[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
CM 13 chyba nie będzie za bardzo rozwijany. Ale CM 14.1 jest całkiem całkiem. Wgrałem beta4 razem z patchem na bluetooth i prawie wszystko w nim działa. Tzn. to co nie działa jest dla mnie nieistotne: trochę rzeczy jest nieprzetłumaczonych, domyślny file manager nie wchodzi na kartę SD (ale alternatywne wchodzą więc to mały problem), nie działa mi d2w. Poza tym wszystko super (w tym najważniejszy dla mnie bluetooth), już 3 dni na nim działam i na razie wygląda na to że zostaje . Bawiłem się też trochę RessurectionRemix 5.7.4 i tu było gorzej, niektóre appki mi nie działały, 5.8.0 jeszcze nie próbowałem.KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
A w jakiej sieci masz sim i jaki ROM masz wgrany?becki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
zawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Działa, przed chwilą sprawdziłem.Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
No to jest dla odważnych raczej na razie , ale tak to ten rom. Na dniach ma być beta5. Tak użytkowo to jednak bym obstawiał CM12.1, wersja 23 z listopada w tym wątku.KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości