SilverX napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Zastanawiam się co zyskałeś po zmianie, ja obecnie mam wgrane Tora i gdybym miał room 20s Banggood to bym do niego wrócił.
SilverX napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
lasskey napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Cos musze innego zobaczyc niz aicp bo bez gps troche smutno ;) do tego nie dziala mi mikrofon w sluchawkach wiec czas tego softu u mnie dobiega konca chyba, a szkoda.whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
nemed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości