Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
9 lis 2015, o 21:01
Zacznijmy od tego, że słuchawki stereo mogą Ci zapewnić odpowiednie doznania tak w czasie grania jak i oglądania filmów czy tv. Słuchawki inne imitujące więcej niż 2 źródła są pomyłką. Wynika to z tego, że po prostu w tak małej przestrzeni jaką są małżowiny słuchawek nie da się stworzyć odpowiednich warunków ku temu. Co do konkretnych modeli słuchawek to po prostu poprzeglądaj ten wątek i znajdziesz na pewno kilka modeli wartych uwagi. Miłego czytania życzę.
Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
9 lis 2015, o 21:55
właśnie znalazłem forum z pm3 w nazwie i tam przeczytałem, o tej ściemie z słuchawkami 5.1 i tym podobnych.
w temacie zauważyłem nawiązania do Bluedio R+ oraz krekena razera, ale one są właśnie w tych systemach wielokanałowych, więc poszukiwania muszę rozpoczynać na nowo,
Takstar Hi-2050 < czy jest dostępna nowsza wersja tych słuchawek i jak się nazywa?
ew.
Superlux hmc631, jeżeli jest sens podłączania ich bezpośrednio do TV lub komputera z zintegrowaną kartą dźwiękową.
Czy coś tańszego a za pozostałe pieniądze karta dźwiękowa i efekt będzie taki sam?
10 lis 2015, o 00:23
Prośba o pomoc w wyborze słuchawek:
http://en.jd.com/product/Original-Xiaom ... 89649.htmlhttp://en.jd.com/product/813153.htmlhttp://en.jd.com/product/824568.htmlPierwsze, drugie, czy trzecie? Z muzyki głównie rap, rock, klasyki z lat 80/90, trochę popu :)
Rozumiem że przy pierwszym linku nieco za tanio i ryzykuję podróbki, ale KZ raczej nikt nie podrabia?
10 lis 2015, o 01:29
Wyjaśnijmy sobie coś. Razer to firma produkująca myszki i w tym jest dobra (choć cena nie jest adekwatna do tego co otrzymujemy) ale na pewno nie jest to producent ceniony w dziedzinie dźwięku.
Trakstor to stara i wypróbowana firma.
Jeśli miałeś nędzne słuchawki do tej pory to cokolwiek kupisz markowego będzie lepsze (Choć i tu bywają wyjątki jak np sennheiser 201) ];) Co do pytania o dzwiękówkę to także możesz się łatwo sparzyć bo często w sprzedaży są tzw kastraty, które często nie grają lepiej od integrówki. Tak, że to już jest temat rzeka i warto o tym poczytać zanim się kupi cokolwiek.
10 lis 2015, o 07:15
Witam,
Poszukuje słuchawek nausznych do domu (bluetooth). Obejrzeć film posłuchać muzyki. Ma ktoś jakieś ciekawe propozycje?
10 lis 2015, o 18:47
na geekbuying zakupiłem pistonki 3 pełne za 13$
jakoś z miesiąc temu
Chciałem zameldować tylko że są to oryginały :)
działają wspaniale.
w tej cenie to najlepszy wybór.
choć odpadają jako prezent dla dzieciaka bo nie grają na samsungu galaxy :)
te pokręcenia z podłączeniem masy....
ale do mojego Mi3 - rewelacja:)
10 lis 2015, o 19:55
Bluedio HT, będa 11/11 w promocji za 20$- sprzęt za te pieniądze naprawdę zacny

.
T.
10 lis 2015, o 21:20
Bluedio HT, będa 11/11 w promocji za 20$- sprzęt za te pieniądze naprawdę zacny

.
T.
Jak możesz wrzuć linka za 20$
10 lis 2015, o 23:48
Ciekawostka te same sluchawki pod inna nazwa
m.empik.com/zestaw-sluchawkowy-bluetooth-forever-mf-700-forever,p1101516683,elektronika-p
P.S. jak ktos ma duza glowe to nie polecam bo będą za male. Dźwięk bardzo dobry
10 lis 2015, o 23:49
@Tlasky
Adres na priv wyśle :D
11 lis 2015, o 10:23
Ciekawe - z moim Galaxy wszystko działa, regulacja głośności też. Jakoś nie potrafią jednego standardu utrzymać. Ja czekam na wysłanie Pistonów HD Dual Iron :D