przez ddr » 24 cze 2015, o 00:38
@UP, życie marzeniami nie jest złe. Prawdę mówiąc forum ciągnie nędzny żywot i kiedyś upadnie. Moderacja nie domaga i nic się z tym nie zrobi, gówniany silnik narzucający straszne ograniczenia. Trzeba by było wsio wypieprzyć i postawić na nowym silniku, niestety za tym idą pieniądze. Zauważ że nie ma na tym forum reklam, marxxx pewnie opłaca to wsio z własnej kieszeni, nie są to duże pieniądze, ale są, tak więc zapomnij że coś tu nowego powstanie.
Jako właściciel bym obadał jaki silnik by się nadał, zrobił zbiórkę i w miarę możliwości przemigrował konta. Następnie przerzucił stare forum do subdomeny i zablokował tylko do odczytu tak żeby te całe nasze dziedzictwo kulturowe się nie zgubiło. Następnie porządek z działami, regulaminem i uprawnieniami w danych działach i jakoś by to działało. Lecz to nie moje forum. Nie interesuje mnie administracja czy moderacja bo najzwyczajniej nie mam na to czasu, tak to już bym dawno stworzył własne forum.
No i niestety nie znam marxxxa osobiście, nie wiem czym się zajmuje, ile ma chęci oraz czasu i jakie plany wiąże z tym forum.
No ale koniec tego offtopu. Jak mamy ciągnąć ten wątek to już w innym temacie ;).
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Uwaga!
GEARBEST oszukuje kupujących!