Ja nie miałem z aparatem problemu ale myślę że na rem L 14.1 jest słabszy niż 020s.
A sensory ma takie
piechucki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie tyle co procesor jest oszczędniejszy, tylko Snapdragon 820 i Adreno 530 w LeEco mają znacznie większą moc obliczeniową i są wydajniejsze. Snapdragon 820 jest 2 krotnie od 625 a układ graficzny Adreno 530 ponad 3 krotnie od 510, więc mają wprost proporcjonalne zapotrzebowanie na energię do swojej wydajności. To, że bateria w RN4 trzyma 2 dni, nie znaczy, że procesor jest oszczędniejszy, jeszcze biorąc pod uwagę, że ma pojemność 4000mAh.Ironclad napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie tyle co procesor jest oszczędniejszy, tylko Snapdragon 820 i Adreno 530 w LeEco mają znacznie większą moc obliczeniową i są wydajniejsze. Snapdragon 820 jest 2 krotnie od 625 a układ graficzny Adreno 530 ponad 3 krotnie od 510, więc mają wprost proporcjonalne zapotrzebowanie na energię do swojej wydajności. To, że bateria w RN4 trzyma 2 dni, nie znaczy, że procesor jest oszczędniejszy, jeszcze biorąc pod uwagę, że ma pojemność 4000mAh.avatarek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
W prostym rozumowaniu, gdyby to Snapdragon 820/821 miał taką samą moc obliczeniową co Snapdragon 625 to byłby od niego oszczędniejszy. Jednak to zupełnie inne procesory zbudowane na innych rdzeniach.tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie tyle co procesor jest oszczędniejszy, tylko Snapdragon 820 i Adreno 530 w LeEco mają znacznie większą moc obliczeniową i są wydajniejsze. Snapdragon 820 jest 2 krotnie od 625 a układ graficzny Adreno 530 ponad 3 krotnie od 510, więc mają wprost proporcjonalne zapotrzebowanie na energię do swojej wydajności. To, że bateria w RN4 trzyma 2 dni, nie znaczy, że procesor jest oszczędniejszy, jeszcze biorąc pod uwagę, że ma pojemność 4000mAh.avatarek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
nemed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości