polak.krk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Herezja napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wielkie dzięki panowie. Ja już na razie nie kupię następnych, ale żeby było ciekawie, to znalazły się te Basic Colorful Edition.
Zrobiłem odsłuch jednych i drugich dla porównania i powiem, że te starsze mi się bardziej podobają. Bardziej wyraźny jest bas. Jest go w sumie mniej, ale jest bardziej szczegółowy. Odsłuch robiłem na Slayer: South of Heaven. Tam jest sporo fajnych cięższych riffów i, o dziwo, mimo, że w Basic Colorful basu ogólnie jest mniej, to bardziej mi się ta wersja podoba. Może to być jeszcze kwestia nastaw, bo Fresh Edition w MIUIPolska nie ma swoich zaimplementowanych jeszcze, a Colorful - jak najbardziej. Być może będzie jakiś zestaw ustawień dla Fresh, który wydobędzie ich szczegółowość. Jakkolwiek by nie było, to na tych samych ustawieniach - Fresh ma więcej basu, fajnego, mięsistego, a Colorful mają ten bas bardziej szczegółowy, poza tym w ogóle grają bardziej szczegółowo. Ich wadą jest płaski kabel, który ocierając o ubranie mocno szumi w uszach i gumki, które są wręcz tragiczne. Wydawało mi się, że coś jest nie tak z moimi uszami, a to jednak gumki były do niczego.