tu jest istotna kwestia dlaczego snap625 ma jednak przewage nad 820, po prostu jest bardziej energooszczedny, mialem Redmi Note 4X tam był snap 625 wydajnosc polowa wyniku co snap820 ale za to bateria starczala spokojnie od rana do wieczora(czesto nawet 2 dni).
W snapie 820 sot 4H maks snap 625 8h, moge sobie powylaczac dane pakietowe, synchronizacje siedziec tylko na wifi tylko jaki w tym sens?? I nie mowie tu o leeco tylko o kazdym fonie z lepszym procesorem.
To jest problem wszystkich telefonow wieksza wydajnosc = mniejszy czas dzialania na baterii
Jesli ktos lubi wszedzie chodzic z ladowarka, albo siedzi w biurze i ma mozliwosc ladowania to spoko, ale np ja duzo sie przemieszczam, nie zawsze mam dostep do energii wiec to rozladowywanie mimo ze moge naladowac w 1.5h strasznie wkurza.
Telefon super jak za taka kase dla mnie wyglad i wydajnosc, zdjec nie robie, ale snap 625 dla mnie w tej chwili jest lepszy i w sumie tylko czekam teraz na tego Xiaomi R1 z wydluzonym ekranem, bo jednak to co spopularyzowal mi mix i s8 to fajna opcja.