Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

23 paź 2017, o 19:33

Oczywiście jako zakup towaru. Teraz tylko co zrobić upomnieć się już o zwrot czy czekać?

23 paź 2017, o 19:45

Napisz mu żeby wysłał potwierdzenie w innym wypadku zgłosisz to do PayPal. Daj mu 48h i wal zgłoszenie

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

24 paź 2017, o 14:47

@wqw mógłbyś podać ten numer przesyłki ?

24 paź 2017, o 14:48

Dalej brak odpowiedzi od AAAwatches Tak wiec moze jakas podpowiedz jak zwrocic kase co pisac w zgloszeniu?

24 paź 2017, o 19:49

Nie moge edytowac poprzedniego posta.

W koncu gdy napisalem ze zglaszam do paypala AAAwatches sie odezwal i mi wyslal bezposredni link z numerem przesylki i o dziwo dziala, zegarek jest w drodze...
jednak gdy sam go wpisuje na stronie 17track.net to nie dziala dziwna sprawa.... Mial ktos z was podobny problem? bo teraz to ja wyszedlem na glupka a strone sprawdzalem na telefonie, i dwoch przegladarkach na zadnej numer przesylki nie wchodzil i dalej nie wchodzi... jednak gdy klikam w link od aaa numer przesyłki wchodzi i widnieje historia, zegarek w drodze.
Dziwna sprawa z ta strona

24 paź 2017, o 19:58

Przesyłki od AAAwatches zawsze sprawdzam na http://xoms.4px.com/

25 paź 2017, o 18:16

macie jakis katalog / kontakt do aaawatches?

30 paź 2017, o 01:05

Jaki jest najpewniejszy sprzedawca zegarków z duża ofertą ? Możecie podać jakiś link do katalogu ?

2 lis 2017, o 18:33

Ja chciałbym zapytać o opinie na temat BOS 9015. Dostępny na banggood, nie chce żadnych podróbek tylko sprawdzony i dobry zegarek. Z góry dzięki za odpowiedź ☺️

4 lis 2017, o 20:33

http://www.villystore.com/aw1360-04e_p1720.html
Proszę o pomoc dla laika.
U Villego robię buynow i płace PayPal?
Jest to w miarę bezpieczna transakcja?
Ktoś coś na temat tego łocza? mechanizm itp, warto?
Nie jest to wielka kwota ale ma być pod choinkę, u nas za 150 wiele nie kupisz a to prezentuje się dość dobrze plus "napis" ;-)

5 lis 2017, o 00:04

Witam czy ktoś ostatnio zamawial u Villego. Są jakies problemy z jego strony co do wysłania paczki?

5 lis 2017, o 10:06

joemonster napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Normalna transakcja, przekierowuje cię na stronę PayPal. Strona jest szyfrowane, jeśli nie każe ci zmieniać hasła to jest oki. Sprawdź też czy cena zgadza się z ceną produktu, powinien też się wygenerować najpierw numer zamówienia.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz