Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
Odpowiedz

Re: Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

12 lis 2015, o 07:14

anduril napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupon $4 jest za zakup powyżej $199, coś przegapiłem?

kupon 4$ był przy zakupach za 19$

12 lis 2015, o 19:55

Panowie, jakie słuchawki wybrać? Kupiłem pistony 3, teraz zastanawiam się nad KZ Ate, KZ ED3 KZ RX.. i nie wiem co wybrać? Wszystko z JD, Wziąłbym ATE, ale ponoć wersja z mikrofonem jest znacznie słabsza

12 lis 2015, o 20:07

immil napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mam słabą silną wolę i namówiliście mnie na Bluedio. Wybrałem model T2+. W zasadzie to chyba to samo co model HT tylko można je złożyć i zabierają mniej miejsca.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

12 lis 2015, o 22:52

ebola1972 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mam słabą silną wolę i namówiliście mnie na Bluedio. Wybrałem model T2+. W zasadzie to chyba to samo co model HT tylko można je złożyć i zabierają mniej miejsca.

T2 i T2+ miałem i były dla mnie nieco zaskakujące (niestety in minus)- grały słabiej niż zwykłe HT i HT+, dlatego zostawiłem do użytku domowego te drugie. Nie mówię przez to, że seria T2 to słabe słuchawki, bo są i tak bardzo dobre, ale HT grają lepiej. Dla kogoś kto często przenosi i brakuje mu miejsca T2 mogą być jednak lepszą opcją :-).

T.

12 lis 2015, o 22:54

Trudno, najwyżej syn dostanie. Czekam na recenzję R+.

12 lis 2015, o 23:07

Ja zastanawiam się nad tymi:

http://www.aliexpress.com/item/Bluetoot ... eb201560_9

To nowszy model tych QY, nie wiem tylko jaka jest różnica między tymi za 12 dolarów a tymi za 20 dolarów. Niby te same słuchawki jednak dużo więcej zamówień przy tych za 20 dolców.

12 lis 2015, o 23:12

Ebola ale one naprawde nie są złe :-) wręcz przeciwnie- są super, a HT są po prostu (dźwiękowo) nieco bardziej super ;-).

T.

12 lis 2015, o 23:29

a ja mam pytanie odnośnie Bluedio czym się różnią HT od H+ ?
Wiem, ze trochę inaczej są umieszczone przyciski, ale czy coś jeszcze je różni?

12 lis 2015, o 23:30

kaol napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak HT+ mają dodatkowo wbudowany moduł radia FM oraz slot na kartę mSD. Grają tak samo. Jeśli zaś chodzi o różnicę muędzy HT a T2 to inna konstrukcja pałąka (HT sztywny, T2 składany) oraz HT są nieco bardziej hmmm... soczyste (to chyba dobre słowo) w zakresie bassu, co przecież nie każdemu pasuje (mnie owszem ;-)).

T.

12 lis 2015, o 23:34

A do HT nie mogę włożyć karty pamięci?

Kurde bardzo kuszące są te słuchawki... Może zakupię sobie takie po nowym roku :D

Mam jeszcze pytanie.

Uszy się nie pocą za bardzo w takich słuchawkach? Głowa nie boli? ;)

No i ile wytrzymuje na 1 naładowaniu?
Odpowiedz