przez -greg- » 13 mar 2018, o 16:48
Dziękuje kolego za wskazówkę, niestety nikt nie chce tam odebrać telefonów zarówno po 7 rano jak i później :) ja dalej czekam co z moją paczką w ten czwartek będzie już miesiąc jak przemyśl trzyma mi przesyłkę. Przy okazji przeglądałem forum co by było gdyby jednak została zwrócona do chinczyka, odpowiedzi są różne, że siciągam bez CE na własne ryzyko itd. Tak więc sprawdziłem na stronie sklepu jest informacja o certyfikatach i jest napisane, że posiada CE. Tak więc jak nie dostanę tej przesyłki mam nadzieję, że oddadzą kasę bez problemu
Koledzy czas mija, a ja nie dostałem żadnej informacji o zatrzymaniu paczki. Jak inaczej można kontaktować się z Panami celnikami z Przemyśla, mam tu na myśli inny numer niż podany wcześniej przez kolege. Przesyłka już jest zatrzymana półtora miesiąca w Przemyślu nie wiem co robić sklep każe mi się kontaktować standardowo z pocztą, numer podany wyżej nie odpowiada. Podejrzewam więc już na 100% że chodzi o CE bo jak czytam wątki na forum nikt nie czekał ponad miesiąc na list, na CE zresztą też. Przynajmniej mogliby napisać, że zatrzymują i odsyłają a tak to ani sprzętu ani zwrotu kasy