Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

14 maja 2016, o 17:08

Polecam Goldiego. Zwrot VAT przyszedł, kilka dni trzeba było poczekać. Kwota przeszła na PayPal przewalutowana na złotówki, wiec przyszło kilka złotych mniej. Finalnie i tak koszty poniesione na ubezpieczenie i przewalutowanie wynoszą ok 1/4 kwoty Vatu, więc było warto. Jak dla mnie sklep się wywiązał a produkt jest bardzo dobry. Mimo że ubezpieczenie nie jest już oferowane to i tak plus dla Goldiego za poszukiwanie korzystnych rozwiązań dla klientów z Polski. To był mój pierwszy zakup - bardzo udany. Będę polecał i mam nadzieję że jakość usług będzie tylko coraz lepsza.

15 maja 2016, o 01:18

Miło słyszeć że są zwroty - ale to raczej było oczywiste. Goldway to gold serwis jest ;) No może trochę z przymróżeniem oka - parę uwag już zamieściłem wcześniej.
Jednak jeśli ani estonia ali 5% nie wypaliło to czekamy na inne rozwiazanie - problem VAT jest coraz bardziej dotkliwy :) a ta opcja wysyłki EU Expresem zupełnie nie opłacalna przy tańszych telefonach.

15 maja 2016, o 15:03

Nadal 5% ubezpieczenie mozna wykupic? Ktos mi pisal ze juz Goldway z tego zrezygnował?

15 maja 2016, o 15:13

Pierwszy post tego tematu. Ubezpieczenie w tym momencie jest niedostępne dla nowych zamówień.

16 maja 2016, o 20:37

Mi dziś przyszedl zwrot VAT.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

17 maja 2016, o 21:46

po jakim czasie od zgłoszenia ?

18 maja 2016, o 05:17

4 dni

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

18 maja 2016, o 08:26

Ja również otrzymałem zwrot ubezpieczenia. W niedzielę im pisałem na Ali, wczoraj odpisali, że jest w realizacji i muszę poczekać 7-10 dni ale dzisiaj już kasa wpłynęła na PP. Więc trwało to 3 dni :)

18 maja 2016, o 12:58

mi pierwszy raz w życiu zwolnili przesyłkę w UC bez opłat:) Zatrzymali przesyłkę, została przekazana do oclenia a w UC zwolnili z cła i VAT-u nie zapłaciłęm ale ubezpieczenie miałem wykupione:) Goldway chyba stwierdził, że to nie jest zbytnio opłacalna opcja dla niego

18 maja 2016, o 15:52

Witam. Ile czasu czekaliście na wysyłkę telefonu u Goldiego. Zamówień w sobotę i jeszcze nie wysłany. Pozdrawiam

18 maja 2016, o 17:46

kemotsilf napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale dostałeś świstek z UC z pytaniem o dokumenty?

18 maja 2016, o 23:17

Może to dziwne ale nie wiem co za dane mam podać do zwrotu na paypala.
Maila czy login z logowania?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz