Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

24 sie 2017, o 10:22

@marcos

Ostatnio chlopak pokazywal na grupie na fb Taga, dal 92$ ale b.ladny sikor. Spodziewam sie ze mechanik a nie kwarc.

Co do villyego to juz nie jest polecany.

24 sie 2017, o 10:49

NIe polecam villego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dał fake tracking i kłamał, że przesyłka zagineła. Po prawie miesiącu dopiero wysłał. Kontakt praktycznie zerowy.

Zegarek doszedł. Wizualnie ok. Ale niby wziąłem wersje z lepszym mechanizmem a jak działają małe wskazówki to jakoś coś płynnie nie chodzą i wogólę jakoś dziwnie się się stoper zeruje :P ar9505

24 sie 2017, o 13:50

Witam, niestety widzę, że villy ostatnio zaniedbuje interes, a znalazłem u niego zegarek diesel dz4388. Czy ktoś ma jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z tym zegarkiem?

24 sie 2017, o 17:17

polecam AAAWatches...
http://x.yupoo.com/photos/watches9015/albums

24 sie 2017, o 18:35

zgred napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak sie skontaktować z tym sprzedawcą?

24 sie 2017, o 18:57

WhatsApp: +86 180 2859 2810

Info znalezione w necie.

24 sie 2017, o 22:20

polak.krk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Daj link (do zegarka lub chociaż do tego posta), bo nie widziałem tego (albo może jakaś inna grupa na FB)

25 sie 2017, o 14:28

Hej

Szukam klasycznego zegarka bez wydziewień. Bez dodatkowych stoperów. Na pasku skórzanym. Ale, żeby nie był też przesadnie prosty. Fajnie jakby tarcza była trochę większa i szkło lekko wypukłe.

Znalazłem zegarek, który mi się bardzo podoba, ale niestety to jest "firma" Parmigiani, więc trochę lipa chodzić z zegarkiem, który w oryginale pewnie kosztuje kilkadziesiąt tys zł. Od razu widać że podróba, nie mówiąc że mogą być problemy z cłem.

Zna ktoś jakieś podobne z wyglądu zegarki ale, żeby oryginał był trochę z niższej półki?

Obrazek

25 sie 2017, o 14:59

zgred napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

\

Brałem jakiś czas temu (około poł roku temu) od niego zegarek i jestem bardzo zadowolony.
Kontakt też bardzo dobry, nawet jak paczka doszła, to pomógł mi z jednym problemem.

25 sie 2017, o 20:21

dudek81 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zielony14 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

\

Brałem jakiś czas temu (około poł roku temu) od niego zegarek i jestem bardzo zadowolony.
Kontakt też bardzo dobry, nawet jak paczka doszła, to pomógł mi z jednym problemem.

kontakt tylko przez whatsappa...
bardzo szybka odpowiedź...
spokojnie można utargować 5$...
zegarek zamówiony 6 sierpnia... odebrany 18 sierpnia... wysyłka z Austrii...
jakość bardzo dobra wg mnie...

25 sie 2017, o 21:29

\

kontakt tylko przez whatsappa...
bardzo szybka odpowiedź...
spokojnie można utargować 5$...
zegarek zamówiony 6 sierpnia... odebrany 18 sierpnia... wysyłka z Austrii...
jakość bardzo dobra wg mnie...

Jakie ceny mniej więcej? Przykład za jakiś model jak zamawialiście :)

25 sie 2017, o 22:15

valgir napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Michael Kors 3131/8077/5605/5662/5798... około 60$...

płatność paypal...
Odpowiedz