Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez tpawel » 4 paź 2016, o 21:33

International czy global? Dłuższa o 2 mm?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez pre2 » 4 paź 2016, o 22:20

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

International, dłuższa o 2mm. Z tego co zrózumiałem Goldway ma w sprzedaży 2 wersje International, "EU international Version" (ładowarka z wtykiem europejskim) i "UK international Version" (ładowarka z wtykiem angielskim), poza ładowarką te 2 wersje niczym się nie różnią. Nie wiem tylko czy wysyłają te 2 wersje losowo czy mają jakiś system.

marcoos1: bez reflinków
pre2

Telefon:: Xiaomi

Postprzez krzysg101 » 5 paź 2016, o 09:12

Czy ktoś może potwierdzić, że Redmi3s u Goldway'a ma band20 (LTE 800MHZ) ?
Dokładniej chodzi mi o ten -> https://pl.aliexpress.com/store/product ... 0.0.HqZU3V

W opisie jest napisane, że band20 jest ale chciałbym się upewnić, dlatego proszę o info. Pozdrawiam;)
krzysg101

Telefon:: Kruger&Matz

Postprzez baxy » 5 paź 2016, o 18:28

Witam. Jaki kolor sprzedaje Goldway x820. Caly Złoty czy rosegold ?
Napisałem do niego ale nie odpowiada. Na pewno ktoś tutaj kupił?
Proszę o odpowiedz

Wysłane z mojego BV2000 przy użyciu Tapatalka
baxy
AKTYWNY

Pochwały: 1

Postprzez tomikitwo » 5 paź 2016, o 18:42

baxy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ludzie pod tą aukcją wersji 4/32 wkleili zdjęcia i jest to Rose gold.

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez perki » 6 paź 2016, o 16:20

Witajcie, ja już jestem zielony w tym wszystkim, planuje zakup Xiaomo Redmi Note 3 Pro, widzę, że jest jeszcze jakaś wersja Prime, oco chodzi?
Chciałbym się zmieścić w 700zł, oraz by była to wersja na Polskę, by obsługiwał to pasmo B20 chyba tak?
Czym się różni Internation Version od Global Stable? Planuje zakup stąd:
https://pl.aliexpress.com/store/product ... 0.0.ooAl6V
Chciałbym wersję Gold, czy z tego ogłoszenia dostane to wszystko? Będzie to dobra wersja, a nie chińska? Nie chcę wgrywać jakiś Romów, bootladerów czy jak to tam :D Chce kupić gotowy telefon by był dostosowany na Polskę plus by były automatyczne aktualizacje oficjalnie do MIUI8 teraz rozumiem?
Bo na zdjęciach różnie piszę.
Jak to jest jeszcze z tymi przelewami, płacił bym kontem ING przez przelewy24 w USD i automatycznie się to przelicza w trakcie zamówienia + ewentualna prowizja banku/przelewy24?
Dzięki śliczne za pomoc i proszę bardzo po mnie nie cisnąć, wszystkie groźby przyjmię w wiadomościach prywatnych :P

PS. jeszcze jedno, dlaczego np. wersja gold jest tańsza od silver i grey?
perki

Telefon:: Lenovo

Postprzez Fikoblin » 6 paź 2016, o 18:25

perki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Prime ma 3gb ramu i 32gb pamięci. Taka tam nazwa wymyślona przez sprzedawców by bardziej rozróżnić od 2/16.
perki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Z pasmem B20 jest taka sprawa, że obsługuje go tylko specjalna wersja Kate, wypuszczona na Tajlandie. Nie obsługuje ona romów z popularniejszej wersji Kenzo. Rozpoznać ją można po angielskim opisie na pudełku (zamiast chińskiego) i jest dłuższa o 2 mm. Goldway miał tylko czarne wersje Kate, ale jak widzisz na aukcji, nie możesz go zaznaczyć ponieważ im się skończyły. Czy będzie miał dostawę to nie wiem. Reszta z tej aukcji to wersje Kenzo. A International Version to Kate, a Global Stable to Kenzo do których dograli oprogramowanie Global Stable (z nieotwieranego pudełka miałbyś Global China).

Dostaniesz wersje Kenzo z wgranym globalem, więc nic nie będziesz musiał dogrywać i będziesz dostawał aktualizacje.

Płacisz normalnie w złotówkach, przelewy24 przewalutują na dolary po ich kursie. Możesz sprawdzić na ich stronie, trochę drożej niż jakbyś miał konto wlautowe, ale taniej niż po kursach banków.

Popyt i podaż, najmniej ludzi kupowało złotą wersje to obniżyli jej ceny, a innych podnieśli by im równo schodziło.
Fikoblin

Pochwały: 5

Postprzez Ryuhoshi » 7 paź 2016, o 10:56

Zamówiłem Le Max 2, już się nie mogę doczekać! Wybrałem oczywiście seller's shipping method.
Ryuhoshi

Pochwały: 2
Telefon:: Samsung Galaxy S
ROM: CM

Postprzez perki » 7 paź 2016, o 11:15

Ja się zastanawiam własnie czy nie poczekać chwilę i kupić Le Maxa 2 zamiast RN3P, jak powychodzą te nowe chińczyki to ceny powinny trochę spaść starszych modeli, wtedy już RN3P może nie będzie tak atrakcyjny.
perki

Postprzez tomikitwo » 7 paź 2016, o 11:22

Le max 2 jest pod każdym względem lepszy od xrn3p :p o ile lubisz różowy kolor to nie ma się nad czym zastanawiać :)
Goldway niestety nie ma szarego x822.
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez perki » 7 paź 2016, o 11:31

Ogólnie bardzo mi się nie śpieszy mogę chwilę poczekać z tego co czytałem dużo modeli ma wyjść nowych, więc ceny może będą bardziej przystępne, chociaż już bardziej być chyba nie mogą :D Różowy taki nie bardzo, może goldway będzie miał dostawę szarych.
perki

Postprzez Warson » 8 paź 2016, o 00:27

tomikitwo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

i tu właśnie problem bo ten róż odpada... a telefon miażdży przeciwników...

ja mam dylemat Między Xrnp3 a właśnie Le Max 2... ewentualnie Mi5
Warson

Telefon:: Samsung Galaxy S V

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić