przez Suchoparex » 8 gru 2017, o 08:43
Do mnie również dotarł w końcu z banggood i wszystko po polsku. Paczka szła równe 2 tyg PDM z opcją dropship. Naruszone miałem plomby na opakowaniu - też tak miałeś? Dodatkowo puściłem wideo w pętli żeby go rozładować i tym samym sprawdzić jak daje radę na SOT. Przy okazji wyszła wada LCD - pojawiły mi się 4 kropki w dolnej części ekranu po może 4h korzystania. Porobiłem zdjęcia, wideo i wysłałem z opisem do banggood jako reklamację wadliwego towaru. Kiedyś gdzieś czytałem, ze na bad pixele nie ma gwarancji także..
4h i bad pixele 4? Co będzie po miesiącu używania?! Może ktoś zrobić zdjęcie frontu telefonu? Może to jakiś refurbished albo coś.
Też chciałbym spytać, co da wgranie LeeRe na obecny system?
Sam telefon - za te pieniądze świetnie. Przy słabych warunkach oświetleniowych bardzo bym rzekł szczegółowe fotki. Zobaczymy co wyjdzie po dłuższym okresie korzystania
Tak, u mnie też plomby były naruszone. Podejrzewam, że sprawdzają przed wysłaniem czy dany telefon działa. Aż tak dokładnie wyświetlacza nie sprawdzałem pod kątem bad pixeli. Telefon ostatecznie ma być nie dla mnie, więc nie zrywałem z niego folii ochronnych.
To jak z tym LeRee? Jest sens jego wgrywania jeśli cały system mam po Polsku i brak chińskich aplikacji? Poprawia on coś poza tym?