Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
14 maja 2016, o 12:14
Brak ktoś takiego Casio faktycznie miyota tam siedzi 550D-7A
http://s.aliexpress.com/2mAfuuAb (from AliExpress Android)
Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
14 maja 2016, o 17:55
W moim jest taka sama długość bransolety. Nie pozostaje ci nic innego jak napisać do Chińczyka żeby załatwił z fabryki dodatkowe ogniwo.
Ps. Dodatkowa regulacja jest przy zamknięciu ale na starcie jest chyba ustawiona na maksymalną długość.
14 maja 2016, o 18:38
Przyszedł do mnie wczoraj 547D od tego sprzedawcy (villy), i sam zegarek bardzo dobrze zrobiony, ale mechanizm raczej gówniany.
Sekundnik ma nierówny skok + jest jakiś taki rozbujany.
14 maja 2016, o 19:10
Co patrzę na YouTube to miyota w tych siedzi, jakoś odpisać nie ma ochoty....
14 maja 2016, o 21:16
Mam ef-550 i siedzi w nim miyota
14 maja 2016, o 21:17
Dzięki czyli
Można kupić
15 maja 2016, o 02:40
Macie jakieś sposoby na zdjęcie tylniej pokrywy zegarka bez żadnego wgłębienia ?
15 maja 2016, o 07:57
Ostrym nozem, zawsze podważam ostrzem i już:-) oczywiscie cala powierzchnia nie czubkiem.
Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
15 maja 2016, o 08:52
Możesz pokazać tego naviforce na ręce?
Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka
15 maja 2016, o 13:41
A proszę bardzo

Jest duży i gruby. Skmei ma trochę mniejszą kopertę ale jest cieńszy i dużo lżejszy.
Wypalcowane
16 maja 2016, o 01:51
Potrzebuje waszej pomocy forumowicze, zakupiłem jakiś czas temu zegarek na aliexpress i wszystko było ok, dbałem o niego, nie był rzucany, stukany itp, pod koniec okresu min. dostawy (czyli ten licznik co odlicza czas do końca tak jakby gwarancji dostawy i możliwość reklamacji dispute), nie pamiętam dokładnie ale to było dzień/dwa dni przed/po terminie i problem jest taki nie wiem czy coś mogę teraz wskórać..., czas dostawy minął, zapewne pieniądze przeszły z ali do sprzedawcy, widzę w opcjach, że mam jeszcze możliwość dispute i wystawienia komentarza do któregoś tam...
Zegarek zaczął szwankować akurat jakoś tak mi się wydaje dzień/dwa po terminie, problem polega na tym, że np chcąc ustawić czas biorę pokrętło w bok, ustawiam czas i wciskam z powrotem pokrętło tak jak było, a zegarek nie rusza..., więc przyciskam spód mocno ruszył bardzo wolno, puszczając spód z górą znowu nie idzie..., stukając w pokrętło potrafi ruszyć, ale zakładając na rękę zaraz potrafi stanąć, może ktoś mi coś tu poradzi ? miał może ktoś podobny problem ? albo pisać do sprzedawcy o zwrot pieniędzy ? (co prawda dużo nie dałem za niego, ale pieniądze z nieba nie spadają ;>)
16 maja 2016, o 07:41
Witajcie
Zamówiłem zegarek u Villiego nadał mi numer przez NL Netherlands Post Registered SF i teraz moje pytanie , do tej pory paczki przez ten sposób wysyłki trafiały na cło - co się stanie jeśli i ta trafi na cło a w niej " kopia " markowego zegarka ? Mieliście już z takim czymś do czynienia ?
Arek