Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez musiolek » 2 paź 2016, o 12:31

Witam, mam pytanie do osób, które kupiły RN3P od Golway`a.

Jakiej jakości ładowarkę daje ten sprzedawca do Redmi Note 3 Pro? Dobry sprzęt czy zwykła chińszczyzna? Trzyma wartości podane w specyfikacji? Wtyczka od razu jest pod polskie gniazdo czy do ładowarki dołączany jest jakiś adapter?

Pytam bo zamówiłem kilka dni temu ten telefon u Goldiego (bez VAT) i nie wiem czy dobierać gdzieś jakąś przyzwoitą ładowarkę zanim przyjdzie telefon.

Z góry dziękuję za pomoc...
musiolek

Telefon:: ZTE

Postprzez skazi » 2 paź 2016, o 12:36

musiolek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może wypadałoby przeczytać opis na ali, a nie zadawać głupie pytania? Przecież wyraźnie jest tam napisane że dodają adapter EU do ładowarki.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez tpawel » 2 paź 2016, o 12:42

Chyba że kupiles wersje International,ktora ma normalną ładowarkę bez przejsciowki

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez musiolek » 2 paź 2016, o 12:48

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może wypadałoby przeczytać opis na ali, a nie zadawać głupie pytania? Przecież wyraźnie jest tam napisane że dodają adapter EU do ładowarki.

Jeśli ktoś nie zauważył informacji w kwestii adaptera w opisie oferty to nie znaczy, że jego pytanie jest głupie frustracie. I przede wszystkim moje pytanie dotyczyło również tego jakiej jakości jest ładowarka z tego zestawu, a tego już w opisie na Ali nie ma na pewno więc nie wyjeżdżaj mi tu z jakimiś postami, które nic nie wnoszą do tematu. To Twoja odpowiedź jest właśnie głupia skoro nie umiesz odpowiedzieć na pytanie o jakość ładowarki, a czepiasz się kwestii pytania o adapter. Nie chcesz pomóc to nie pisz i nie wnoś niepotrzebnie fermentu...

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupiłem China Version / Global ROM więc już wiem, że wtyczka będzie chińska z adapterem pod polskie gniazda. Ciekawe tylko jak jest z jakością tych ładowarek.
Pohamuj emocje bo ja je pohamuję.
Nie usuwaj mojego dopisku bo usnę cały post.
@blue
Ostatnio edytowano 2 paź 2016, o 13:06 przez musiolek, łącznie edytowano 1 raz
musiolek

Postprzez skazi » 2 paź 2016, o 13:04

musiolek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie, ciężko tam znaleźć informację o adapterze...
Nie odwracaj kota ogonem, wyraźnie napisałeś że chodzi o ładowarkę jaką dodaje Goldway, a nie jakiej jakości jest oryginalna ładowarka którą daje Xiaomi.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5

Postprzez musiolek » 2 paź 2016, o 13:07

Odpowiedz sobie sam co napisałem i niczego nie odwracam, poniżej cytuję część mojego posta z pytaniem:

Pohamuj emocje bo ja je pohamuję.
Nie usuwaj mojego dopisku bo usnę cały post.
@blue

Dopisek usunąłem przez pomyłkę bo kilkukrotnie edytowałem ten post. Przepraszam za zamieszanie.
musiolek

Postprzez pete67 » 3 paź 2016, o 08:22

moim zdaniem jest doskonała, 2A a na kablu Blitza prąd ładowania RMN3P przez pierwsze nie wiem 30-60% sięga u mnie prawie 1.8A
potem spada bo tak ma byc. ale ładowarka jest bardz dobra.
pete67
AKTYWNY

Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Rafal1435 » 3 paź 2016, o 09:58

Gdzie najlepiej sprawdzać tracking EU express? Miałem stronę gdzie pokazywało więcej niż na ich oficjalnej, niestety gdzies adres mi zniknal
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez simarik » 3 paź 2016, o 10:31

Może po prostu tutaj:
http://www.alipaczka.pl
simarik
AKTYWNY

Pochwały: 2

Postprzez andy970 » 3 paź 2016, o 10:48

Witam Panowie czy przesyłka seller shipping method u Goldwaya zapewnia 100% brak Vat w Polsce
andy970

Telefon:: Lg L9

Postprzez bartazzz » 3 paź 2016, o 10:50

andy970 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
bartazzz
VIP

Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Domynak » 3 paź 2016, o 11:00

karolw2 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dzięki za odpowiedź!
Cała sytuacja szybko się wyjaśniła, sprzedawca nakazał dosłać 17$ poprzez zakupienie 17 przedmiotów z linku, i wszystko jest domknięte.
Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, na oba telefony dostałem teraz ten sam numer trackingowy, polski przedstawiciel goldwaya poinformował mnie o wysyłce jedną paczką BEZ DOPŁATY (Jednak było już "po ptakach" i 17$ wyszło)
I tu moje pytanie do Was wszystkich. Czy w sytuacji kiedy oba telefony przyjdą do mnie w jednej paczce (A jak mniemam tak się stanie sądząc po trackingu) należy mi się zwrot tych pieniążków? Jakby nie patrzeć jest to 17$ które poszły ot tak... Tak, wiem, powinienem się cieszyć że przeszło. Ale i tak, wolę zapytać.
Domynak

Telefon:: Myphone

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić