Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez fake4r » 26 sty 2015, o 16:49

Tak, bo wszyscy się znają na zegarkach :-)
fake4r
VIP

Pochwały: 215
Telefon:: Redmi Note 8

Postprzez szymi » 26 sty 2015, o 17:04

kwestia jacy klienci i jaka branża... przykładowo werbując do fm group to możesz nosić podróbkę pateka i tak nikt nie skuma, w końcu uderzasz w grupy ludzi z niskim iq :mrgreen:
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez dj_krystus » 26 sty 2015, o 18:04

Nie chodzi mi o podróbke zegarka za 5 czy 10k, tylko tańszego, lub może być jakiejś porządnej chińskiej marki. Poza tym miałem kiedyś podróbe Armaniego, z tym że inny model od tego o którym wspominałem wcześniej i od innego sprzedawcy, którego teraz już chyba nie ma na ali bo nie moge go znaleźć, i zegarmistrz porównując z oryginałem z zewnątrz stwierdził że to 100% Armanii, dopiero po zajrzeniu do środka stwierdził, że to rzeczywiście podróbka. Można powiedzieć, że branża budowlana ;) .

P.S. Żeby kupować podróbki Pateka czy Rolexa, trzeba być upośledzonym umysłowo.
dj_krystus

Pochwały: 1
Telefon:: Lenovo

Postprzez ALEX-77 » 26 sty 2015, o 18:17

dj_krystus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie no kuźwa lepiej Armaniego czy Diesla i być mniej upośledzonym ,po co w ogóle takie posty piszesz ?! na tym forum 90 % omawianych rzeczy to podjebki i temu podobne z Chin, więc daj sobie spokój z takimi komentami ,co myślisz że jak kupisz podjebę Casio czy AR to co będziesz mniej upośledzony ?! zastanów się co piszesz :evil: bo obrażasz takimi wpisami wielu ludzi na tym forum.
ALEX-77
AKTYWNY

Pochwały: 27
Telefon:: Xiaomi Redemi Note
ROM: MIUI Polska

Postprzez szymi » 26 sty 2015, o 18:27

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie no kuźwa lepiej Armaniego czy Diesla i być mniej upośledzonym ,po co w ogóle takie posty piszesz ?! na tym forum 90 % omawianych rzeczy to podjebki i temu podobne z Chin, więc daj sobie spokój z takimi komentami ,co myślisz że jak kupisz podjebę Casio czy AR to co będziesz mniej upośledzony ?! zastanów się co piszesz :evil: bo obrażasz takimi wpisami wielu ludzi na tym forum.

a mi się wydawało że to jest forum głównie o telefonach z chin, a się dowiaduję że 90% omawianych rzeczy na forum to podjebki, że czytasz i interesują cię tylko takie tematy to tylko świadczy o tobie
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez dj_krystus » 26 sty 2015, o 18:29

Hahahahah Ty jesteś smieszny i nie spinaj tak dupska. Patek czy Rolex to nie tylko marka, tylko dopełnienie wizerunku. Jeśli masz Rolls Royce'a, wille z basenem, garnitury na miare i miliony na koncie, taki zegarek dopełnia w 100% Twój wizerunek i pokazuje Twoja pozycje w społeczenstwie, a mając 5tys na koncie, jeżdżąc Punto w gazie, mieszkając w kawalerce i nosząc garnitury za 300zl, a na ręce "Roleksa" jest coś nie tak? Każdy kto na Ciebie spojrzy od razu będzie wiedział, że to podróbka i stwierdzi podobnie do mnie upośledzenie umysłowe. Nosząc rzeczy podrobione, które oryginalne są przeznaczone dla wąskiego grona, pokazujesz jakim jestes gównem, a z takim zegarkiem mozesz byc nadal gownem tylko w ladnym papierku po cukierku i z ego wielkości Burdż Chalifa. Natomiast co jest takiego super w zegarku za 500zł czy jego podróbce? Nic. Po prostu jest i ładnie wygląda. Koniec kropka, lepiej idź się ucz na "kartkufke z pszyry".

