Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

9 kwi 2015, o 19:10

loney napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ale jakie chcesz modele konkretnie?

tu masz nike air force od dobrego sprzedawcy i tanio

a i adidasy ZX750 ja brałem te http://www.aliexpress.com/item/2015-fre ... 23082.html i są spoko kopia 1:1 chociaż kitajec pisze ze 100% oryginal ;P

tu masz jeszcze adidas fluxy ale nie brałem od tego sprzedawcy

no i te air maxy przychodzą ponoć jak oryginały

9 kwi 2015, o 20:07

Cześć, szukam butów podobnych do New Balance albo ZX, wszystkie aukcje które rzuciły mi się w oczy i miałem zamiar zamówić zniknęły.
Najlepiej by było aby buty były zbliżone do oryginału i sprzedawca był polecany.
Cena do 25$.

9 kwi 2015, o 20:09

Jak teraz z jakością tych papci z Alie? Ja jakieś 2 lata temu zamawiałem air maxy od Sary i szczerze mówiąc, to były badziewne. Teraz muszę sobie kupić jakieś buty i się zastanawiam, czy brać coś z przedziału 150-200zł w Polsce, czy podróbki jakiś lepszych z Chin zamówić. Mam chrapkę na te Maxy, ale chyba 60 dolców przy obecnym kursie za podróby, to dość spora kwota(no chyba, że są nie do odróżnienia od ori).

9 kwi 2015, o 22:19

Piotrasoff napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ZX'y trudno dostać w tej cenie od prawilnego sprzedawcy
tu masz link do New balance za 25$ taniej trudno dostać

a tu dobrze oceniane Air maxy za 36,66$

upomnienie za REFlinki
Marxxx

9 kwi 2015, o 22:44

hemoglobina napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ale jakie chcesz modele konkretnie?

tu masz nike air force od dobrego sprzedawcy i tanio

a i adidasy ZX750 ja brałem te http://www.aliexpress.com/item/2015-fre ... 23082.html i są spoko kopia 1:1 chociaż kitajec pisze ze 100% oryginal ;P

tu masz jeszcze adidas fluxy ale nie brałem od tego sprzedawcy

no i te air maxy przychodzą ponoć jak oryginały

Trudno mi powiedziec jakie ale takie z gruba podeszfa zeby byly. Licze ze ktos doswiadczony w tym cos mi doradzi. ;)

13 kwi 2015, o 22:10

Czytam tak sobie temat od poczatku i chyba sam skusze sie na jakies buty tak dla porównania z obecnie posiadanymi. Na butach nie oszczedzalem. Obecnie na nogach pumy i nike kupione w jednym z firmowych w olsztynie i powiem tyle ze z sezonu na sezon jest coraz gorzej. Buty uzytkowane od jesieni z przerwa zimowa i juz sie rozlatuja, pekaja itp. Dobrze ze na zime mam stare polskie buty od paru lat.

14 kwi 2015, o 07:17

hemoglobina napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ZX'y trudno dostać w tej cenie od prawilnego sprzedawcy
tu masz link do New balance za 25$ taniej trudno dostać

a tu dobrze oceniane Air maxy za 36,66$

upomnienie za REFlinki
Marxxx

raz, że juz na fotach wygladaja te nike tragicznie, wiec na zywo bedzie padaka, a po drugie z takiem feedbackiem balbym sie kupic cos za wiecej niz 5$. Ale jak kto woli :D ale widać jak byk, że jakość tragiczna. juz wole dolozyc pare dolcow wiecej i miec od lepszego sprzedawcy i o lepszym wygladadzie.

14 kwi 2015, o 09:08

Patrikos napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

3 lata temu kupiłem Air Maxy i rozleciały się po 1,5 roku użytkowania.
Kumpel kupił 90 w Listopadzie a dzisiaj ledwo co się trzymają.
Jaki jest więc sens płacenia za buty 500 złotych jak i tak po roku trzeba je reklamować?

Kiedy chociaż za jakość się płaciło, bluzy Prosto czy PLNY były grube, szyte w Polsce, z dobrego materiału. Teraz wszystko chiny i tak, i tak kijowa jakość więc po co przepłacać?
Zgadzam się z Tobą w 100%.

14 kwi 2015, o 11:44

Z tymi reklamacjami jest tak ze 2 pary na 3 są użytkowane niezgodnie z przeznaczeniem. A skąd biorą towar to tylko oni sami wiedzą.

14 kwi 2015, o 12:30

Zamawiał ktoś runy stąd http://www.aliexpress.com/item/2015-fre ... 0.0.C8WwDf i wysłali już, jak oceniacie store? ;-)

14 kwi 2015, o 13:54

Patrikos napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale w sensie że 2/3 pary są użytkowanie niezgodnie z przeznaczeniem przez użytkownika, czy sklep/firma tak stwierdza?
Bo ja kupiłem Airmaxy 90 w sklepie, dodam że są to buty przeznaczone do biegania, a rozleciały się od chodzenia? Zdecydowanie coś nie gra.

14 kwi 2015, o 14:49

Lekki edit zamówiłem roshe stąd http://www.aliexpress.com/item/2015-New ... =a6q7y37Y3 sprzedawca zgodził się na 22$ jak przyjdą to dam opinię ;-)

A tutaj pełna oferta http://v.yupoo.com/photos/qq378720072/collections/
Odpowiedz