyświetlone : 2059 | Odpowiedzi : 3

Gdzie obejrzeć Euro 2016 w kopanej :)

Tytułowe pytanie może się wydawać bez sensu, chociaż nie dla kogoś kto nie posiada Cyfrowego Polsatu. Ja mam nc+, więc poza meczami Polski i finałem pewnie nic nie zobaczę. Stąd moje pytanie - gdzie to zobaczyć? Laptop odpada, tylko telewizor. Jakieś TV Box? Prawdę mówiąc nie interesowałem się nigdy tymi urządzeniami, wiec ich możliwości są mi obce. Można na nich zapodać przez neta np czeską TV, która pewnie będzie pokazywała wszystko? Lub jakąś inną pokazującą ...
Czytaj więcej : Gdzie obejrzeć Euro 2016 w kopanej :) | Wyświetlone : 6735 | Odpowiedzi : 31

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599