Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez sephot » 3 lis 2016, o 16:32

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak nadal ;)
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez cyps » 3 lis 2016, o 16:41

Ja to myślę, czy by nie skusić się na ten sprzęcik, co w innym wątku ra-vau podrzucił.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 KATE - LTE 800 B20

149.99$

Goldway nawet takiej ceny nie ma.
Skoro Cool1 1 wygrywa z Redmi Pro, to chyba tym bardziej wygra w zestawieniu z Note 3 PRO, prawda?
cyps

Telefon:: lg l5

Postprzez pakerps » 3 lis 2016, o 17:13

cyps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zobacz dokladniej ... Wysylka tego KATE za 11 dni...
Ostatnio edytowano 3 lis 2016, o 17:17 przez pakerps, łącznie edytowano 1 raz
pakerps
AKTYWNY

Pochwały: 10
Telefon:: chiński :)

Postprzez okikus » 3 lis 2016, o 17:59

Sephot, na żywca zerżnąłeś moją oferte na Nubię N1 i wstawiłeś ja na wykop: http://www.wykop.pl/wpis/20396043/witam ... ink-http-/ czy możesz tego w przyszłości nie robić? Promocje które wyszukuję są dla użytkowników tego forum, a nie dla Mirków!

Pochwały przyznane za posta: 4
okikus
AKTYWNY

Pochwały: 25
Telefon:: ZUK Z2 PRO
ROM: Resurrection Remix

Postprzez cyps » 3 lis 2016, o 18:10

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zobacz dokladniej ... Wysylka tego KATE za 11 dni...

Zupełnie mi to nie przeszkadza, że wysyłka za 11 dni.
Liczy się dla mnie korzystna cena.
cyps

Telefon:: lg l5

Postprzez KarlosW » 3 lis 2016, o 21:14

Witam.
Jezeli ktoś ma namiar na jakąś promocję, obniżkę itp. na telefon VKworld Stone V3 byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
KarlosW
VIP

Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Postprzez blue_voyager » 4 lis 2016, o 07:56

basswitek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wrzucamy promocji z tego sklepu, ponieważ zbyt często wysyła on refuby, Ktoś może o tym nie wiedziec i potem będa pretensje.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez basswitek » 4 lis 2016, o 09:17

A czy kojarzysz kiedy ostatnio komuś wysłali refurb i jaki to był telefon ? Czytałem o kilku przypadkach z marką Meizu (ale nie wiem czy to pewne), gdzie refurby tych modeli były też masowo w innych sklepach, tyle że oznaczone. O innych przypadkach i innej marce z refurbów nie słyszałem.
Może gdyby chodziło o jakieś starsze modele, to jakaś szansa i wątpliwość mogła by być. Ale refurby najnowszych modeli telefonów ? Czy to nie brzmi absurdalnie ? Na stronie mają oznaczone teraz, które są refurby a które nie, być może kiedyś tak nie było. Ja w ciągu roku kupiłem u nich 5 telefonów, 6 idzie właśnie do mnie (Redmi 3s) i jestem spokojny. Jak jakieś telefony, które się dopiero co na rynku pojawiły, miałyby być refurbami ? Przecież to niedorzeczne, w takie bajki nikt nie uwierzy. Z tego co obserwuję mają najczęściej najlepsze ceny na Xiaomi, Meizu, LeEco - a dlatego że od razu obniżają je. Wtedy zaczyna się dyskusja że to jakiś przekręt, że to niemożliwe żeby mieli takie ceny - a potem się okazuje że inne sklepy obniżają ceny do podobnego poziomu, czyli można, ale lepiej trzymać wyższą cenę i doić kupujących. Na przykładzie Mi4c 3/32 za 145$ , idę o zakład że to nie żaden przekręt tylko normalna oferta, którą za pare miesięcy może będą miały te "pewniejsze" sklepy. Są oferty tańsze od Goldway czy innych firm, gdzie lecą tu linki na okrągło, często do bardzo wątpliwych "promocji", więc w sumie może to i nie dziwne, że taki rzeczywiście tani sklep jest tu niewygodny i czym prędzej trzeba wymyślać refurby Redmi Pro albo LeEco, które weszły miesiąc czy dwa miesiące temu do sprzedaży... Po trochę dłuższym moim pobycie na tym forum, tak to dla mnie właśnie zaczyna wyglądać.
basswitek
AKTYWNY

Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi mi4c

Postprzez blue_voyager » 4 lis 2016, o 09:29

Opieram się na opiniach naszych użytkowników, zwłaszcza tych z duzym doświadczeniem na forum. I nie na jednej czy dwóch, ale powtarzających się informacjach. Poszukaj, poczytaj forum, zobaczysz.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez basswitek » 4 lis 2016, o 10:37

A dzięki za radę. I wiesz co, dokładnie tak zrobiłem. Wpisałem Fastcardtech w wyszukiwarkę, po przejrzeniu wszystkich postów do połowy 2014 roku, coś ponad 15 podstron, dałem sobie spokój. Przez ponad 2 lata wstecz - na forum był jeden konkretny post negatywny odnoście Fastcardtech, od użytkownika któremu popsuł się po pół roku ekran (Meizu M1 Note, ach te Meizu...) i nie wiadomo czy to wina tego że to był refurb, czy może się po prostu popsuł, tego nie wie sam właściciel. Oprócz tego przypadku było "jedynie" około 100 postów, w których odradzają Fastcardtech, bo cytuję "podobno wysyłają refurby" albo "ta firma słynie z wysyłania refurbów" i tego typu stwierdzenia w kółko. Rozumiem, że to są właśnie te powtarzające się, napływające informacje od użytkowników, gdzie jeden powtarza po drugim. I to jest powód do wycinania ofert na nowe modele telefonów, z obawy przed refurbami ? Niezła komedia.
basswitek
AKTYWNY

Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi mi4c

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić