Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
Odpowiedz

Re: Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

6 mar 2016, o 21:15

Bluedio H+ lub T2+.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

6 mar 2016, o 21:29

A ja szukam słuchawek na smyczy, można takie dorwać na ali?

6 mar 2016, o 21:32

Mlody85 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A cos mniejszego ? Bo to niezle krowy sa...

6 mar 2016, o 22:53

Z mniejszych nie widziałem z SD.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

7 mar 2016, o 00:15

Mini 503 jest o ile pamiętam do kupienia w wersji z obsługą kart SD. Było kilka różnych opinii (raczej pozytywnych tu na forum jak i w necie).

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka

7 mar 2016, o 00:50

Przyszły moje qy8 i muszę przyznać że słuchawki sa rewelacyjne. Myślałem że iphonowskie EarPods sa naprawdę dobre i cieżko bedzie znaleźć coś lepszego w tak niskiej cenie. Jestem mega zadowolony, gadają po angielsku, dostałem jeszcze taki woreczek pseudoskorzany z logiem qcy w zestawie.

Można zmienić zeby podczas połączenia przychodzącego czytały nazwę kontaktu a nie numer?

7 mar 2016, o 16:10

Herezja napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dzieki. Zainteresuje sie nimi.

Wysłane z mojego Z1 przy użyciu Tapatalka

8 mar 2016, o 11:03

Przyszły do mnie Rock Zircon, ale uszkodzone. Prawa słuchawka w pobliżu mikrofonu ma uszkodzony kabel i słuchawka przerywa lub nie gra wcale. Chcę otworzyć spór i full refound tylko nie bardzo wiem czy mikrofon w telefonie podczas nagrywania wyłapie dźwięk ze słuchawek. Ma ktoś jakieś pomysły jak udowodnić, że słuchawka nie gra?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

8 mar 2016, o 15:47

ja kupilem KZ ATE miesiac temu, przyszly i prawa sluchawka grala 50% ciszej, wcisniecie mocno pilota pomagalo, opisalem problem majfrendowi i wyslali nowa pare, bez potrzeby udawadniania, za pare dni powinny byc

9 mar 2016, o 09:41

Dotarły i do mnie Zirkony.
Ładnie i szczelnie a także bezpiecznie zapakowany produkt za co duży plus dla sklepu.
Same słuchawki wybrałem białe i takie dotarły. Wykonanie schludne i minimalistyczne (jak lubię), kabel w oplocie (nie powinien się plątać). Barwa na początek dość ciekawa ze sporą ilością basów ale wszystko silnie "zamulone". Poczekam kilka dni i może coś jeszcze w tym temacie dopisze a także o pisze jak z jakością wykonania w tzw "warunkach polowych" ];)

9 mar 2016, o 19:15

micho_m napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dziwne ja dostałem w pudełku razem z kodem do zdrapania aby sprawdzić oryginalność słuchawek.Moje gadają po chińsku i są oryginalne sprawdzone na stronie i zamawiane na Gearbest.

9 mar 2016, o 21:09

Ja nie dostałem żadnego kodu za to dostałem ten woreczek, który kosztuje 5,5$ :) Nie wiem czy sie pomylili czy tak po prostu dostałem gifta. A kupowałem tu http://s.aliexpress.com/IRnm2qeA
Original QCY QY8 Wireless Bluetooth 4.1 Headphone with Microphone Stereo Studio Active Noise Cancelling Bluetooth Headset
Odpowiedz