Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Panowie, czy moja opinia o tym sklepie to mój wymysł czy Wasze doświadczenia ja potwierdzają? Jeśli się mylę, zdejmiemy "bana" dla nich z tematu promocji.
Kolego , jesteśmy tutaj by pomóc tym, którzy mogą nie wiedzieć o sposobie funkcjonowania tego sklepu. Nikt przecież nie zabrania Ci kupna, możesz to śmiało zrobić, ale jeśli otrzymasz wadliwy sprzęt będziesz mógł mieć pretensje jedynie do samego siebie.
Pomoc w zakupach z chin, w wyborze telefonu. Najnowsze promocje telefonów! Więcej na pw, bądź "zleceniekupna@gmail.com".
Witajcie wiem ze na ali za 179$ bedzie Xiaomi Mi Max , taki duzy telefon własnie potrzebuje ktoś ma dobrą cene do niego ? no chyba ze lepiej cos innego? ale chcialbym duzy wyswietlacz :) dzieki
jednak lepiej tego nie instalujcie! okazało się, że rozszerzenie szpieguje i już zostało usunięte z chrome store, mozilla addons, opera addons i z google play store też pewnie nie długo wyleci...