LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
30 lis 2017, o 14:01
Inny, nazwa się:
Le-X722_zl0_CN-20S_by_GreekTeAm.zip
Wysłane z Le Pro 3
30 lis 2017, o 14:16
Ech nie mogę znaleźć tego romu na xda ani leeco.re
30 lis 2017, o 14:48
bo oni sciemniaja z tym sotem 9h mozna na wifi tylko i wylacznie a jeszcze wywalajac polowe apk i lokalizacja off calkiem co dla mnie jest bez sensu bo nie po to sie kupuje smartfona zeby uzywac jak telefon
30 lis 2017, o 15:54
9 po wifi zrobię na spokojnie, lokalizacja włączona, pełna synchronizacja, Messenger, ale bez FB no i ten dual, ale to trzeba w jeden dzień zrobić, w dwa pewnie nie ogarnie bo dochodzi zużycie energii w trybie standby.
Nie korzystam za to z bluetooth i praktycznie nie gadam- może 200 min miesiecznie, za to zużywam jakies 20-30 GB Danych i tyle samo po wifi
Wysłane z Le Pro 3
30 lis 2017, o 16:48
bo oni sciemniaja z tym sotem 9h mozna na wifi tylko i wylacznie a jeszcze wywalajac polowe apk i lokalizacja off calkiem co dla mnie jest bez sensu bo nie po to sie kupuje smartfona zeby uzywac jak telefon
Rano ładowałem fona przy 20% baterii. Na baterii 1 dzień i 14 godzin, sot 7 h. Non stop załączone Wi-Fi i dane mobilne. Non stop Lokalizacja energooszczędna (wi fi, mobile) i synchronizacja poczty co 30 min. W tym czasie bodajże dwa razy byłem w pracy na nocy czyli co najmniej 17 godzin na danych mobilnych. Nie wiem co rozumiesz że mam odinstalowane jakieś programy. Mam te których potrzebuje. Np nie mam durnego Facebook a który żre baterię jak porypany. Na fonie słucham muzyki, oglądam fora, wiadomości. Nie gram bo od tego mam komputer a nie pyci telefonik. Jestem normalnym użytkownikiem telefonu. Więc twoje dziwne zarzuty są nie na miejscu. Może ogarnij po prostu telefon to będzie Ci trzymał dłużej na tej baterii.
1 gru 2017, o 20:05
ale wlasnie w tym rzecz...
ja siedze na samym H+ a nie wifi jak ma zasieg wifi to sie laczy z wifi i mniej zre baterii, na samym wifi mi tez wytrzyma 7h
1 gru 2017, o 21:22
Przecież nikt tu nie mówił że tyle trzyma na lte. Na samym wi fi fon wykręcić ponad 10 h sot przy 24h na baterii. Różnica wi fi a lte to max 20 %. Kiedyś podawalem przybliżone zużycie baterii na lte i wi fi. Było prawie po równo. Teraz mój fon jest 1d 4h na baterii. Bateria zostało 50% a sot to 6 h. Choć teraz mam w tych 28 godz może z 10 na lte.
3 gru 2017, o 14:25
Witam.
Zważywszy na dobrą promocje x722 myślę o tym by go kupić a mojego Cool1 sprzedać. Czy ktoś też dokonał takiej zmiany i jest zadowolony?
Z Romami chyba nie jest źle, ten od greka jak czytam nadaje się do normalnego użytkowania. Może i Linage by był ok co by mi pasowało.
Denerwuje mnie obcość ekranu 2,5d macie już szkło znalezione które zakrywa cały ekran? W innych telefonach z 2,5d np w Zuk z2 szkła nie zakrywały całego ekranu co wygląda tragicznie. Ktoś tu pisał, że musi mieć szerokość 68mm - czy wtedy jest ok?
Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
3 gru 2017, o 15:31
Zmieniłem na x722 po tygodniu użytkowania coola. Generalnie oprócz aparatu wszystko na plus w x722. Aparat jednak ciutke gorszy jest..ale jakość wykonania, audio, bateria czy zasięg na plus w x722.
Co do 2,5d to po roku użytkowania roznych telefonów z takim szkłem cool wyglądał dla mnie dziwnie :)
Wysłane z Le Pro 3
5 gru 2017, o 01:12
Czyli między elite a cool jest przepaść na korzyść elite? Lepszy procesor i co jeszcze?