Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez TLasky » 29 gru 2016, o 23:35

marcoos1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Marcoos1 wiekie dzięki, ale to pewnie oryginał, który będzie kosztował chore pieniądze :-(. W sumie chętnie bym zbadał opcję, ale nie władam japońskim :mrgreen:, chyba że jest tu ktoś, kto może mi pomóc?

T.

Nie pisałeś, że ma być podróbka lub tanio. Pytałeś o sprzedawcę takich zegarków i miały być dobre. Dokładnie takiego podałem. :-D

Wątek dotyczy zegarków z Chin jakbyś nie zauważył ;-), ale jeśli tak bardzo zależy Ci na tym 4-paku podaj nr konta na priv.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
TLasky
VIP

Pochwały: 89
Telefon:: Bez notcha k**wa!
ROM: Nimompojęcia

Postprzez Warson » 30 gru 2016, o 10:17

trezor4 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

- a ten Abel to co to za sprzedawca?
Warson

Telefon:: Samsung Galaxy S V

Postprzez szmydu » 30 gru 2016, o 10:35

Warson napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

- a ten Abel to co to za sprzedawca?

Abel i Villy to pośrednicy, u których możesz kupić zegarki przez aliexpresss, czy dhgate. Jeden i drugi (lub druga bo podobno to kobieta) korzystają z tego samego katalogu z zegarkami watches9015, którego właścicielem jest sprzedawca nazywany AAAWatches i u niego można już kupić tylko przez paypal, czyli poza aliexpress/dhgate, co przekłada się na niższą cenę.

Czy rzeczywiście to są 3 różne osoby to pewności nie mam, bo może to też być jedna osoba prowadząca 3 "sklepy" z różnymi marżami :)
szmydu

Pochwały: 7
Telefon:: lg

Postprzez Warson » 30 gru 2016, o 12:33

jest jeszcze USDCOme i prosiłbym o pomoc, czy ktoś z was ma możliwość lub miał porównać zegarki od:

- AAAWatches
- Villy Store
- USDCome

?

Pytam ponieważ zegarek który mi się podoba ma AAA a znowu nie słyszałem opinii na ich temat, i niestety fakt brakuje mi płatności przez Alli.
Warson

Postprzez Becker21 » 30 gru 2016, o 13:56

W tym temacie nie raz były opinie na temat AAAwatch i to same pozytywne , sam kupiłem ostatnio u niego zegarek , już przyszedł do PL. Płacisz tak jak koledzy napisali wcześniej przez PayPal , gościu jest prawie non stop Online i służy pomocą nawet gdy zegarek już przyjdzie ;] Kontakt przez WhatsUP.
Becker21

Telefon:: Xperia L

Postprzez Adax » 30 gru 2016, o 14:22

Witam, właśnie dotarł do mnie zegarek męski TAG Heuer Mercedes Benz SLS 100 Black Silver - Limited Edition. Jest naprawdę super fantastic, ale nie pasuje do mojej drobnej postury i względu na wielkość (mały nadgarstek) niestety ale zmuszony jestem go odsprzedać. Ew. zainteresowanych proszę o PW.
A tak wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=layp-O-ksxQ -super wykonanie!
Adax

Telefon:: LG

Postprzez Warson » 30 gru 2016, o 16:07

Adax napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Siemasz, skąd zamawiałeś?
Warson

Postprzez mimek08 » 30 gru 2016, o 16:30

Meizu M2 Note :: Etui Silikon - 10zł
Pisz pw.
mimek08

Pochwały: 1
Telefon:: Meizu M2 Note

Postprzez smieichu » 30 gru 2016, o 21:02

Panowie jak to jest z zegarkami , żona chce sobie zamówić parę zegarków od 2 do 5 dolarów. Jak najlepiej zamówić aby urząd celny się nie doczepil ? Czy jak będzie kilka w jednej paczce będzie wszystko ok czy lepiej w oddzielnych?

Wysłane z mojego NX505J przy użyciu Tapatalka
smieichu

Telefon:: nubia z7 max

Postprzez blue_voyager » 30 gru 2016, o 21:04

Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez slavo22 » 31 gru 2016, o 02:16

Ja zamawiałem od różnych sprzedawców, kto miał taniej dany model co se go żona uwidziała. Przyszło 6 przesyłek, żadna nie wpadła ba cło. No ale zegarki kosztowały max 7$.

Wypalcowane
slavo22
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Postprzez Hubal » 31 gru 2016, o 18:07

Może ktoś podesłać na priv nr whatsapp do sprzedawcy aaawatches? Będę bardzo wdzięczny. Znalazłem oczywiście w google ale coś nie odpisuje i chce porównać czy mam dobre namiary.
Nie korzystam z FB wiec tam tez nic nie znajdę. Aby nie odchodzić od tematu to szukam Omega seamaster z bardzo dobrym mechanizmem i wykonaniem oraz dużo niższą ceną niż w orginale.
Może jakieś namiary na sprawdzony sklep?
Hubal

Telefon:: Mi4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić