Proponuję spróbować. Jeździłem z dokanałowymi tyle, że na kablu i nie sprawiało mi żadnego problemu w jeździe a wręcz przeciwnie. Co do samego słyszenia samochodów to zdarzą się że nie usłyszysz nawet gdy nie masz słuchawek. Wystarczy że szybciej jedziesz bądź po prostu samochód jest cichy. Jeśli chodzi o słuchanie nie popadajmy w skrajność, żeby słuchać na vol max. Szkoda uszu.
@Jeedek dla odmiany ja polecam słuchawki, które niedawno zrecenzowałem. Jest to typ pchełek. Tylko postaraj się o jakiś klips do trzymania ich przy ubraniu bo w zestawie brak.
Na Gearbest promocja słuchawek Ausdom: M04S - 29$, M05 - 35$, M06 - 27$, M07 - 20.49$, M08 - 37.49$, AH861 - 32$ i kilka innych modeli
Warto? Który model ma najlepszy dźwięk? Potrafią się parować z dwoma urządzeniami równocześnie jak Bluedio? Jak wygląda porównanie dźwięku z Bluedio HT? Mam teraz Bluedio A i nie jestem zadowolony, słuchawki czasem się "zawieszają" trzeba wyłączać i włączać żeby dalej słuchać. Żałuje, że pozbyłem się Bluedio HT. Co lepiej warto brać któreś z Ausdom (które?) czy Bluedio HT/H+ za 25.68$ ?
Posiadam Bluedio HT i jestem bardzo zadowolony. Nie sprawiają żadnych problemów i jakość dźwięku super Na tomtop.com jest promocja. Pewnie jakieś koszta wysyłki dolicza
Polecam sluchawki AUSDOM w mojej opinii sa duzo lepsze od Bluedio HT. Co do adaptera polecam ten LINK. Tani dobry z obsluga Apt-X. Sklep tez chyba dobry bo sam zamowilem i wszystko przebieglo szybko i sprawnie