przez adamuadamu » 29 paź 2017, o 23:06
ja pisałem, że F3 jest cichszy niż tronsmart T6 i dalej utrzymuję powyższe stwierdzenie - w pokoju 5x4m głośność mojego Blitzwolfa F3 na max wystarcza, żeby głośno posłuchać muzyki, podczas gdy 60-70% mocy tronsmarta jest już powyżej progu przyjemnego słuchania w tym samym pomieszczeniu; także jak dla mnie Wasze stwierdzenia, że F3 jest głośniejszy są dość zaskakujące, ale wiadomo, że niekoniecznie producent musi trzymać jakość; ja kupowałem swojego F3 w okolicach marca-kwietnia br. jeśli to miałoby mieć jakiekolwiek znaczenie
koledze, któremu się tak szybko rozładowuje mogę zasugerować spróbowanie się z equalizerem - basy max w dół, średnie ile wlezie w górę; jest szansa, że zyskasz podwójnie - mniej basów to mniej energii zużywanej do grania muzyki/poruszania membramami (dłużej na jednym ładowaniu), średnie/średniowysokie do góry - muza powinna nieść się lepiej (ten sam trik co w reklamach w TV - niby głośność ta sama, ale i tak słychać to donośniej)
co do kupowania z GB, to ktoś pisał, że Geekbuying zrobił mu "prezent" z firmą kurierską i VATem; ja swojego zamawiałem z ali z oficjalnego sklepu tronsmarta i wysłali mi NL postem - był w nieco ponad 2 tygodnie w moich rękach bez dodatkowych danin na rzecz państwa. Obecnie na ali za 45 USD, ale z kuponami czy z nowym kontem+cashback też pewnie spokojnie idzie zbić cenę do "promocyjnej" z GB