Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez makgajwer » 6 sty 2015, o 16:50

wooks napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Te paski tylko na foto wyglądają ponć tak dobzre w reali niestety już nie, weź model z bransoletą. Ja kupiłem inny model, poczytaj parę wątków dalej gdzie opisywałem swoje "pzrejścia" ze spzredającym co skończyło się sporem i zaakceptowaniem zwrotu 40$.
Zegarek jest b. dobrze wykonany , nie gorzej niż mój Edifice za ponad 1500 Zł. Btw nie wiem jaki ma środek czy mechanizm mechaniczny, jak pójdę do zegarmistrza skrócić bransoletke to zobaczymy.
Tu masz realne foty i z aukcji w celu porównania:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
makgajwer

Pochwały: 4
Telefon:: Nokia 6; IP 4S

Postprzez szymi » 6 sty 2015, o 17:33

dmxzor napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

takie oferty to w dziale bazar, bo nic nie wniosłeś tym postem
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez dmxzor » 6 sty 2015, o 17:57

Podesle ktos jakis super klasyczny zegarek z datownikiem? Cos w stylu IWC PORTOFINO?
dmxzor

Telefon:: Apple

Postprzez ALEX-77 » 6 sty 2015, o 18:15

dmxzor napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przeglądnij sobie ofertę tego sprzedającego ma dość duzy wybór(sam u niego kupiłem kilka ) może coś cie zainteresuje (proś zawsze o real foto na maila ;-) )
http://www.dhgate.com/store/category/top-brand-i-w-watches/14352172-ff8080813e4c2f3c013e4f46172c7c8a.html
ALEX-77
AKTYWNY

Pochwały: 27
Telefon:: Xiaomi Redemi Note
ROM: MIUI Polska

Postprzez booyaka » 6 sty 2015, o 18:59

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak z jakością? Repliki są niezauważalnie podobne do oryginałów, 1:1? Czekam na fotki od kilku sprzedawców z alieexpress, jeden mi już podesłał i już na pierwszy rzut oka można było zauważyć, że są duże różnice, a cena nie była niska bo ponad 60$.
booyaka

Postprzez existe » 6 sty 2015, o 19:02

na banggood.com widzialem kilka w tym stylu, maja obecnie duzo tanich zegarkow, znacznie taniej niz na innych stronach tyle ze moze niezbyt duzy wybor
czasami maja tez modele dostepne z magazynu w EU za niewielka doplata
existe
existe
VIP

Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Postprzez ALEX-77 » 6 sty 2015, o 19:45

booyaka napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak z jakością? Repliki są niezauważalnie podobne do oryginałów, 1:1? Czekam na fotki od kilku sprzedawców z alieexpress, jeden mi już podesłał i już na pierwszy rzut oka można było zauważyć, że są duże różnice, a cena nie była niska bo ponad 60$.

Prawda jest taka że jeżeli chcesz replikę 1:1 to za 60 $ możesz kupić sam pasek ,niestety panowie ale te zegarki w oryginale kosztują kilkadziesiąt tysięcy złotych jak zapewne się orientujecie ,więc żeby kupić replikę (nie mówię tu o tej chinszczyżnie co można dostaćzać za 40-60 $ na Aliexpress itp. ) 1:1 takiego powiedzmy IWC ,TAG,Breitlinga,Rolexa czy Omegę to trzeba wyłożyć między 200-500 $ ,proszę jeżeli ktoś chcę porządną Replikę 1:1 http://www.perfectwatches.cn/tag-heuer/carrera.html
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez ALEX-77 » 6 sty 2015, o 20:48

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Prawda jest taka że jeżeli chcesz replikę 1:1 to za 60 $ możesz kupić sam pasek ,niestety panowie ale te zegarki w oryginale kosztują kilkadziesiąt tysięcy złotych jak zapewne się orientujecie ,więc żeby kupić replikę (nie mówię tu o tej chinszczyżnie co można dostać za 40-60 $ na Aliexpress itp. ) 1:1 takiego powiedzmy IWC ,TAG,Breitlinga,Rolexa czy Omegę to trzeba wyłożyć między 200-500 $ ,proszę jeżeli ktoś chcę porządną Replikę 1:1 http://www.perfectwatches.cn/tag-heuer/carrera.html
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez dmxzor » 6 sty 2015, o 21:59

Znalazłem ładny IWC Portofino - pozłacany za 170$ i chyba się skuszę ;)
dmxzor

Postprzez booyaka » 7 sty 2015, o 00:36

Ale mnie interesują zegarki pokroju Casio, które kosztują normalnie w Polsce ok. 800 zł, pisałem o tym ze 2 strony wcześniej. Nikt nie mówi tutaj o zegarkach za kilkadziesiąt tysięcy jak wymienione przez Ciebie Rolexy :lol: Widziałem, że ten sprzedawca takie też posiada. Liczenie na taki "upust" chyba nie jest już naiwne? Przecież nie kupię u nich zegarka za 60$, który w Polsce oryginalny kosztuje 300 zł.
booyaka

Postprzez ALEX-77 » 7 sty 2015, o 01:45

booyaka napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale mnie interesują zegarki pokroju Casio, które kosztują normalnie w Polsce ok. 800 zł, pisałem o tym ze 2 strony wcześniej. Nikt nie mówi tutaj o zegarkach za kilkadziesiąt tysięcy jak wymienione przez Ciebie Rolexy :lol: Widziałem, że ten sprzedawca takie też posiada. Liczenie na taki "upust" chyba nie jest już naiwne? Przecież nie kupię u nich zegarka za 60$, który w Polsce oryginalny kosztuje 300 zł.

No ale cytowałeś mojego posta w którym zapodałem linka do zegarków IWC więc domniemałem że chodzi ci właśnie o tego typu zegarki a co do Casio to nie ma idealnych Replik bo i firma mało prestiżowa zegarki typu Casio,Disel czy Emporio nie maja swoich replik bo to nieopłacalne są w oryginale zbyt tanie ;-) pozostaje tylko Chinszczyzna ,sam mam Casio Red Bulla z Alika, którego kupiłem za około 50$ i powiem ci że wygląda bardzo ładnie jak na "podjebkę" ,wszystkie wskaźnik działają ,chronograf też ,czegoż więcej chcieć, jest tego od groma na Aliexpress .
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez dmxzor » 7 sty 2015, o 07:37

Mnie bardzo odpowiada mój Tissot Le Locle za 70$ ;) 2 sekundy traci na dobie, reszta bez zarzutów i tak samo jak w org, bo też posiadam;)
dmxzor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić