Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
24 sie 2017, o 10:22
@marcos
Ostatnio chlopak pokazywal na grupie na fb Taga, dal 92$ ale b.ladny sikor. Spodziewam sie ze mechanik a nie kwarc.
Co do villyego to juz nie jest polecany.
24 sie 2017, o 10:49
NIe polecam villego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dał fake tracking i kłamał, że przesyłka zagineła. Po prawie miesiącu dopiero wysłał. Kontakt praktycznie zerowy.
Zegarek doszedł. Wizualnie ok. Ale niby wziąłem wersje z lepszym mechanizmem a jak działają małe wskazówki to jakoś coś płynnie nie chodzą i wogólę jakoś dziwnie się się stoper zeruje :P ar9505
24 sie 2017, o 13:50
Witam, niestety widzę, że villy ostatnio zaniedbuje interes, a znalazłem u niego zegarek diesel dz4388. Czy ktoś ma jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z tym zegarkiem?
24 sie 2017, o 18:35
Jak sie skontaktować z tym sprzedawcą?
24 sie 2017, o 18:57
WhatsApp: +86 180 2859 2810
boboyfo@hotmail.comInfo znalezione w necie.
24 sie 2017, o 22:20
Daj link (do zegarka lub chociaż do tego posta), bo nie widziałem tego (albo może jakaś inna grupa na FB)
25 sie 2017, o 14:28
Hej
Szukam klasycznego zegarka bez wydziewień. Bez dodatkowych stoperów. Na pasku skórzanym. Ale, żeby nie był też przesadnie prosty. Fajnie jakby tarcza była trochę większa i szkło lekko wypukłe.
Znalazłem zegarek, który mi się bardzo podoba, ale niestety to jest "firma" Parmigiani, więc trochę lipa chodzić z zegarkiem, który w oryginale pewnie kosztuje kilkadziesiąt tys zł. Od razu widać że podróba, nie mówiąc że mogą być problemy z cłem.
Zna ktoś jakieś podobne z wyglądu zegarki ale, żeby oryginał był trochę z niższej półki?
25 sie 2017, o 14:59
\
Brałem jakiś czas temu (około poł roku temu) od niego zegarek i jestem bardzo zadowolony.
Kontakt też bardzo dobry, nawet jak paczka doszła, to pomógł mi z jednym problemem.
25 sie 2017, o 20:21
\
Brałem jakiś czas temu (około poł roku temu) od niego zegarek i jestem bardzo zadowolony.
Kontakt też bardzo dobry, nawet jak paczka doszła, to pomógł mi z jednym problemem.
kontakt tylko przez whatsappa...
bardzo szybka odpowiedź...
spokojnie można utargować 5$...
zegarek zamówiony 6 sierpnia... odebrany 18 sierpnia... wysyłka z Austrii...
jakość bardzo dobra wg mnie...
25 sie 2017, o 21:29
\
kontakt tylko przez whatsappa...
bardzo szybka odpowiedź...
spokojnie można utargować 5$...
zegarek zamówiony 6 sierpnia... odebrany 18 sierpnia... wysyłka z Austrii...
jakość bardzo dobra wg mnie...
25 sie 2017, o 22:15
Michael Kors 3131/8077/5605/5662/5798... około 60$...
płatność paypal...