Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Nike AIR MAX THEA, albo Adidas ZX Flux

7 kwi 2015, o 11:31

Chciałabym się dowiedzieć się, czy ktoś kupował już buty Nike lub Adidas - konkretnie zależy mi na tych dwóch modelach; Air Max Thea i ZX. Może ktoś ma jakiegoś zaufanego sprzedawcę, od którego spokojnie dostane oryginałki, a nie chce brać w ciemno.

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

7 kwi 2015, o 11:34

Oryginalne Nike lub Adidasy z Aliexpress? Taaa..... Raczej szukaj w sklepie w Polsce.

7 kwi 2015, o 16:00

http://www.aliexpress.com/snapshot/6588 ... 9047308067 kupione dziś, z kuponem za 18$

7 kwi 2015, o 16:20

eteri napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

te buty będą miały taki dziwny znaczek czy to specjalnie spreparowane na potrzeby aukcji?

7 kwi 2015, o 17:29

zawsze pytam o oryginalne zdjecie i są takie jak zawsze, z normalnym znaczkiem. :)

8 kwi 2015, o 20:49

eteri napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

skad masz kupon?

8 kwi 2015, o 22:41

za godzine konczy sie promocja na te roshe, a kupon z urodzin aliexpress 2$ od 15$ i 5$ od 35$

8 kwi 2015, o 23:05

Jak przeczytałem twój post to myślałem, że masz kupon na 18$.

9 kwi 2015, o 00:04

zamawiał ktoś nike janoski max z alie?
na allegro schodzą tylko 100% podjeby z chin za 198 zł :P
jak z jakością opłaca się brać?

co do roshy to ja mam 1 już prawie rok z alie i nic się z nimi nie stało a wcale ich nie oszczędzam, bardzo dobre i wygodne buty (no i też allegro pełne podjeb z marżą) tutaj w dobrej cenie - http://s.click.aliexpress.com/klk/RvVFM3rZJ

a teraz sobie zamawiam takie droższe trochę ale mniej gimbów ma - http://s.click.aliexpress.com/klk/YFufaI6yz

upomnienie za reflinki
marxxx

9 kwi 2015, o 08:29

Ja zamawiałem nike air max janowski, całe czarne te siateczkowe. Jakoś ok, tylko trochę kleju było ale dało się go zeskrobać, używam ich od zeszłego lata i nie ma żadnych uszkodzeń ale nie chodzę w nich codziennie, pamiętaj ,że to cienkie buty i nadają się na pogodę powyżej 10/15 stopni i jak przyjdzie wiatr to jest w nich jak byś miał gołe stopy.

9 kwi 2015, o 11:41

Stronki juz nie ma

9 kwi 2015, o 17:17

Polecil by ktos jakiegos sprzedawce na ali co ma Nike, Adidas i New Balancy moga byc rozni byle mieli sprawdzone jakosciowo te byty zeby nie rozpadly sie po 5 zalozeniach. ?
Odpowiedz