Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki - wątek ogólny

27 paź 2014, o 20:15

dmxzor napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie radziłbym zamawiać Patków - to w końcu najbardziej prestiżowa marka na świecie. Nowy model to zwykle wydatek rzędu 100-200 tysięcy złotych. No chyba że już masz Rolls Royce'a i nie chcesz wydawać na oryginał zaskórniaka ;)

stifler959 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dlaczego? Jeśli chodzi o wykonanie stoi na naprawdę wysokim poziomie. Mam również Casio i naprawdę wykonanie te samo, a zapłaciłem 48$.

Chodzi mi o markę samą w sobie. EA to żaden prestiż, ani oryginał, ani podróba, po prostu przerośnięty kwarcowy żylak

Paweel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

PARNIS jest ok, tylko szkiełko Hardlexowe, co jak dla mnie przynajmniej kompletnie dyskryminuje zegarek.

hakervip napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tego PARNISa pierwszego miałem i... niestety poleciał z powrotem do Chin. Szkielko Hardlexowe, moim zdaniem dyskwalifikuje. Mineralne to minimum.

Andrewko, jeżeli szukasz czegoś naprawdę dużego (masz duży nadgarstek), to może:
http://www.amazon.co.uk/Invicta-Automat ... ds=invicta

oryginał, mechanizm NH35 od Seiko, automat - warto się zastanowić.

Re: Odp: Zegarki - wątek ogólny

27 paź 2014, o 20:21

tranc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie radziłbym zamawiać Patków - to w końcu najbardziej prestiżowa marka na świecie. Nowy model to zwykle wydatek rzędu 100-200 tysięcy złotych. No chyba że już masz Rolls Royce'a i nie chcesz wydawać na oryginał zaskórniaka ;)

stifler959 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dlaczego? Jeśli chodzi o wykonanie stoi na naprawdę wysokim poziomie. Mam również Casio i naprawdę wykonanie te samo, a zapłaciłem 48$.

Chodzi mi o markę samą w sobie. EA to żaden prestiż, ani oryginał, ani podróba, po prostu przerośnięty kwarcowy żylak

Ja tam się na zegarkach mnie znam i głównie kupuje taki jaki mi się podoba i do tego żeby pracował bez zarzutu ;)

27 paź 2014, o 20:29

Ciężko znaleźć jakiś fajny zegarek. Macie coś ciekawego do polecenia?

Najlepiej tylko wskazówki i datownik - do noszenia na co dzień do koszul i czasami do garnituru.

27 paź 2014, o 20:35

tranc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dokładnie. O ile na omegę seamaster mogłoby Cię stać (używaną można kupić za 5000 zł), to taki Patek pozostanie na zawsze w sferze marzeń ;).

27 paź 2014, o 20:36

Zastanawiam się nad zamówieniem w sklepie Michael Kors normalnego zegarka i wyłożenie 1000~ zł na niego i tyle. ot co.

Ale ładny Patek kusi..;D

27 paź 2014, o 20:36

Ja ostatnio mamie kupiłem coś takiego :
http://www.aliexpress.com/snapshot/6251325001.html
Dzisiaj doszedł i jak na razie działa, przyszedł z baterią dość dobrze wykonany, wodoszczelności jeszcze nie sprawdzałem :)

27 paź 2014, o 20:50

Większość Polaków i tak nie wie co to za firma, więc hejtów 'na ulicy' nie powinno być za patka ;)

27 paź 2014, o 20:57

Odnośnie patka techniczny w mniej firmie naprawia lodówki patrzę na rękę a tam właśnie patek okazało się że ktoś z rodziny do Chin lata i mu przywiózł taka anegdota

27 paź 2014, o 21:01

Ale z patkiem w pracy to troche obciach i faux pas, fakt
Ostatnio edytowano 27 paź 2014, o 21:02 przez shayk, łącznie edytowano 1 raz

27 paź 2014, o 21:02

Moja mina bezcenna sam w tagu robiłem ale patek....

Re: Odp: Zegarki - wątek ogólny

29 paź 2014, o 21:38

Obrazek

35$ jakość lepiej jak bdb.

29 paź 2014, o 22:04

Wszystko działa jakiś link
Odpowiedz