Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki - wątek ogólny

Postprzez tranc » 23 gru 2014, o 14:40

tomeklodz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeśli tak jest - to bierz. Ja tylko opisałem swoje odczucia. Sam zegarek - klasowy; w tej cenie ciężko o coś lepszego.
tranc
AKTYWNY

Pochwały: 20
Telefon:: Xiaomi Redmi Note
ROM: MIUI

Postprzez dejf34 » 23 gru 2014, o 16:53

[quote="konrad9100"][quote="Tempo9901"]Więc tak jak pisalem pare dni temu kupiłem G-shock z tego sklepu http://www.aliexpress.com/store/product/SHOCK-resist-sports-wristwatch-box-relogio-reloj-de-pulsera-GMT-dual-display-military-army-watch-led/407034_2010022361.html

a o to zdjęcia ktore mogę wam przedstawić, jakość wykonania bardzo dobra,zapakowanie paczuszki dobre i zegarek bardzo dobrze działa ;)

Kilka zdj :P
[spoiler]Obrazek

Witam kolego,też planuję zamówić tego G-Shocka w tym samym kolorze i mam pytania,czy ta tarczka po lewej stronie działa? Oraz w dzień przy naturalnym świetle dobrze widać czas na wyświetlaczu?

Pytam ponieważ jakiś czas temu zamówiłem g-shocka i ledwo ledwo było cokolwiek widać na wyświetlaczu.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
dejf34

Telefon:: Lenovo P780

Postprzez mkgga » 23 gru 2014, o 17:14

dejf34 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To pytanie do tarczki z lewej strony to żart??Oczywiście że nie działa,ten G-Shock to plastikowa zabawka,wygląda tandetnie.

Miałem go to wiem oto fotka z lustrzanki.

Szajs jakich mało

Obrazek
mkgga

Pochwały: 17
Telefon:: lg

Postprzez dejf34 » 23 gru 2014, o 17:50

To pytanie do tarczki z lewej strony to żart??Oczywiście że nie działa,ten G-Shock to plastikowa zabawka,wygląda tandetnie.

Miałem go to wiem oto fotka z lustrzanki.

Szajs jakich mało

Obrazek

Wiesz....z tego co widzę po komentach sprzedającego,większość ludzi jest zadowolonych więc jako takie pojęcie o tych modelach mają skoro kupują.

Druga sprawa to taka czy kupowaleś właśnie z tego sklepu?
Różnej jakośći są te same modele zegarków u różnych sprzedających,kolega pochwali się od kogo kupował swojego G-shocka?
dejf34

Telefon:: Lenovo P780

Postprzez mkgga » 23 gru 2014, o 18:04

dejf34 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja tylko powiedziałem swoje zdanie,repliki G-Shocka to szajs,ale repliki np>edifice które też mam są zbliżone do oryginału.Wszystkie repliki G-Shocka są trzepane takie same,mogą różnić się precyzją malowania przez chińczyków,jest to ręczna robota tak więc każdy zegarek się różni się niuansami od siebie.
Ale powtarzam G -Shock chiński to PORAŻKA za bardzo różnią się od oryginału!!!!!!Nikt mnie nie przekona miałem wszystkie modele !!!!

Polecam Edifice albo tissoty Ale to już wydatek powyżej 40$

Obrazek
Obrazek

Mam też oryginał G-Shocka możesz porównać z chińską tandetą

Obrazek

Pochwały przyznane za posta: 2
mkgga

Pochwały: 17
Telefon:: lg

Postprzez tranc » 23 gru 2014, o 21:03

@mkgaa - ciągle pojawiają się o to pytania. Chcą mieć szajs - proszę bardzo, niech kupują, ich wybór.

mi się w sumie sytuacja wyklarowała i noszę na zmianę dwa zegarki, więc reszty się pozbywam albo sprezentowałem (idealne pod choinkę:P)
tranc
AKTYWNY

Postprzez fake4r » 23 gru 2014, o 21:48

Tempo9901 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeżeli to jest bardzo dobra jakość wykonania to chyba nie widziałeś w życiu innego zegarka lub masz problemy ze wzrokiem (bez urazy).
Tak mi się wydawało że to straszne badziewie ale zdjęcia były słabej jakości i pomyślałem że to może przez to (ziarno)
Teraz jak kolega wyżej wstawił dobrej jakości zdjęcie widać wszystko dokładnie, straszny szmelc.
fake4r
VIP

Pochwały: 215
Telefon:: Redmi Note 8

Postprzez makgajwer » 23 gru 2014, o 22:14

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Qcze rzeczywiście jak kolega wyżej wrzucił foty to dopiero widać jakie to barachło. Do zdjęć na Ali lepiej podchodzić z rezerwą, bo większość jest nieźle podrasowana.
Nie wiem co ludziska wąchają, że kupują taki szmelc? Nawet jak to kosztuje 0,1 $ to straszny obciach założyć to na rękę. Fuuuj :mrgreen:
Zamiast kupować parę takich gniotów lepiej odłożyć kaskę na 1 ale porządny nie?

Autor postu otrzymał pochwałę
makgajwer

Pochwały: 4
Telefon:: Nokia 6; IP 4S

Postprzez tomek101279 » 23 gru 2014, o 23:23

tranc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeśli tak jest - to bierz. Ja tylko opisałem swoje odczucia. Sam zegarek - klasowy; w tej cenie ciężko o coś lepszego.

dokładnie jeszcze wspomniana Invicta z Amazonu niestety mie mam mozliwosci kupic brak wysyłki do kraju. Znalazłem w Polsce citizena za 599 zł czarnego wiec rewelacja
tomek101279

Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Postprzez tranc » 24 gru 2014, o 01:05

tomek101279 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

dokładnie jeszcze wspomniana Invicta z Amazonu niestety mie mam mozliwosci kupic brak wysyłki do kraju. Znalazłem w Polsce citizena za 599 zł czarnego wiec rewelacja

z brytyjskiego Amazonu wysyłają do Polski bez problemu

tranc
AKTYWNY

Postprzez leoxxx » 24 gru 2014, o 01:42

Tak się robi zdjęcia a nie jakieś 4 na 5 pikseli gówna :)
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez blue_voyager » 24 gru 2014, o 09:12

makgajwer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na Ali prawie na wszystkich aukcjach, na których sprzedawane są podróbki, umieszczane są zdjęcia oryginalnych produktów nie mające nic wspólnego ze sprzedawanym towarem. Dlatego tak pięknie wszystko wygląda, dopiero jak towar dojdzie do kupującego okazuje się, że gó...no.

Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić