Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki - wątek ogólny

6 gru 2014, o 14:05

Spotkał się ktoś z takim manewrem ze strony sprzedającego: wybralem zegarek z katalogu na prywatnej stronie, poprosilem o udostępnienie linku ze sprzedażą na ali, podaje mi link na którym jest aukcja ale całkiem innego zegarku. Pomyłka czy celowy zabieg. Sprzedający breplica

6 gru 2014, o 15:45

Szukam dobrej podróbki G-Shock ma ktoś coś do polecenia ?? :P

6 gru 2014, o 16:53

Poczytaj posty wyżej a wszystkiego się dowiesz.

6 gru 2014, o 18:55

paralityk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

oj tez tak kupowalem - wazne by cena sie zgadzala, parametry i tak podawane sa w opisie

6 gru 2014, o 20:07

Nawet cena nie musi się zgadzać. Wielokrotnie kupwałem po ustaleniach ze sprzedawcą na jego dowolnej aukcji a on po zakupie a przed płatnością zmieniał cenę na ustaloną. Dla pewności w miejscu na komentarz wpisujesz co ma być wysłane, tak żeby mu nie umknęło.

7 gru 2014, o 00:02

Świetny sposób na nasz celny

7 gru 2014, o 00:46

tomeklodz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

co masz na mysli ??

7 gru 2014, o 00:50

Jakiś czas temu dotarła do mnie "omega" kupiona u jokiego :

http://www.aliexpress.com/snapshot/6308723539.html

Niestety datownik nie jest czarny,z tego co się dowiedziałem po kilku wymianach zdań ze sprzedawcą obecna 'fabryka' robi tylko takie. W ramach rekompensaty dostałem zniżkę na gumowy pasek i dodatkowy bezel ten ma lekko przytartą luminescencyjną kropkę ( tak lekko ,że ciężko to złapać na zdjęciu ), co do mechanizmu nigdy nie miałem automatu więc ciężko mi stwierdzić czy fakt przyśpieszenia ~45 sekund w skali tygodnia to dużo czy mało.

http://imgur.com/a/fbYKU

Re: Odp: Zegarki - wątek ogólny

7 gru 2014, o 10:34

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
<br /><br />co masz na mysli ??<br/>

Można śmiało wysyłać screen z aukcji bo jest jakiś inny no name a paczce hublot 8-)

7 gru 2014, o 10:38

Ciekawy pomysł....i chyba powinien być skuteczny.
Odpowiedz