Moi drodzy powiedźcie mi proszę które był by tymi bardziej wart pieniędzy? URBANFUN VS VIVO XE800 No chyba, że w dalszym ciągu takstar 1200 są lepszym wyborem które już był mi polecane i również polecić mogę :D
A może jeszcze coś ciekawego do 100zł się znajdzie?
jak masz jakieś pytanie czy problem związanym z aliexpress chętnie pomogę pisz na GG :4137473Moje ogłoszenia OLX
No właśnie temat słuchawek BT. Nie wiem na jaki typ się zdecydować, a co dopiero jaki model. Za słuchawkami nausznymi przemawia wielkość baterii oraz chyba lepiej grają i mniej niszczą słuch niż dokanałowe. Za to są mniej mobilne, i latem może się pocić ucho, oraz są trochę mniej wygodne do noszenia w plecaku. Dokanałówki są małe, ale i trzeba zdecydowanie częściej je ładować. Jest ktoś kto posiada oba typy słuchawek? Których częściej używacie? Które słuchawki mają większą popularność, doki czy zamknięte? Nie chcę wydać więcej niz 25 *zielonych.
* zielone - tak się kiedyś mówiło na dolary, młodsi widzowie mogą nie znać.
Doszły do mnie Axgio Vigour z Tinydeal. I muszę przyznać że jak na słuchawki za 6$ to grają elegancko . Aktualnie są w promocji za 6.99$, więc nawet nie ma się co zastanawiać. Czasu na baterii jeszcze nie sprawdziłem ani jak się w nich biega, ale jeśli chodzi o dźwięk to porównywałem do rock zircon które to również posiadam. ps doszły do mnie w 9 dni, wysyłka z UK,
Które słuchawki będą najlepszym wyborem? Boję się trochę ilości basu, podobno Awei ma to do siebie ze są przebasowane. Cena poniżej 10 dolców zachęca :)
Witam. Czy takie słuchawki (oczywiście oryginalne inaczej ) Razer Kraken są dostępne na "rynkach wschodnich" ? Na Allegro jest sporo osób które je mogą sprowadzić a mnie jakoś one tam nie wpadły w oko.