Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
1 lut 2015, o 01:03
No wygląda bardzo ładnie ,a co do samego otwierania to nie obawiałbym się nic ci nie wypadnie ,jedynie jak odkręcisz dekielek to musisz wysunąć trzpień koronki bo inaczej nie wyjmiesz tarczy ,jest tam specjalny otwór w który wkładasz np. igłę i wyjmujesz pokrętło chyba że wystarczy ci miejsca i dostaniesz się igiełką do wskazówki i odegniesz delikatnie .
1 lut 2015, o 20:50
Jeśli szukacie zegarków oryginalnych a zarazem o wiele tańsze niż w Polsce polecam stronki; creationwatches, mywatcheshub, skywatches, dutyfreeislandshop...
1 lut 2015, o 20:58
zegarek to troche rodzaj ozdoby - Tobie musi sie podobac
1 lut 2015, o 21:03
No i że tak powiem podoba mi się cena jest również jakby przystępna. tylko że ja zakupy przez Ali robię w zupełnie innym dziale:)
Pytam bo nie chciałbym się naciąć naj jakiś fake.
Wysłane z mojego Sony Xperia Z1
2 lut 2015, o 11:46
Diesel i Fossil
Kod został ukryty, aby go zobaczyć
zarejestruj się lub
zaloguj!
Diesel, Fossil, Police to zegarki modowe które się wyróżniają na pewno dizajnem oryginalnością. Który pierwszy był to nie wiem chyba Diesel później pojawił się Fossil i Police. Nigdy wcześniej nie widziałem zegarków podobnych do tych marek. Niedrogie, w środku pewnie nic nadzwyczajnego i to tego kurewsko drogie paski (jakbys chciał wymienić) w stosunku do ceny całego zegarka.
mam dokladnie tego
http://www.watchshop.com/mens-fossil-tr ... 33051.htmlposzla wewnetrzna czesc paska przy dziurkach, pasek dalej trzyma ale mnie to wqrza, poszedlem do salonu gdzie handluja fossilami, pasek min 130pln wysylka z usa
chyba kupie taga zamiast paska:P
2 lut 2015, o 12:37
http://www.aliexpress.com/item/Winner-Brand-gold-dial-Hollow-Analog-Skeleton-Mechanical-clock-black-leather-Wrist-Watch-Men-Free-shipping/1024954536.htmlZamówiony przzed świętami na prezent. Ręcznie nakręcany (trzyma kilka godzin), ku zdziwieniu nie późnie się i nie spieszy.
Wygląda nawet ładnie, pasek lekko tandetny, ale ujdzie, można wymienić.
2 lut 2015, o 12:43
Wystarczy kupić normalny pasek, na allegro takie grubsze są po 50-60zł. Nie będziesz miał tej podkładki pod zegarek, ale mi nigdy się to nie podobało akurat.
2 lut 2015, o 14:57
czy bede niedyskretny jak zapytam
ILE Ty masz tych sikor aktualnie na stanie??
2 lut 2015, o 16:25
Hah tez o to miałem pytać i pewnie jeszcze kilku by się znalazło.
Ten Breitling to ma cyferek aż do przesady.