P.S I wcale nie jest prawdą, że 90% omawianych tu rzeczy to podróbki, tylko po prostu produkty chińskie, a Ty widze masz jakiś ograniczony tok rozumowania, i stwierdzasz że chce podróbke znanej marki. Na pewno nie chce podróbki Rolexa czy Pateka, za to do Ciebie chyba by pasował idealnie i byś sikoreczki na swój sikor w gimbazie wyrywał. Mi wystarczy porządny jak na chińskie standardy produkt jakiejś wschodnio-azjatyckiej marki.

Autor postu otrzymał pochwałę
dj_krystus

Postprzez ALEX-77 » 26 sty 2015, o 19:03

dj_krystus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie w twoim przypadku to by nie wyglądało za dobrze :-/ Kup sobie i noś co chcesz mam to gdzieś ,czy masz zegarek za 5 czy 50 $ tylko nie mierz wszystkich swoją miarą ,Rolexy czy Pateki akurat to i tak nie mój gust ,co wcale nie upoważnia mnie do obrażania tych którzy takie zegarki kupują na Aliku każdy ma swój gust (a może i brak) ale nam gówno do tego.
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez fake4r » 26 sty 2015, o 19:08

Przepraszam że się wtrącę do tematu ale dyskusja powoli przeradza się w walkę o prywatny punkt widzenia co do słuszności noszenia podróbek. A nie o to w tym wątku chodzi.
BTW jakoś w temacie o podróbkach butów nikt nie pisze że wstyd w takich chodzić :mrgreen:
PS. I bez obrażania się nawzajem, można przecież wyrażać swoją opinię ale nie musicie po sobie jechać.

Autor postu otrzymał pochwałę
fake4r
VIP

Pochwały: 215
Telefon:: Redmi Note 8

Postprzez dj_krystus » 26 sty 2015, o 19:10

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie w twoim przypadku to by nie wyglądało za dobrze :-/ Kup sobie i noś co chcesz mam to gdzieś ,czy masz zegarek za 5 czy 50 $ tylko nie mierz wszystkich swoją miarą ,Rolexy czy Pateki akurat to i tak nie mój gust ,co wcale nie upoważnia mnie do obrażania tych którzy takie zegarki kupują na Aliku każdy ma swój gust (a może i brak) ale nam gówno do tego.

Kilka razy czytałem Twoją wypowiedź, i za cholerę nie mogę zrozumieć Twojego toku myślenia, widze że sam gubisz się w swoich "zeznaniach" więc kończe tą do niczego nie dążącą dyskusje - jak ktoś ma jakieś propozycje zegarka wizytowego chińskeiej marki lub podróbki jakiejś nie wyrużniającej się(Diesel, Citizen, Orient, Seiko itp) to z góry dzięki.
dj_krystus

Postprzez anduril » 26 sty 2015, o 20:12

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Byś zobaczył mój pogryziony, krwawiący język to byś nie prowokował :mrgreen:
anduril
AKTYWNY

Pochwały: 19
Telefon:: J5 2015
ROM: 6.0.1 official

Postprzez mily4 » 26 sty 2015, o 20:20

To mam rozumieć że nikt nie kupował zegarek Diesel w opakowaniu aby zegarek byl zapakowany w tym podeleczku tak jak oryginalne
mily4

Telefon:: samsung

Postprzez ALEX-77 » 26 sty 2015, o 20:50

mily4 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No ale co chcesz usłyszeć ? przecież tu nie ma reguły ,czy z pudełkiem czy bez ? 100 razy uda ci się kupić z pudełkiem bez problemu a 101- raz ci zatrzymią ,ja raz kupiłem DZ z dużym dziurkowanym Białym pudełkiem i przeszło bez problemu ,ale tak jak pisałem wyżej.
ALEX-77
AKTYWNY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić