posłuchaj sobie konkurencyjnych sprzętów na oluvsgadgets w kategorii 40-60 USD i będziesz miał chyba jedyną wiarygodną odpowiedź - nie sądzę, aby ktoś słyszał więcej niż 10-20 różnych głośników w podobnych warunkach odsłuchowych i mógł dać wiarygodne dla każdego porównanie. Raczej pozostaje Ci polować na jakieś promocje czy clearance sale, by dorwać jakiś wyższy model w tej cenie.
w każdym razie:
- za ~50 USD masz blitzwolfa F4
- za ~95 USD (349PLN) masz JBL Flip 3 z PL z gwarancją na miejscu
- za ~120 USD (449PLN) masz JBL Charge 2+ z PL z gwarancją na miejscu
Pytanie, czy jest cokolwiek poza tymi modelami do polecenia w takich widełkach cenowych..
-----
Do mnie doszedł w końcu Blitzwolf F4 - PDM by Banggood = 31 dni

+ koniecznośc dzwonienia do WER, bo się majfriendom cyferki z moich danych adresowych pogubiły i lokalny UP mi cofnął paczkę do Wawy...
w każdym razie pierwsze wrażenia bardzo pozytywne:
- rozmiar - nie mam obecnie porównania w robocie, ale w chwycie w dłoni podobnie jak blitzwolf f3 (w f3 wiadomo, że gumowanie i reszta opancerzenia sporo zabiera)
- ciężar - 2x blitz f3
- jakość wykonania - bdb, najgorzej wyglądają srebrzone klawisze na górze (za to są oddzielne vol up/down i next/prev)
- jakość dźwięku - pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, natomiast tak jak wszyscy piszą - potwierdzam, że nie jest szczególnie głośny
reszta wrażeń i jakieś foto porównawcze rozmiarów f3 vs f4 na dniach